lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Chocolade

Beter online printen!

Chocolade

Chocolade
Uitvoering Chocolaatje 5g, individueel verpakt
Melkchocolade
Formaat 40 x 80 mm
4/0 kleurig CMYK
Zwart
Geen drukproef
Geen
1000 Stuks
1 Motief
Standaard tot 03.02.
Drukgegevens later verzenden
undefined
Chocolade
  • 40 x 80 mm
  • 4/0 kleurig CMYK
  • Melkchocolade
  • Chocolaatje 5g, individueel verpakt
  • 1000 Stuks
  • 1 Motief
  • Verzending naar België
  • Naar verwachting op Donderdag, 03.02.2022
  • Drukgegevens later verzenden
  • Gratis bestandscontrole

446,34 € | 540,07 €

| 5,95 € | 7,20 €

Chocolade
40 x 80 mm, 4/0 kleurig CMYK, Melkchocolade, Chocolaatje 5g, individueel verpakt, 1000 Stuks, 1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Donderdag, 03.02.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

446,34 € | 540,07 €

| 5,95 € | 7,20 €

Horecaproducten

Servetten

Fotoproducten

Fotomokken

Horecaproducten

Onderzetters

Horecaproducten

Menukaarten

Reclameproducten

Dek-strandstoelen

Chocolade laten bedrukken

Chocolade is het perfecte reclamemedium. Cacao heeft immers de reputatie een geluksgevoel op te wekken. In de print24.com drukkerij kunt u kleine chocoladeverpakkingen met fijne chocoladerepen van Gubor individueel laten bedrukken als reclamemateriaal. Als u uw drukgegevens al hebt aangemaakt, kunt u direct online beginnen met de configuratie van de chocoladedruk.


Kinderen zijn dol op chocolade en ook volwassenen houden van de kleine repen met cacao. Er wordt immers gezegd dat het genot van cacao gevoelens van geluk opwekt. Of het nu gaat om een trooster, een koffiemakker, een tussendoortje of een "good mood maker", chocolade is altijd een goede keuze om iemand een beetje plezier te geven. Er is dus nauwelijks een knabbeltje dat beter geschikt is als reclamemedium. Wij drukken uw reclameboodschap, de bedrijfsslogan of foto's op kleine chocoladeverpakkingen. U kunt deze verdelen op beurzen of evenementen, toevoegen als kleine bonus bij aankoop van een product in uw winkel of op tafel leggen als kleine aanmoediging voor uw medewerkers.

Chocolade in staafvorm

De chocoladerepen zijn afzonderlijk verpakt in een hoogwaardige flowpack van glanzende witte folie. Op dit materiaal drukken we uw motief op de volledige verpakking van de chocolade. Het zichtbare gebied op de voorkant voor uw logo en reclameboodschap is 75 x 40 millimeter. 

Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige problemen tijdens het drukken en kunnen we alle taken soepel en snel voor u uitvoeren.

Heerlijke melkchocolade van Gubor

Met deze kleine chocoladerepen geeft u uw klanten, potentiële klanten of medewerkers een echt plezier. Het praktische flowpack bevat een minireep van vijf gram echte Gubor volle melkchocolade. Het cacaogehalte is 30 procent.

De traditionele fabrikant staat al jaren bekend om zijn voortreffelijke kwaliteit en de bijzonder romige smaak van zijn chocolade. De houder hoeft zijn of haar chocolade niet onmiddellijk te nuttigen, want de chocolade kan tot zes maanden worden bewaard als hij of zij goed wordt bewaard.

CMYK-print op witte flowpack

Voor het bedrukken van uw chocoladeverpakkingen maken we gebruik van het beproefde CMYK-drukproces. Met deze vierkleurendruk bent u nauwelijks beperkt in uw keuze van het motief. We kunnen dus zonder problemen foto's, grafieken, logo's of belettering op de folie van de flowpacks afdrukken. De basiskleur is wit, maar natuurlijk is ook full-surface bedrukking mogelijk met CMYK.

Aan de achterzijde voegen we automatisch informatie over ingrediënten, verdeler en minimale houdbaarheid toe in zwarte letters op een licht transparant wit veld. U hoeft deze gebieden niet apart aan te maken in het drukbestand.