Icon/Greenline Created with Sketch.

  Detta kan vara av särskilt intresse för dig:

  Reklamteknik

  Självhäftande folie

  Trycksaker

  Väggkalender

  Trycksaker

  Månadskalendrar

  Reklamprodukter

  Isskrapor

  Textilier

  Toppluva

  Om print24

  print24 är ett varumärke som tillhör Unitedprint.com SE, ett innovativt och globalt aktivt e-handelsföretag inom tryck- och mediasektorn. Som en av de ledande online-tryckerierna i Europa är vi aktiva i 22 länder.


  Grunden för vår affärsmodell är den permanenta ökningen av kundnyttan. Mer än 1 miljon nöjda användare litar redan på erbjudandena från våra nio varumärken och väljer bland mer än en halv miljard produktkombinationer och tjänster - till exempel leverans i hela Europa på mindre än 24 timmar. I sin unga historia har Unitedprint redan omsatt mer än 1 miljard euro.


  print24 är konsekvent engagerad i plattformsidén och öppnar upp för partnerskap inom både produktion och försäljning. På detta sätt spelar företaget en avgörande roll när det gäller att forma framtiden för web-to-print-branschen.

  "Med web-to-print, vi som första drivkraft, kopplar ihop fysisk handel med den digitala transformationen.


  Genom att behärska e-handelsprocesser, är IT och data alltmer vårt företags största tillgångar.


  Och det bästa av allt är att allt bara har börjat - Tänk globalt. Tryck lokalt!"


  Wolfgang M. Lerchl

  Grundare, ensam ägare, tillsynsstyrelsens ordförande "

  Din egen web-to-print shop: Enkelt och omedelbart

  Hur det fungerar:

  Sälj med ditt egen tryckeri och dra nytta av erfarenheten och prestandan hos en av de mest framgångsrika onlinetryckerierna i Europa. Med ett brett och ständigt växande utbud av produkter och tjänster, låga priser, snabba leveranstider, hög kvalitet och personlig support, vi gör det möjligt för dig att erbjuda tusentals produkter från områdena trycktsakerr, textilprodukter, reklamteknik och storformatutskrift, förpackningstryck, fototryck och mycket mer på en gång. På så sätt kan du bli en online - tryckare och delta på en global marknad med en försäljningsvolym på 100 miljarder euro.


  Om du har dina egna produktionsanläggningar kan du till och med bestämma dig för att producera några online -beställningar från butiken själv. Du drar nytta av toppmodern butik- och redaktorteknik samt omfattande servicetjänster-utan några installationskostnader, minsta löptid eller minsta omsättning.


  Bli en onlinetryckare enkelt och omedelbart med ditt eget tryckeri!

  Kombinera ett förstklassigt nättryckeris kunnande med din kundnärhet

  Bli en återförsäljare

  Sälj med din egen webb-to-print-butik och dra nytta av erfarenheten och prestandan hos en av de mest framgångsrika onlinetryckerierna i Europa. Med ett brett och permanent växande utbud av produkter och tjänster, låga priser, snabba leveranstider, hög kvalitet och personlig 24/7 service ges du direkt marknadstillträde till en global försäljningsvolym på 100 miljarder euro - Enkelt och omedelbart!

  Bli onlinetryckare

  Online - tryckerier har sin egen produktionskapacitet. Du säljer med din eget varumärke och styr i realtid vilka onlinebeställningar du vill producera själv och vilka som ska produceras externt. Du är också välkommen att integrera dina egna produkter i ditt erbjudande - eller i print24s övergripande portfölj direkt. Via marknadsförings- och försäljningsområdet för våra portaler kommer dina produkter att marknadsföras på 26 marknader och 18 språk - och helt riskfria för dig. Du drar nytta av toppmodern butik- och redigeringsteknik samt omfattande servicetjänster-utan några installationskostnader, minsta löptid eller minsta omsättning.


