lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Postkaarten

Beter online drukken!

Postkaarten

Postkaarten
 • 1 zijde
 • 105 x 148 mm A6 Staand
 • 300 g/m² Chromokarton (achterzijde ongecoat)
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • Geen bundeling
 • 5 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Maandag, 04.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

6,70 € | 8,11 €

| 4,92 € | 5,95 €

Postkaarten
1 zijde , 105 x 148 mm A6 Staand, 300 g/m² Chromokarton (achterzijde ongecoat), 4/0 kleurig CMYK, Snijden, Geen bundeling, 5 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Maandag, 04.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

6,70 € | 8,11 €

| 4,92 € | 5,95 €

Drukproducten

-20%

Enveloppen

Drukproducten

Gevouwen kaarten

Drukproducten

Flyer/Folders

Drukproducten

Stickers en etiketten

Reclameproducten

Gummibeertjes

Print ansichtkaarten voor de beste prijs

Wij drukken kwalitatieve ansichtkaarten in veel verschillende ontwerpen en formaten. Optioneel kunnen we hier ook exclusieve verfijningen aan toevoegen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je ansichtkaarten perfect te laten produceren voor het respectievelijke doel. 

De vormgeving en afwerkingskeuze van ansichtkaarten verandert deze in prachtige gelegenheidskaarten, voor bijvoorbeeld feestdagen, verjaardagen, klantenkaarten, uitnodigingen of deelnamekaarten. Bij print24 druk je al ansichtkaarten af vanaf één exemplaar. Natuurlijk is onze drukkerij ook ontworpen voor grote bestellingen, met maximaal een half miljoen ansichtkaarten per order.

Verschillende formaten voor je ansichtkaarten

We kunnen zowel enkel- als dubbelzijdige ansichtkaarten afdrukken. Je kunt kiezen uit zeven standaardformaten. Van DIN A7 (74 x 105 mm), voor bijvoorbeeld kleine cadeaukaarten, tot grote A3 kaarten (297 x 420 mm), die bijvoorbeeld geschikt zijn voor de presentatie van symbolische cheques. Natuurlijk kun je ook ansichtkaarten in afwijkende formaten bestellen. Standaard kun je je kaarten bij print24 vierkant, horizontaal of verticaal af laten drukken.

We kunnen zowel enkel- als dubbelzijdige ansichtkaarten afdrukken. Je kunt kiezen uit zeven standaardformaten. Van DIN A7 (74 x 105 mm), voor bijvoorbeeld kleine cadeaukaarten, tot grote A3 kaarten (297 x 420 mm), die bijvoorbeeld geschikt zijn voor de presentatie van symbolische cheques. Natuurlijk kun je ook ansichtkaarten in afwijkende formaten bestellen. Standaard kun je je kaarten bij print24 vierkant, horizontaal of verticaal af laten drukken.

DIN A7

105 x 105 mm

DIN A6

DIN Lang

125 x 235 mm Maxi-Card

148 x 148 mm

DIN A5

Papier van hoge kwaliteit voor het printen van ansichtkaarten

Bij print24 zijn er maar liefst 18 verschillende papiervarianten beschikbaar om je ansichtkaarten op af te drukken! We bieden een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding dankzij onze glanzende of matte, premium gecoate kunstdrukpapiersoorten, die beschikbaar zijn in diktes van 170 g/m², 250 g/m² en 350 g/m². Ze bieden een briljante kleurweergave en diepte, vooral bij gedrukte foto's. Als je iets duurzamer, maar toch voordeligs wil maken, is chromokarton of gecoat karton in 300 g/m² of 400 g/m² de beste optie. Het chromokarton is de klassieke ansichtkaart zoals we deze kennen. Dankzij de ongecoate achterkant kan de kaart gewoon worden beschreven.

Als je exclusieve uitnodigings- of wenskaarten wil laten afdrukken, raden wij ons premium papier aan. In de varianten Chamois of Helderwit bereik je een unieke look, terwijl de varianten Linnen en Geribd voor een tastbaar gevoel zorgen. Als je zeer exclusieve ansichtkaarten wilt, bijvoorbeeld voor huwelijksuitnodigingen, kun je het beste ons Luxecore papier nemen. Met een dikte van 750 g/m² is het zeer stevig en tevens beschikbaar in uitvoeringen Geribd, Linnen, Helderwit of Chamois, voor een uitzonderlijke en exclusieve kaart. Als je op zoek bent naar goedkoop papier voor uitdeelacties of presentiekaarten, kun je het beste offset- of gerecycled papier kiezen. Deze papiersoorten zijn ongecoat en hebben daardoor het voordeel dat ze na de productie nog beschreven of herdrukt kunnen worden.

