Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotoposters

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Fotoposters

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Waardebonflyers

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Drukproducten

  Outdoor posters

  Reclameproducten

  Inkombandjes

  Textielproducten

  T-shirts

  Goedkoop fotoposters drukken 

  Fotoposters zijn zeer veelzijdig. Of het nu als cadeau-idee is, voor woondecoratie of om sombere werkplekken te upgraden. Fotoposters creëren een bijzondere sfeer in elke kamer en geven net dat beetje extra. Afhankelijk van het motief kun je het effect van de kamer beïnvloeden. Het is aan u of u uw ruimte comfortabeler of serieuzer, gevarieerder of persoonlijker wilt maken.


  Wat dacht je bijvoorbeeld van een grappige groepsfoto van je medewerkers, decoratieve architectuurfoto's of een magisch landschap dat je gewoon uitnodigt om te dromen? Of druk gewoon oude vakantiekiekjes op uw poster en geniet van het effect van de ontwaakte herinneringen. Heeft u een favoriet motief? Ga je gang en druk je persoonlijke fotoposter op print24.com in topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. 

  Ideaal als cadeau-idee 

  Fotoposters zijn ook perfect als cadeau. Heb je geweldige foto's van een bruiloft? Laat dan print24.com een ​​succesvolle trouwfoto afdrukken in posterformaat en maak de pasgetrouwden gelukkig. Of is het de verjaardag van iemand van je collega's, familie of vrienden? Nogmaals, fotoposters zijn geweldig om te genieten van oude herinneringen. 

  Fotoposter als grote blikvanger 

  Ook voor bedrijven, reclamebureaus of openbare instellingen bieden fotoposters goedkope opties om troosteloze kantoorgebouwen los te maken. Met een fotoposter kunt u uw woonkamer, kantoor of wachtkamer naar eigen smaak verfraaien en een indrukwekkende wanddecoratie creëren waar gasten, medewerkers en klanten zich over kunnen verbazen. 

  De klassieke formaten voor het afdrukken van posters 

  U heeft de keuze uit drie verschillende DIN-formaten, van A3 tot A1.


  Onze tip: met een nobele lijst kunt u uw fotoposter upgraden en het effect versterken. 

  Print fotoposters op hoogwaardig papier 

  We drukken fotoposters op hoogwaardig gestreken papier met een gramgewicht van 250 g / m². Door de glans van het papier ziet uw poster er bijzonder nobel en van hoge kwaliteit uit. Het hoge gramgewicht geeft een zekere stabiliteit. 

  4-kleuren bedrukking voor uw posters 

  Uw foto's worden op het papier aangebracht met behulp van het beproefde CMYK-vierkleurenafdrukproces met kwaliteitsinkten. Zo zorgen we voor een hoog detailniveau van uw product en bent u flexibel in het kiezen van uw motief - afbeeldingen, logo's of gekleurde afbeeldingen worden perfect gedrukt.