Icon/Greenline Created with Sketch.

Vlaggen

Beter online drukken!
Geselecteerde productconfiguratie
  Vlaggen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  Zelfklevende folies

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Reclametechniek

  -25%

  Klantstopper

  Reclameproducten

  Balpennen

  Reclametechniek

  Beachflags

  Bedruk je vlaggen

  Druk je vlaggen bij print24 af in perfecte kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Gebruik een vlag voor je bedrijf, sportclub of evenement.


  Wij produceren vlaggen in elf standaardmaten en tot vijf meter hoog. Afwijkende formaten zijn ook mogelijk. Onze hoogwaardige uitvoering garandeert een lange levensduur voor je vlag aan de mast.

  Je kan bij ons een maximum van 100 vlaggen per bestelling plaatsen.

  Verschillende formaten voor je vlag ontwerp

  Druk je vlag ontwerp af met één van onze elf formaten. Onze grootste vlag is 1500 x 1500 mm en geeft je ontwerp een oppervlakte van 7,5 m². Zelfs voor aan grote gebouwen komen deze vlaggen op mast tot hun recht. Het daarop gedrukte ontwerp is daarom al van ver zichtbaar.

  Onze kleinste vlaggen zijn 800 x 1200 mm. Andere vlaggen met formaten van onder meer 800 x 2000 mm, 1000 x 3500 mm en 1500 x 3000 mm ook mogelijk. Selecteer eenvoudig de gewenste grootte in de configurator. Als je de afmetingen van je vlag afzonderlijk wilt opgeven, voer je eenvoudig handmatig de gewenste speciale afmeting in.

  Druk vlaggen op kwalitatief materiaal

  Wij drukken je ontwerpen op een stevig 110 g/m², weerbestendig polyestermateriaal af. Dit materiaal heeft een B1-brandveiligheidscertificering, waardoor je vlaggen ook geschikt zijn voor gebruik in openbare ruimtes.

  Afhankelijk van je keuze, zijn onze vlaggen geschikt voor masten, met of zonder banierhouder. De vlag is rondom robuust versterkt en bestand tegen weer en wind. Aan de rand, op een afstand van één meter, zijn karabijnhaken bevestigd om de vlag te kunnen bevestigen.

  Maximale flexibiliteit in de druk ontwerp

  We drukken je vlaggen via het full-color CMYK-vierkleurenproces. Of het nu gaat om foto's, belettering of logo's, jij hebt zelf de vrije keuze in hoe je vlag er uit komt te zien.


  Houd er rekening mee dat voor foto's en afbeeldingen de resolutie hoog genoeg is, om een waardige scherpte op de vlag te bereiken. Dit voorkomt ook mogelijke pixelatie van je ontwerp.