  Dina fördelar:

  • Marknadstillträde till en global försäljningsvolym på 100 miljarder euro
  • Inga uppläggningskostnader, minsta löptid, minsta omsättning
  • Fri användning av vår beprövade online tryckeri och onlineditor
  • Ingen investering i eget butikssystem, hårdvara och mjukvara
  • Omfattande backend-programvara med butiksinformation i realtid
  • Permanent produktutvidgning och löpande serviceförbättringar
  • Ytterligare marknadsföringsmöjligheter för egna produkter
  • Personlig hjälp och gratis support
  • Hela kommunikationen och frakten i partnerbutikens utseende

  Delta i print24s tillväxt som produktionspartner

  Unitedprint har modern egen produktionskapacitet inom offsettryck, digitaltryck och reklamteknik och storformatutskrift. Detaljerade mjukvarubaserade produktionsflöden optimerar den dagliga produktionen i våra produktionsanläggningar.


  24/7 driften och det långsiktiga samarbetet med produktions- och logistikpartner gör att vi individuellt kan producera och leverera tryckta produkter på mindre än 24 timmar efter beställning-i hela Europa!

  Är du intresserad av ett produktionspartnerskap?

  Vi letar alltid efter produktionspartners som kan uppfylla våra kvalitativa och kvantitativa krav för att kunna erbjuda våra kunder en större produktportfölj med ännu snabbare leveranstider. Du är välkommen att ta med special- eller nischprodukter i vår portfölj - till exempel från kategorin gastronomiprodukter eller reklamartiklar. Genom marknadsföring och försäljning av våra portaler kommer ditt erbjudande att marknadsföras på 26 marknader och 18 språk - och helt riskfritt för dig. Så låt oss bjuda in dig att kombinera din produktionskapacitet och know-how med e-handelsstyrkan i Unitedprint och skriva en gemensam framgångssaga.

  Karriär på print24

  print24 är ett modernt, innovations- och tillväxtorienterat e-handelsföretag. Med våra mer än 500 anställda från 35 nationer är vi ett av Europas ledande onlinetryckföretag. Vi erbjuder våra anställda spännande jobb inom tryck- och mediaområdet. Oavsett om det gäller IT, marknadsföring, produktion (från förpressning till produktion till sjöfart, maskinunderhåll och byggnadstjänster) eller inom andra områden-är jobbmöjligheterna olika. Hos oss är det inte bara tekniskt kunnande som gäller: våra unga team av dynamiska och kreativa sinnen har en hög grad av lärande och nyfikenhet. Kort sagt: en miljö där de kan utveckla sina kreativa idéer och där arbetet är roligt. Vi erbjuder våra anställda inte bara professionella möjligheter och möjligheter till vidareutbildning, utan också en exceptionell miljö där de behandlas med respekt och öppenhet.


  Även om du inte har genomgått yrkesutbildning inom tryckeriet, kommer vi att göra det möjligt för dig att gå med i vårt företag och, med stöd av vår specialistpersonal, kvalificera dig till att bli pressoperatör, bland annat. Vår upCampus -avdelning, som är särskilt ansvarig för yrkesutbildning samt fortbildning och fortbildning, erbjuder våra anställda många möjligheter till sin egen personliga yrkesmässiga utveckling I en varierad arbetsmiljö kommer du att bli instruerad i ditt nya jobb av vår specialistpersonal och även har möjlighet att delta i omfattande utbildnings- och kvalifikationsåtgärder.

  På print24 erkänns prestationer och främjar styrkor. Nya medarbetare blir en del av ett engagerat team som griper möjligheter och sätter trender.


  Vi innehar det åtråvärda utmärkelsen " TOP nationell arbetsgivare 2016 ", som delas ut av nyhetstidningen FOCUS och i samarbete med betygsportalen " kununu " och har delats ut flera gånger av Dresden Chamber of Industry and Commerce som ett utbildningsföretag .


  Vi fäster också särskild vikt vid en bra balans mellan arbete och privatliv, vilket återspeglas i vårt omfattande hälso- och förebyggande koncept. Detta inkluderar företagets egen sjukgymnastik samt ett eget gym med ett varierat utbud av kurser.


  Andra ytterligare förmåner, till exempel en företagsfinansierad pensionsplan, företagets dagisplatser eller Dresdner Verkehrsbetriebe-jobbbiljetten, avrundar vår profil.