lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Door gebruik te maken van onze diensten sta je het gebruik van cookies toe.

Visitekaartjes

Beter online drukken!
Product
Visitekaartjes
Eigenschappen
1 zijde
Formaat 85 x 55 mm
Liggend
350 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
4/0 kleurig CMYK
Snijden
Geen Afwerking
Geen drukproef
Hoeveelheid
100 Stuks
1 Motief
Levering
Geen bundeling
Standaard naar verwachting op 04./05.10.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Visitekaartjes
 • 1 zijde
 • 85 x 55 mm Liggend
 • 350 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • Geen bundeling
 • 100 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 04./05.10.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

8,46 € | 10,24 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Visitekaartjes
  1 zijde , 85 x 55 mm Liggend, 350 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, 4/0 kleurig CMYK, Snijden, Geen bundeling, 100 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 04./05.10.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  8,46 € | 10,24 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Briefpapier

  Drukproducten

  -20%

  Enveloppen

  Drukproducten

  Presentatiemap

  Textielproducten

  Hemden

  Drukproducten

  Ordners

  Visitekaartjes makkelijk afgedrukt en gemaakt

  Ook in het digitale tijdperk zijn visitekaartjes nog altijd relevante items voor het uitbreiden van je netwerk, het bevestigen van afspraken en het opbouwen van klantloyaliteit. In veel gevallen was het overhandigen van een goed uitziend visitekaartje de basis voor een succesvolle carrière. Zo eenvoudig als het principe van visitekaartjes is, des te meer je moet letten op de details, waarde en geloofwaardigheid van je ontwerp.

  Bij ons kan je niet alleen zelf je visitekaartjes ontwerpen, mede dankzij de vele verschillende papiersoorten, verfijningen en afdrukopties produceer je ook nog eens een visitekaartje die geen enkele ontvanger vergeet. Als je tussen verschillende variaties wil kiezen, kun je slechts één exemplaar per ontwerp bestellen om ze te bekijken. Grote bestellingen produceren we tot maximaal 500,000 stuks per bestelling. Welke hoeveelheid je ook kiest, visitekaartjes af laten drukken bij print24 betekent altijd uitstekende kwaliteit, tegen eerlijke prijzen en een snelle levering.

  Visitekaartjes in standaard- en speciale formaten

  Bij print24 kun je visitekaartjes laten bedrukken in de standaardformaten 85 x 55 mm en 90 x 50 mm. Het voordeel van deze formaten is dat de kaartjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen in de portemonnee.

  Bovendien kan het aantrekkelijk zijn om van het gebruikelijke kaartformaat af te wijken, om meer aandacht op het kaartje te vestigen en zich zodoende te laten onderscheiden van de norm. Bij print24 kun je visitekaartjes in afwijkende formaten laten produceren. Let op de minimale en maximale afmetingen van 55 x 55 mm en 55 x 85 mm.

  Visitekaartjes enkelzijdig, dubbelzijdig of gevouwen

  De klassieker is natuurlijk het eenzijdig bedrukte visitekaartje, met blanco rug. In sommige gevallen kan dit erg handig zijn om een persoonlijke begroeting of een kort aanbod op de achterkant te noteren. Dit zijn tevens de goedkoopste visitekaartjes. Een tip: je kan bijvoorbeeld de voorkant alleen laten bedrukken met het huisstijlontwerp van je bedrijf. De achterkant gebruik je vervolgens voor het personaliseren van het kaartje, door een medewerker.

  Een meer veelzijdig ontwerp kan worden bereikt met een dubbelzijdige druk. Het logo op de ene zijde, contactgegevens op de andere zijde.


  Kies je voor een vouwbare visitekaart, dan verdubbel je het aantal zijdes naar vier zijdes! Deze 'maxi' kaartjes zijn ideaal voor het invoegen van meerdere locaties of diverse diensten.

  Visitekaartjespapier in diverse uitvoeringen

  Standaard kunt u kiezen uit gestreken papier in de diktes 250 en 350 g/m². Hoogwaardiger dan gestreken papier is het 350 grams premium karton. Wij kunnen uw visitekaartjes ook drukken op chromokarton in een gramsgewicht van 300 grams. De achterzijde hiervan is ongestreken.


  Waarom probeert u niet iets ongewoons met hoogwaardig groundwood pulp karton in een dikte van 1,4 millimeter bij een gramsgewicht van 575 g/m²? Dit is karton gemaakt van versnipperd hout met een lichte crèmekleur. Deze kleuring is het gevolg van het ligninegehalte van het karton. Het materiaal zorgt ervoor dat uw visitekaartjes stabiel zijn en het licht gestructureerde oppervlak van het karton is zeer geschikt om te bedrukken.

