Icon/Greenline Created with Sketch.

Presentatiemap

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Presentatiemap

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Visitekaartjes

  Drukproducten

  Briefpapier

  Drukproducten

  Enveloppen

  Textielproducten

  Hemden

  Drukproducten

  Notitieboeken

  Presentatiemappen afdrukken

  Bij print24 kun je presentatiemappen laten bedrukken in uitstekende kwaliteit, en in tien verschillende varianten. Deze praktische mappen met flappen zijn ideaal voor het vervoeren, verzamelen en opslaan van belangrijke documenten. Met onze exclusieve verfijningen kun je jouw presentatiemappen nog aantrekkelijker maken. Bovendien bieden we het volledige spectrum van moderne, digitale printtechnologie, inclusief speciale kleuren, goud en zilver. Het afdrukken van je mappen is bij ons al mogelijk vanaf één exemplaar en kan eenvoudig worden verhoogd tot een maximale hoeveelheid van 50,000 stuks per opdracht.

  Verschillende uitvoeringen, geschikt voor jouw eisen

  Wij produceren je presentatiemap op DIN A4-formaat. Je hebt de keuze tussen verschillende uitvoeringen, te weten met geen, twee of drie flappen. Bovendien kun je kiezen of jouw map een rugbreedte van 1mm, 5mm, 8mm of 10mm moet hebben. Hoe breder de achterkant, hoe meer ruimte je hebt voor opslag in je presentatiemap!

  Op verzoek kunnen we een venster en een sleuf voor je visitekaartje in je presentatiemap verwerken. Optioneel zijn onze A4-mappen ook uitgerust met een hechtmechaniek. Kies gewoon eenvoudig de versie die aan je eisen voldoet!

  Mappen zonder flappen

  De presentatiemappen zonder klep zijn de voordeligste onder de presentatiemappen, omdat ze niet geponst, maar alleen gesneden zijn. Optioneel verkrijgbaar met perforatie voor inlegvellen.

  Rekenvoorbeeld
  Mappen zonder flappen

  Mappen met 2 flappen

  In mappen met 2 kleppen worden uw documenten veilig opgeborgen door gestanste vleugelkleppen. Optioneel verkrijgbaar met adresvenster, visitekaartsleuf of archiefklep.

  Rekenvoorbeeld
  Mappen met 2 flappen

  Mappen met 3 flappen

  Uw documenten worden in alle richtingen veilig opgeborgen in een map met drie gestanste vleugelkleppen aan de linkerzijde. Optioneel verkrijgbaar met insteeksluiting en visitekaartsleuf.

  Rekenvoorbeeld
  Mappen met 3 flappen

  Papieropties - meer dan alleen standaard

  Voor het bedrukken van uw mappen gebruiken wij gestreken gesatineerd papier of chroomsulfaatkarton met ongestreken rug. Het papier is verkrijgbaar in verschillende diktes van 300 tot 350 g/m². Alle papiersoorten kunnen mat of glanzend worden bedrukt.


  Ons chroomsulfaatkarton heeft het voordeel dat op de ongecoate achterkant kan worden geschreven met pen. Dit is ideaal om bijvoorbeeld je eigen notities aan de map toe te voegen.

  Drukopties voor je presentatiemappen

  Wij kunnen de binnen- en buitenzijde van uw mappen bedrukken. Indien u kiest voor een eenzijdige bedrukking, komt deze keuze overeen met de bedrukking aan de buitenzijde. U kunt standaard kiezen voor het CMYK vierkleurendrukproces. Hiermee kunt u afbeeldingen, logo's of gekleurde graphics perfect op de mappen drukken.


  Na het bedrukken, worden je mappen geperforeerd op basis van je aangeleverde bestand, en vervolgens geplooid. Om ruimtebesparende redenen en om slijtage te beperken, worden je presentatiemappen ongevouwen geleverd.

  Presentatiemappen opknappen - gebruik uw mogelijkheden

  In de naam van het product zit al het doel waarvoor het bestemd is: de presentatie. Dit maakt de visuele indruk van uw folders des te belangrijker. U kunt deze evenals de tastbare indruk optimaliseren met een veredeling. Kies tussen vernis, laminering of reliëfdruk.


  • Blindpreeg: geeft bijvoorbeeld motieven of afzonderlijke tekstelementen een driedimensionaal uiterlijk dat ook voelbaar is.
  • Cellofaancoating: een zeer dunne film wordt op het oppervlak van de map gelamineerd. Dit maakt het product niet alleen kostbaarder, maar ook robuuster. Bovendien kan met de Softtouch-textuurvariant een haptisch effect worden bereikt.
  • Digitale hot foil: een flinterdunne folie die door warmte en druk op de vooraf gedefinieerde elementen wordt aangebracht. Dit kan gedeeltelijk en over het gehele oppervlak op glanzend fotopapier gebeuren. Afhankelijk van de gebruikte folie worden verschillende effecten bereikt. Wij bieden hoogglanzende metaalfolies in goud, zilver of koper aan. Pixel-gebaseerde gegevens kunnen hiervoor niet worden gebruikt. De minimale lijndikte is 0,5 mm. Voor de Digitale warmdrukfolie is geen embossingvorm nodig!
  • Cellofaancoating + Digitale hot foil
  • Hot foil vlakdruk: het papier wordt gecoat met een folie die verkrijgbaar is in rood, zilver of goud en andere kleuren. Hiermee kunnen zeer spannende optische effecten worden bereikt.
  • Hot foil reliëfdruk: we creëren bijkomend een driedimensionaal effect. De map wordt gelakt met UV-oppervlakvernis, waardoor zeer aantrekkelijke lichtreflecties ontstaan.
  • UV-oppervlakvernis: is een extra vernislaag die over het gehele oppervlak wordt aangebracht. De coating zorgt niet alleen voor uitstekende hoogglans- en perspectivische effecten, maar maakt het product ook resistenter en beschermt het tegen krassen.
  • UV-oppervlak + blinddruk
  • UV-oppervlak + hot foil vlakdruk
  • UV-oppervlak + hot foil reliëfpreeg


  TIP: U kunt UV-oppervlakvernis combineren met verschillende preegvormen. Dit verhoogt de exclusiviteit van uw mappen nog meer.

  Blinddruk

  Met blinddruk kunt u een motief levendig accentueren. Als u kiest voor een hoge preeg, wordt uw motief verhoogd weergegeven, als u kiest voor een diepe preeg, wordt het motief als een deuk in uw drukwerk gedrukt.

  Rekenvoorbeeld
  Präsentationsmappen mit Blindprägung

  Cellofaan coating

  Bij lamineren wordt een flinterdunne film op uw drukwerk aangebracht. Dit geeft uw drukwerk een hogere kwaliteit en maakt het tegelijkertijd steviger.

  Rekenvoorbeeld
  Präsentationsmappen mit Cellophanierung

  Hot foil stempeling

  Hot foil stamping gebruikt druk en hitte om coatings van een draagfolie op uw drukwerk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw drukwerk verfraaien met bijvoorbeeld metaaleffecten.

  Rekenvoorbeeld
  Präsentationsmappen mit Heißfolienprägung