Icon/Greenline Created with Sketch.

Brochures

Beter online drukken!
Geselecteerde productconfiguratie
  Brochures

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Enveloppen

  Drukproducten

  Briefpapier

  Drukproducten

  Postkaarten

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Reclametechniek

  Roll-Up Banners

  Druk je tijdschriften eenvoudig af

  Zowel reclamefolders voor je bedrijf, exclusieve catalogi voor een modemerk of uitgebreid geillustreerde brochures zijn bij ons op de juiste plek voor productie. Naast een diversiteit aan papiersoorten, hebben we ook aantrekkelijke verfijningen en afwerkingen voor je blad om uit te kiezen. Je bestelling is al mogelijk vanaf één exemplaar.

  Tijdschriften kun je bij ons tegen scherpe prijzen, in grote hoeveelheden en met meer dan duizend pagina's, in uitstekende kwaliteit af laten drukken. Je kan kiezen uit de populaire DIN formaten en speciale formaten. 

  Nietjes - of lijmbinding

  Brochures kunnen op vier verschillende manieren worden ingebonden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke nietjesbinding. Is de brochure echter dikker, dan adviseren wij een spiraalbinding of een garenloze binding. Voor hoogwaardige productcatalogi is de perfecte binding aan te bevelen. Als u een spiraalbinding wilt gebruiken, kunt u kiezen uit de hoogwaardige metalen wire-o binding in wit, zwart of zilver.


  Heeft uw brochure 12 pagina's of minder? Dan kunnen we ook een oognietjesbinding gebruiken in plaats van een conventionele nietjesbinding. Dit heeft als voordeel dat uw brochures gemakkelijk kunnen worden geklasseerd in ordners of ringmappen.

  Als u kiest voor nieten, adviseren wij rillijnen vanaf een papierdikte van 170 g/m². Bij lijmbinding is rillen automatisch inbegrepen.


  Optioneel kunnen wij uw brochures voorzien van perforatielijnen. Deze variant is bijvoorbeeld handig als uw brochure uitneembare waardebonnen moet bevatten. In de configurator kunnen maximaal vier perforatielijnen worden aangemaakt.

  Wat is het verschil tussen PUR Budget en PUR Classic?

  Beide versies zijn verwerkt met een hoogwaardige PUR-lijmbinding, die een langere levensduur en een grotere robuustheid biedt. Het enige verschil zit in de toegepaste druktechniek: Terwijl de PUR Classic brochureversie wordt geproduceerd met behulp van het klassieke offsetdrukproces voor orders van 500 of meer, wordt de PUR Budget versie geproduceerd met behulp van de digitale inkjetdruktechnologie. Dit maakt PUR Budget-brochures geschikt voor kleinere, meer kosteneffectieve oplagen.

  Onze brochure varianten

  Brochures met nietbinding

  Geniet met platte draad of naar keuze als ringoog geniet voor het opbergen in ringbanden. Voor een aantrekkelijke opening, alleen geschikt voor brochures tot 100 pagina's incl. omslag.

  Brochures met perfecte binding PUR Budget

  Gedrukt met behulp van het digitale inkjet-proces - kosteneffectief en ideaal voor lay-outs met veel tekst. Geschikt voor brochures tot 1.400 pagina's. Alleen hoogwaardige, temperatuurbestendige PUR-lijmtechnologie wordt gebruikt.

  Brochures met perfecte binding PUR Classic

  Geschikt voor brochures tot 500 pagina's. Er wordt uitsluitend hoogwaardige, temperatuurbestendige PUR-lijmtechnologie gebruikt. Digitaal of offset gedrukt, afhankelijk van de oplage.

  Brochures met spiraalbinding

  Deze bindwijze is vooral populair vanwege de bijzonder vlakke opening. Optioneel verkrijgbaar met polypropyleen voorblad.

  In welke formaten kunnen we je brochure/magazine drukken?

  Uitgebreide brochures worden bij ons voor je geproduceerd vanaf het DIN A6 formaat (105 x 148 mm) t/m DIN A4 formaat (210x297 mm). Deze DIN formaten zijn perfect voor het verzenden als reclame.


  Naast deze standaard DIN formaten kunnen wij je brochures ook op andere formaten realiseren. Productcatalogi in vierkant formaat (120 x 120 mm of 148x148 mm) kunnen bijvoorbeeld ook erg interessant zijn.

  Voor uitgebreide magazines kunnen we een professionele lijmbinding verzorgen. 


  Rechthoekige formaten kunnen we staand of liggend produceren. Speciale formaten zijn natuurlijk ook mogelijk. Let er op dat onze aanleverspecificaties altijd uitgaan van gesloten brochures. Vergeet ook niet om de 2 mm snijmarge toe te voegen aan alle pagina's. 


  We kunnen magazines en catalogi met meer dan duizend pagina's voor je afdrukken.

  Welk papier moet ik kiezen voor mijn brochure?

