Icon/Greenline Created with Sketch.

Drukproducten

Drukt u eenvoudig online

Hoogwaardige kantoorbenodigdheden professioneel bedrukt

Of u nu een oprichter van een bedrijf bent, een middelgrote onderneming of een grote onderneming - bij print24 kunt u tegen lage prijzen onderleggers, briefpapier, enveloppen, presentatiemappen, ringbanden, stempels, visitekaartjes en nog veel meer drukwerk voor uw bedrijfsuitrusting laten drukken.


Bliksemsnelle online calculatie, hoogwaardige papiersoorten, exclusieve afwerkingen, speciale kleuren en speciale formaten tegen topprijzen maken print24 tot de betrouwbare partner voor het drukken van uw zakelijke briefpapier in de huisstijl van uw bedrijf. Als u internationaal actief bent, kunnen wij u wereldwijd leveren!

Voordelige promotieproducten voor maximale aandacht

Krijg maximale aandacht voor uw evenement of uw product met voordelig reclamemateriaal, gedrukt tegen topprijzen bij print24. 


Wij bieden u klassiek reclamemateriaal zoals stickers, brochures, flyers, postkaarten of posters in talloze formaten, een grote verscheidenheid aan papiersoorten, materialen, afwerkingen voor elke wens en natuurlijk met speciale kleuren en in speciale formaten die net zo individueel zijn als uw product of evenement. 


Met onze snelle levertijden, uiterst gunstige prijzen en wereldwijde verzending wordt uw reclamecampagne een compleet succes - zelfs wereldwijd.

Boeken met hard- en softcover al vanaf 1 stuk te bestellen.

Boeken met Hard en Softcover, met lijmbinding of genaaid gebrocheerd, printen we voor topprijzen bij print24 en dat al vanaf een oplage van 1 stuk! Door ons grote aanbod aan verschillende formaten, covers, speciale formaten, kleine en grote oplages, is print24 de ideale partner voor hobby schrijvers uitgevers en kleine drukkerijen.


Ondanks de laagste prijzen en extreem snelle levertijden voldoen gedrukte boeken bij print24 aan de hoogste kwaliteitsnormen - zelfs kapitaal- en leeslinten zijn mogelijk.

Indrukwekkende effecten met een goede touch

Met een blind of reliefdruk voorziet u uw printproducten van een leuke touch. Met blind- of reliefdruk kunt u enkele motieven, logo´s ornamenten of letters op uw printproduct door vervorming driedimensionaal op de voorgrond zetten. 


Bij de hot foil druk wordt een transferfolie door warmte en druk op het van te voren vastgesteld gedeelte aangebracht. Afhankelijk van het folie heeft dit verschillende uitwerkingen, bijvoorbeeld metallic glans door metallfolie in goud, zilver of brons/koper. 

Perfecte bescherming, metallic glans en een overtuigende haptische waarneming

Bij de plastificering wordt een flinterdunne folie op het printproduct aangebracht. Uw producten krijgen daardoor niet alleen een mooie afwerking, maar zijn daardoor ook resistent tegen krassen en daarmee langer houdbaar. Afhankelijk van uw wens kunt u een glanzend of mat folie uitkiezen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een speciaal folie met bijvoorbeeld een lijnenstructuur of softtouch uit te kiezen. 


Met ´hot foil digital´ wordt een flinterdunne folie door warmte en druk op een bepaald element aangebracht. Dit kan op een deel van het product en bij glanzend kunstdrukpapier zelfs op de hele oppervlakte van het product aangebracht worden. Afhankelijk van het gekozen folie, worden verschillende effecten zichtbaar. Wij bieden hoogglanzende Metalfolie in goud, zilver of koper aan.

Briljante effecten voor uw printproducten

De UV vlakdruk is een toegevoegde laklaag, die voor glanzende en perspectiefeffecten  zorgt. UV lak kan op de volledige oppervlakte of ten dele (UV spotlak) aangebracht worden. Door het lakwerk ontstaan niet alleen prachtige hoogglanzende effecten, het product is ook veel beter beschermd tegen krassen. 


De UV spotlak zorgt voor glanzende- en perspectiefeffecten, waarbij de lak alleen ten dele, bijvoorbeeld op een logo of naam aangebracht wordt. 


De relieflak biedt vooral een optisch interessant effect. Net als bij een reliefdruk kan je relieflak voelen, maar zie je hiervan geen effecten op de achterkant van uw product.  De relieflak wordt gebruikt om bepaalde elementen uit te lichten en extra in de schijnwerpers te zetten.

Prägender Eindruck

Mit Blind- oder Reliefprägung könne Sie einzelne Motive, Logos, Ornamente oder Schriften auf Ihrem Druckprodukt durch Verformung dreidimensional hervorheben.


Bei der Heißfolienprägung wird eine Transferfolie durch Hitze und Druck auf die zuvor festgelegten Flächen aufgetragen. Je nach benutzter Folie erzielen Sie damit unterschiedliche Effekte, wie z.B. metallischen Glanz durch Metallfolien in Gold, Silber oder Bronze/Kupfer.


Heißfolienreliefprägung kombiniert Blindprägung und Heißfolienprägung. Auf die zu veredelnden Flächen wird Folie aufgebracht, zusätzlich werden die entsprechenden Stellen in die Höhe geprägt.

Het ideale drukproces voor elke oplage

Met digitale en offset druk, bied print24 u het ideale drukproces, voor kleine en grote oplages. 


Bij offsetdruk worden drukplaten ingezet, waarbij het drukmotief indirect op het papier gedrukt wordt. Doordat dit proces relatief kostbaar is, is offsetdruk vooral bij hogere oplages interessant en kostenbesparend. 


Bij digitaaldruk wordt het motief direct op het materiaal aangebracht. Daardoor kunnen eenvoudig kleinere oplages voor zeer scherpe prijzen gedrukt worden.

Snelle leveropties voor spoedbestellingen

Voor spoedbestellingen biedt print24 u verschillende leveropties aan. Naast Express en priorityleveringen, met duidelijk aangescherpte levertijden, biedt print24 met de Overnight service de moglijkheid om uw drukproducten de volgende dag al te ontvangen. Er is zelfs een optie om uw producten op een zaterdag te laten leveren.