Icon/Greenline Created with Sketch.

Klistermärken på ark

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Klistermärken på ark

  Tryck klistermärksark

  Klistermärken är mångsidiga. Som presentklistermärken avrundar de en presentförpackning, som samlarobjekt klär de unga och gamla. Klistermärken kan användas för marknadsföringsändamål, eller så kan priser och annan viktig information snabbt fästas på produkter. Oavsett för vilket ändamål du behöver dina klistermärken och etiketter, vi trycker dem åt dig billigt och i hög kvalitet på ark.


  Vi kan producera upp till 50 000 klistermärken för dig per beställning. Så vi har rätt erbjudande för alla kunder, för återförsäljare såväl som för stora företag eller privatkunder. Har du redan ett fint motiv till hands? Eller vill dutrycka klistermärken med din företagslogotyp? Konfigurera sedan ditt utskriftsjobb online här med bara några klick.

  Vi trycker runda, fyrkantiga, rektangulära och ovala klistermärken åt dig

  Vi skapar klistermärken i över 20 olika storlekar. De ovala klistermärkena är mycket populära. De har länge använts som bildekaler för exempelvis landskoder, men de är perfekta för reklam eftersom det speciella formatet är mer iögonfallande. Hos oss väljer du rätt storlek bland tre ovala klistermärken. Klistermärken i DIN -format är också mycket praktiska. Från DIN A9 till DIN long och DIN A6, erbjuder vi praktiska rektangulära format som är perfekta som returklistermärken till exempel online -butiker.

  Fyrkantiga klistermärken finns i fem olika format från 20 x 20 millimeter upp till 250 x 250 millimeter. Om du väljer runda klistermärken finns det tre storlekar från 20 till 80 millimeter i diameter. Rektangulära klistermärken kan skrivas ut i stående eller liggande format. Beroende på vilken storlek du väljer kommer dina klistermärken att tryclas på A4- eller A3 -ark.

  Olika pappersalternativ för klistermärken

  Dina klistermärken blir speciella om du väljer filtmärkt obestruket papper i vitt. Detta papper är inte bara visuellt tilltalande, utan övertygar också med sin speciella känsla.


  Om du fokuserar på hållbarhet är permanent gräspapper ett bra val. Gräsfibrer läggs till papperet, som kommer från klippta offentliga miljöer och inte från foderproduktion. Vårt vita återvunna klibbiga papper är också hållbart.

  En klassiker är den robusta självhäftande folien i vitt, även permanent vidhäftande. Klistermärkena i neongrönt, neongult eller neonrött ger iögonfallande blickfång. De är idealiska för varningsmeddelanden eller effektiva reklamklistermärken, till exempel.


  Om du vill att klistermärkena ska vara enkla att ta bort väljer du vitt, avtagbart självhäftande papper. Detta alternativ rekommenderas till exempel för presentklistermärken. Om du väljer permanent självhäftande papper finns det i vitt eller ogenomskinligt.

  Få klistermärken tryckta i ark med upp till fem färger

  Vi trycker dina klistermärken i svart eller använder CMYK -processen, som tillåter upp till fyra färger. Dessutom finns CMYK plus vit. Det är perfekt om du vill välja ett färgstarkt motiv och lägga till vita bokstäver.

  Dina klistermärken trycks på ark i storlekarna DIN A4 eller DIN A3, beroende på det format du väljer. Efter utskriften är dekalerna stansade så att de enkelt kan tas bort från papperet.