  Nog een niveau exclusiever is Premium papier. Het wordt ook gekenmerkt door zijn speciale oppervlak. Wij kunnen de volgende varianten gebruiken voor het drukken van visitekaartjes:


  • 300 g/m² Premium Chamois
  • 350 grams Premium Geribt
  • 340 g/m² Premium Hoogwit
  • 350 g/m² Premium Linnen


  Als u een zeer voordelige variant zoekt, is offsetpapier of gerecycled papier in wit mogelijk. De papierdiktes: 350 gsm of 400 gsm voor het offsetpapier en 300 gsm voor de ecologische papiervariant.

  Als u wilt dat uw visitekaartje er zeer exclusief en professioneel uitziet, is Luxecore-papier een aanrader. Ze hebben een gramsgewicht van 750 g/m² en zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:


  • Chamois
  • Geribd
  • Helder wit
  • Linnen


  Let op: alleen het formaat 85 x 55 millimeter is beschikbaar voor Luxecore-papier in enkelzijdig en dubbelzijdig drukwerk.

  Gecoat/gestreken papier

  Premium papieren

  Luxecore©

  Offset papier

  Speciale papieren

  Je kleuropties voor het afdrukken van visitekaartjes

  Visitekaartjes kunnen er erg stijlvol uitzien als ze eenvoudig in zwart worden afgedrukt. Hierbij kun je bijvoorbeeld een luxe papiersoort kiezen. Combineer de zwarte print vervolgens met een speciale Pantone kleur. Deze speciale kleuren zijn ideaal voor een huisstijl of het consistent bedrukken van een volledig oppervlak.


  Met goud of zilver kunnen enkele woorden of initialen worden gemarkeerd: een geweldig visueel effect! Ons fullcolor CMYK-vierkleurenproces zorgt voor maximale flexibiliteit bij het productieprocess van je ontwerp.


  CMYK kan ook worden gecombineerd met Pantone, goud of zilver.

  Als een speciale afdrukoptie, bieden we de mogelijkheid af te drukken middels de kleuren goud en zilver. De druk van Gold / Silver Digital is gemaakt met metallic pigmenten die een reflectie creëren. Met de 'Gold / Silver Digital' optie kun je een fullcolor afdruk gelijktijdig van goud en zilver voorzien! De nobele zilveren en gouden decoratie maken uw professionele uitstraling in stijl compleet. Zilver- en goudkleuren kunnen het verschil maken tussen een kaart alleen maar willen zien en een kaart ook daadwerkelijk willen bewaren.

  Afgeronde hoeken of gewoon recht snijden? - De afdrukopties voor je visitekaartje

  Met afwerkingen kunt u de hoogst mogelijke graad van individualisering voor uw visitekaartjes bereiken. Hebt u eenmaal gekozen voor papier en drukmogelijkheden, dan biedt print24.com u een groot aantal mogelijkheden voor de afwerking van de kaarten. U kunt bijvoorbeeld fijn papier in reliëf laten maken of afwerkingen op het oppervlak combineren met reliëf om uw visitekaartjes het perfecte effect te geven.

  Na het drukken worden uw visitekaartjes op maat gesneden. Standaard worden de hoeken niet verder verwerkt. Optioneel kunt u in de configurator kiezen dat we de hoeken afronden. Zo kunt u uw kaarten een extra "pizzazz" geven waarmee ze zich onderscheiden van andere visitekaartjes. 

  Beschermende coating

  Een beschermende vernis maakt uw product beter bestand tegen slijtage, voelt aantrekkelijker aan en is zelfs aantrekkelijker voor het oog. Daarom is een beschermende coating de aanbevolen afwerking voor bijvoorbeeld postkaarten.

  Rekenvoorbeeld
  Beschermende coating

  Blinddruk

  Met blinddruk kunt u een motief levendig accentueren. Als u kiest voor een hoge preeg, wordt uw motief verhoogd weergegeven, als u kiest voor een diepe preeg, wordt het motief als een diepte in uw drukwerk gedrukt.

  Rekenvoorbeeld
  Blinddruk

  Cellofaan coating

  Bij lamineren wordt een flinterdunne film op uw drukwerk aangebracht. Dit geeft uw drukwerk een hogere kwaliteit en maakt het tegelijkertijd steviger.

  Rekenvoorbeeld
  Cellofaan coating

  Hot foil stempeling

  Hot foil stamping gebruikt druk en hitte om coatings van een draagfolie op uw drukwerk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw drukwerk verfraaien met bijvoorbeeld metaaleffecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil stempeling

  Hot foil reliëf stempeling

  Hot foil reliëfstempelen is een combinatie van reliëfstempelen en hot foil stamping en combineert visuele en tactiele effecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil reliëf stempeling

  UV-oppervlaktevernis

  Met UV-oppervlakvernis wordt een extra vernislaag op uw drukwerk aangebracht, waardoor het extra wordt beschermd en er nog hoogwaardiger uitziet.

  Rekenvoorbeeld
  UV-oppervlaktevernis

  UV-spotvernis

  Bij UV-spotlak wordt de lak slechts gedeeltelijk aangebracht. Hierdoor kunt u bepaalde delen van uw product zowel visueel als haptisch accentueren.

  Rekenvoorbeeld
  UV-spotvernis