Gecoat/gestreken papier

Premium papieren

Luxecore©

Offset papier

Gerecycleerd papier

Speciale papieren

Verfijn ansichtkaarten na het printen - verschillende opties met print24

Als je een reseller bent en kaarten van hoge kwaliteit voor je klanten wil maken, is het wel zo wijs het oppervlak mooi af te werken en te verfijnen. Het blinddruk reliëf ziet er zeer elegant uit. We kunnen bijvoorbeeld jaartallen of initialen gebruiken voor een diep of hoog reliëf. Om het oppervlak van de briefkaart robuuster en steviger te maken, bevelen we laminering aan. De folie die op de kaart is gelamineerd, kan worden uitgevoerd in mat, glanzend, linnenstructuur of soft-touch.

In de ware zin van het woord is een reliëfdruk het hoog(s)tepunt van je ansichtkaart. Onze reliëfmotieven of teksten kunnen bovendien optioneel verfijnd worden met een folie in goud, zilver, koper, brons, rood of blauw. Als je jouw kaarten een bijzonder glans effect wil geven, kun je het beste de UV-lak kiezen. Bepaalde elementen van je ontwerp kunnen hiermee een highlight ontvangen, middels UV-spotlak of reliëflak. Naar keuze, kunnen we ook verschillende papierverfijningen combineren voor je. Bekijk onze bestelpagina om te zien welke combinaties mogelijk zijn.

Beschermende coating

Een beschermende vernis maakt uw product beter bestand tegen slijtage, voelt aantrekkelijker aan en is zelfs aantrekkelijker voor het oog. Daarom is een beschermende coating de aanbevolen afwerking voor bijvoorbeeld postkaarten.

Ansichtkaarten met beschermende vernis

Blinddruk

Met blinddruk kunt u een motief levendig accentueren. Als u kiest voor een hoge preeg, wordt uw motief verhoogd weergegeven, als u kiest voor een diepe preeg, wordt het motief als een deuk in uw drukwerk gedrukt.

Ansichtkaarten met blinddruk

Cellofaan coating

Bij lamineren wordt een flinterdunne film op uw drukwerk aangebracht. Dit geeft uw drukwerk een hogere kwaliteit en maakt het tegelijkertijd steviger.

Ansichtkaarten met cellofaanverpakking

Hot foil stempeling

Hot foil stamping gebruikt druk en hitte om coatings van een draagfolie op uw drukwerk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw drukwerk verfraaien met bijvoorbeeld metaaleffecten.

Ansichtkaarten met foliedruk

Hot foil reliëf stempeling

Hot foil reliëfstempelen is een combinatie van reliëfstempelen en hot foil stamping en combineert visuele en tactiele effecten.

Ansichtkaarten met hot foil embossing

Reliëfvernis

Met reliëfvernis kunt u bepaalde delen van uw drukwerk zowel visueel als haptisch accentueren, deze worden glanzend en verhoogd bedrukt.

Ansichtkaarten met reliëfvernis

UV-oppervlaktevernis

Met UV-oppervlakvernis wordt een extra vernislaag op uw drukwerk aangebracht, waardoor het extra wordt beschermd en er nog hoogwaardiger uitziet.

Ansichtkaarten met UV-lak

UV-spotvernis

Bij UV-spotlak wordt de lak slechts gedeeltelijk aangebracht. Hierdoor kunt u bepaalde delen van uw product zowel visueel als haptisch accentueren.

Ansichtkaarten met UV-spotlak

Welke afdrukopties zijn beschikbaar voor het maken van ansichtkaarten?

Wij bedrukken middels de standaard full-color CMYK vierkleurenprocedure. Zo profiteer je van de perfecte printtechnologie met briljante en contrastrijke weergave van foto's en lettertypes. De combinatie CMYK/zwart/Pantone levert ook consistent resultaat. Met print24 kun je ook in speciale Pantone kleuren over de volledige oppervlakte afdrukken. Kleur afwijkingen worden hiermee uitgesloten. Na het drukken, snijden we je postkaarten. Optioneel, kunnen we ook de hoeken afronden. Als je je postkaarten als gevouwen kaart of gift cards wil sturen, kunnen we ook rillijnen of afscheurbare perforatie lijnen toevoegen. Vanaf 170 g/m² papier, raden we sowieso aan rillijnen toe te passen.

Als een speciale afdrukoptie, bieden we de mogelijkheid af te drukken middels de kleuren goud en zilver. De druk van Gold / Silver Digital is gemaakt met metallic pigmenten die een reflectie creëren. Met de 'Gold / Silver Digital' optie kun je een full-color afdruk gelijktijdig van goud èn zilver voorzien! De nobele zilveren en gouden decoratie maken je professionele uitstraling in stijl compleet. Zilver- en goudkleuren kunnen het verschil maken, tussen een kaart alleen maar willen zien en een kaart ook daadwerkelijk willen bewaren.