Icon/Greenline Created with Sketch.

Gevouwen kaarten

Beter online drukken!
Geselecteerde productconfiguratie
  Gevouwen kaarten

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Enveloppen

  Drukproducten

  Complimentenkaarten

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Drukproducten

  Cadeaulabels

  Reclameproducten

  Ballonnen

  Druk gevouwen kaarten af voor de beste prijs

  Gevouwen kaarten zijn perfect voor het verzenden van uitnodigingen, felicitaties of het maken van reclame. Met print24 heb je het juiste drukbedrijf gevonden om je gevouwen kaarten professioneel te laten drukken. Je kan je gevouwen kaart tevens zelf bij ons ontwerpen via onze online design software.


  Daarnaast kun je kiezen aan een verscheidenheid van verfijningsopties en papieren, tegen scherpe prijzen.

  Gevouwen kaarten voor elke gelegenheid

  Naast particuliere klanten, bevatten onze klanten ook partnershops die hun eigen ontworpen gevouwen kaarten verkopen in winkels of online shops. Daarnaast gebruiken bedrijven onze printkwaliteit om wenskaarten en kerstkaarten te maken. Dit soort producten zijn populair voor uitnodigingen, verjaardagen en jubilea. Veel klanten bestellen hiervoor onze bijbehorende enveloppen.

  Flexibele hoeveelheden om aan jouw behoeften te voldoen

  Als één van de grootste drukkerijen in Europa, bieden wij onze klanten niet alleen een zeer grote selectie printproducten, maar ook veel keuze in de gewenste hoeveelheden. We kunnen dus slechts enkele kaarten drukken voor particuliere klanten, of bijvoorbeeld tot 500,000 stuks voor grote bedrijven.

  In welke formaten kan ik vouwkaarten bestellen?

  We kunnen je gevouwen kaarten in verschillende DIN- en standaardformaten produceren. Perfect voor kleine giftkaarten, bijvoorbeeld, is het DIN A7 formaat (74 x 105 mm). DIN A6 (105 x 148 mm) daarentegen is de klassieker voor wenskaarten en DIN-Lang (105 x 210 mm) is ideaal voor verzending.

  Een prettig formaat voor uitnodigingen is de Maxi-Card (125 x 235 mm). Een groter formaat voor speciale inhoud is de DIN A5 (148 x 210 mm). Naast de standaardformaten, liggend of staand, is het ook mogelijk gevouwen kaarten te bestellen in afwijkende formaten.

  Papier opties voor de gevouwen kaart

  Aanbevolen voor deze kaarten zijn papieren met een hoger gramsgewicht. De ideale papiersoorten hiervoor zijn gecoat kunstdrukpapier, gecoat karton premium, offsetpapier, wit kringlooppapier en chromokarton (met ongecoate rug). De dikte kan hierin oplopen tot 350 g/m².

  In formaten van DIN A6 kunnen we je kaarten ook afdrukken op gecoat kunstdrukpapier van 170 g/m² en 250 g/m². Dit papier werken we voor je af in gloss of mat. De gecoate premium board premium die we gebruiken, is echter altijd mat.

  Print en verfijn gevouwen kaarten - je opties bij ons

  Met een verfijning kun je jouw kaarten een opvallende afwerking geven. Zo kan een extra tastbaar effect worden bereikt met een blinddruk. Deze verfijning wordt aanbevolen om afzonderlijke tekstelementen of symbolen te benadrukken.


  Kies je voor een hot foil vlakdruk, dan krijgt je kaart een unieke uitstraling dankzij een gekleurde folie afwerking in blauw, rood, koper, zilver, goud of brons. Tastbare effecten kunnen worden toegepast door te kiezen voor hot foil reliëfdruk.


  Als bijzonder hoogtepunt bieden wij de mogelijkheid om een folie in goud, roségoud of zilver met digitale folie aan te brengen. Het proces vereist geen embossing-stempel en kan daarom ook worden gebruikt voor een kleine oplage. De folie wordt aangebracht met een speciale chroomroller. Het doet absoluut niet onder voor foliedruk en maakt zelfs in gradaties metallic effecten mogelijk.


  Als je kiest voor plastificering (laminering), brengen we een zeer dunne folie aan op het oppervlak. Naar jouw keuze, kan deze folie een glossy, matte, linnen of soft-touch afwerking hebben. Plastificering maakt je kaart steviger en visueel aantrekkelijker.