  De bladzijdes van je brochure worden standaard op ons kunstdrukpapier afgedrukt. Kleuren en dieptes komen dan uitstekend tot hun recht. Hierin hanteren we vijf papierdiktes, van 90 g/m² t/m 250 g/m², in glans of mat.


  Als je je brochures bijvoorbeeld na de productie zelf nog wil bedrukken met adresgegevens of instructies, is ons offset papier daarvoor ideaal. Het is verkrijgbaar in drie diktes, te weten in 80 g/m², 90 g/m² en 100 g/m².

  Ons offset papier en gerecycled papier, zijn helderwit en kunnen na onze productie alsnog door jou worden gebruikt in laser- en inkjetprinters.


  Als je een omslag selecteert, kunnen we deze realiseren met verschillende papierformaten, 135 g/m², 170 g/m² en 250 g/m² als glanzend of mat papier. Afhankelijk van je bestelkeuze, kunnen 170 g/m² offset en 170 g/m² gerecycled papier ook beschikbaar worden gemaakt voor de omslag.

  Verfijningen en afwerkingsopties voor je brochures

  Afhankelijk van je papierkeuze en productselectie, biedt print24 diverse manieren voor een mooie afwerking.


  Voor een extra chique uitstraling, bied onze reliëfdruk een verdiept of verhoogd reliëf op de omslag van je blad.


  Wil je een geplastificeerde omslag, dan lamineren we deze met een extra glossy of matte folie. Dit biedt extra bescherming voor het product. Voor een extra zachte of gestructureerde touch, kies je de soft-touch of linnenstructuur als verfijning van de omslag.

  Je eindproduct zal een presentatief hoogtepunt zijn met een verfijnde omslag afwerking. Wat dacht je van een hot foil, mogelijk ook in combinatie met reliëf? Je kan bijvoorbeeld individuele letters, een logo of bepaald element in je ontwerp door ons van een reliëf laten voorzien.


  Met UV-vernis kunnen we tevens de gehele omslag, of slechts enkele door jou geselecteerde vlakken, afwerken met een extra gloss. Om je brochure helemaal tot in de puntjes uit te werken, zijn meerdere combinaties van verfijningen natuurlijk ook mogelijk.


  Ook kunnen we CD boekjes, A5 en A4 brochures van maximaal 12 pagina's, van zowel binnen als buiten, volledig voorzien van geplastificeerde afwerkingen.

  Beschermende coating

  Een beschermende vernis maakt uw product beter bestand tegen slijtage, voelt aantrekkelijker aan en is zelfs aantrekkelijker voor het oog. Daarom is een beschermende coating de aanbevolen afwerking voor bijvoorbeeld postkaarten.

  Rekenvoorbeeld
  Beschermende coating

  Cellophanierung

  Bij lamineren wordt een flinterdunne film op uw drukwerk aangebracht. Dit geeft uw drukwerk een hogere kwaliteit en maakt het tegelijkertijd steviger.

  Rekenvoorbeeld
  Cellofaan coating

  Blinddruk

  Met blinddruk kunt u een motief levendig accentueren. Als u kiest voor een hoge preeg, wordt uw motief verhoogd weergegeven, als u kiest voor een diepe preeg, wordt het motief als een diepte in uw drukwerk gedrukt.

  Rekenvoorbeeld
  Blinddruk

  Hot foil stempeling

  Hot foil stamping gebruikt druk en hitte om coatings van een draagfolie op uw drukwerk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw drukwerk verfraaien met bijvoorbeeld metaaleffecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil stempeling

  Hot foil reliëf stempeling

  Hot foil reliëfstempelen is een combinatie van reliëfstempelen en hot foil stamping en combineert visuele en tactiele effecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil reliëf stempeling

  UV-oppervlaktevernis

  Met UV-lak op het oppervlak wordt een extra vernislaag op uw drukwerk aangebracht, waardoor het extra wordt beschermd en er nog hoogwaardiger uitziet.

  Rekenvoorbeeld
  UV-oppervlaktevernis

  UV-spotvernis

  Bij UV-spotlak wordt de lak slechts gedeeltelijk aangebracht. Hierdoor kunt u bepaalde delen van uw product zowel visueel als haptisch accentueren.

  Rekenvoorbeeld
  UV-spotvernis

  Pantone, zilver en goud: Je steunkleur opties

  We drukken je omslag af in zwart, full-color CMYK of met speciale steunkleuren zoals Pantone, goud en zilver. Wat dacht je van het afdrukken van individuele letters, kopteksten of logo's op de omslag in goud of zilver?

  Als gehele oppervlakken in één kleurtint gedrukt moeten worden, raden we je aan om te kiezen voor Pantone. Deze special kleurtint optie zorgt voor een zeer gelijkmatige inktdruk, zonder afwijkingen. Het kiezen van Pantone wordt tevens aanbevolen bij het afdrukken van je huisstijl, ook om kleurafwijkingen te voorkomen. Zwart en full-color CMYK kunnen gecombineerd worden met Pantone, goud of zilver.