Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotoposters

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Fotoposters

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Kupongark

  Trycksaker

  Flyer

  Trycksaker

  Skyltar av kanalplast

  Reklamprodukter

  Festivalarmband

  Textilier

  T-shirts

  Tryck billja fotoaffischer

  Fotoaffischer är väldiga uppskattade och relevanta som presentide´ för heminredning eller för uppgradering av tråkiga arbetsplatser. Fotoposters skapar en speciell atmosfär i varje rum och ger en viss touch. Beroende på syftet kan du påverka upplevelsen av rummet. Du bestämmer om du vill göra ett rum muntert eller seriöst. 


  Vad tänker du till exempel om ett roligt gruppfoto av dina anställda, dekorativa arkitektoniska bilder eller ett magiskt landskap? Eller tryck bara gamla semester bildper på affischer och njut av minnena. Har du ett favorit motiv? Starta och konfigurera trycka dina personliga fotoaffischer hos print24.com i utmärkt kvalitet och billiga priser.

  Perfekt som en gåva

  otoafischer är också perfekta som gåvor. Har du bra bilder av ett bröllop? Låt då print24 trycka ett vackert vigselfoto i affisch-format och ge det till det nygifta paret. Eller ha någon av dina kollegor, familj eller kompisar födesedag ? Fotoaffischer är ett bra sätt för att dra nytta av gamla minnen.

  Fotoaffischer - ett bra blickfång

  För företag, och reklambyråer erbjuder fotoaffischer ett billita alternativ för att örbättra tråkiga kontor. Med en fotoffisch kan du försköna ditt vardagsrum, kontor eller väntrum helt och hållet enligt din preferens och skapa en imponerande väggdekoration som kan beundras av gäster, kunder och medarbetare.

  De klassiska format använd för affisch tryckning

  Du har valet mellan 3 olika storlekar , från och med A3 till A1. Vårt råd : Med en elegant ram kan du förbättra din fotoaffisch och förstärka effekten.

  Tryck fotopoafischer på papper av högkvalitet

  Vi trycker fotoaffischer på papper av högkvalitet med tjocklek av 250 gsm. Glansen av bestruket papper gör dina affischer särskilt eleganta. Den höga tjocklek ger viss stabilitet.

  4färg tryck för dina affischer

  Dina foto trycks direkt på pappret med den beprövade CMUK-fyrfärg tryckprocess. Dettaa säkerställer en hög nivå av detaljer för din produkt och du är flexibel i ditt val av motiv - bilder, logo, färggrafiker är tryckt perfekt.