  Een afwerking is ook mogelijk met UV-spotlak of een andere UV-oppervlakte lak naar keuze. Met de standaard UV-lak afwerking besla je het volledige oppervlak van je kaart, terwijl je met een UV-spotlak alleen bepaalde elementen en gebieden op je kaart accentueert. Let er wel op dat bepaalde Afwerkingen pas beschikbaar zijn zodra je papierkeuze dik genoeg is.

  Beschermende coating

  Een beschermende vernis maakt uw product beter bestand tegen slijtage, voelt aantrekkelijker aan en is zelfs aantrekkelijker voor het oog. Daarom is een beschermende coating de aanbevolen afwerking voor bijvoorbeeld postkaarten.

  Rekenvoorbeeld
  Gevouwen kaarten met beschermende vernis

  Blinddruk

  Met blinddruk kunt u een motief levendig accentueren. Als u kiest voor een hoge preeg, wordt uw motief verhoogd weergegeven, als u kiest voor een diepe preeg, wordt het motief als een deuk in uw drukwerk gedrukt.

  Rekenvoorbeeld
  Gevouwen kaarten met blind reliëf

  Cellofaan coating

  Bij lamineren wordt een flinterdunne film op uw drukwerk aangebracht. Dit geeft uw drukwerk een hogere kwaliteit en maakt het tegelijkertijd steviger.

  Rekenvoorbeeld
  Gevouwen kaarten met cellofaanverpakking

  Hot foil stempeling

  Hot foil stamping gebruikt druk en hitte om coatings van een draagfolie op uw drukwerk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw drukwerk verfraaien met bijvoorbeeld metaaleffecten.

  Rekenvoorbeeld
  Gevouwen kaarten met foliedruk

  Hot foil reliëf stempeling

  Hot foil reliëfstempelen is een combinatie van reliëfstempelen en hot foil stamping en combineert visuele en tactiele effecten.

  Rekenvoorbeeld
  Gevouwen kaarten met hot foil embossing

  UV-oppervlaktevernis

  Met UV-oppervlakvernis wordt een extra vernislaag op uw drukwerk aangebracht, waardoor het extra wordt beschermd en er nog hoogwaardiger uitziet.

  Rekenvoorbeeld
  Gevouwen kaarten met UV-lak

  UV-spotvernis

  Bij UV-spotlak wordt de lak slechts gedeeltelijk aangebracht. Hierdoor kunt u bepaalde delen van uw product zowel visueel als haptisch accentueren.

  Rekenvoorbeeld
  Gevouwen kaarten met UV-spotlak

  Veelzijdige afdrukopties met Pantone, goud of zilver

  Om je kaarten extra aantrekkelijk te maken, kun je kiezen uit verschillende afdrukopties. Standaard drukken we je kaarten af in de full-color CMYK vierkleurenprocedure, wat de grootste flexibiliteit belooft voor je ontwerp.Als je echter één bepaald pigment zoekt, raden wij Pantone aan, dat een zeer gelijkmatig afdrukresultaat biedt. Evenzo kunnen bedrijfskleuren met Pantone kleuropties perfect worden weergegeven in het originele huisstijlontwerp.

  Om je wenskaarten een elegante tint te geven, kunnen we individuele letters, motieven of elementen afdrukken in goud en zilver. Natuurlijk kan een full-color CMYK druk worden gecombineerd met speciale kleuren. Het is ook mogelijk om zeer eenvoudige kaarten in zwart af te drukken. Standaard is het bedrukken van gevouwen kaarten vierzijdig. Als de producten aan meerdere zijden moeten worden gevouwen, moet hiermee rekening worden gehouden bij het maken en aanleveren van je ontwerp.

  Enveloppen - Extra aanbieding van print24.com

  Bestel de bijpassende enveloppen direct bij uw gevouwen kaarten en geef uw gelegenheid een extra tintje. Enveloppen zijn verkrijgbaar in de formaten 114 x 162 mm (C6), 110 x 220 mm (DL) of 155 x 155 mm. Daarnaast is er het nieuwe standaardformaat 148 x 148 mm.


  De envelop is gemaakt van 120 g/m² papier en is geseald met lijm. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten, zoals blauw, rood en geel.