Icon/Greenline Created with Sketch.

Brochures gelijmde binding

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Brochures gelijmde binding GreenLine

  GreenLine - ons duurzame assortiment

  Bij print24 werken we er hard aan om onze producten voortdurend te verbeteren zonder het milieu uit het oog te verliezen. Met ons GreenLine productassortiment richten wij ons volledig op duurzaamheid.


  We printen met veganistische inkten uit biologische productie - zonder minerale oliën of giftige zware metalen.

  Al het printpapier in het GreenLine assortiment is gemaakt van 100% gerecycled papier.


  Bovendien is de productie klimaatneutraal. Dit betekent enerzijds dat de elektriciteit voor de productie afkomstig is van energiebronnen zoals zonne-, water- en windenergie - en anderzijds dat onze CO2-uitstoot wordt geminimaliseerd en gecertificeerd is als klimaatneutraal.

  Laat brochures perfect binden op speciaal kringlooppapier

  Als het gaat om brochures met een groot paginaformaat, is perfect binding een zeer goede keuze. Als JE ook vertrouwt op een uitstekende papierkwaliteit, die moet worden gecombineerd met duurzaamheid, dan zijn onze GreenLine brochures precies wat je zoekt.


  We bedrukken deze in vijf verschillende formaten met maximaal 304 pagina's op speciaal gerecycled papier, dat overtuigt door zijn uitzonderlijke witheid en uitstekende afdrukeigenschappen.


  Duurzame brochures met perfect binding in vijf verschillende formaten

  Wij kunnen brochures bedrukken op milieuvriendelijk premium gerecycled papier in vijf formaten van 100 x 210 millimeter tot DIN A4. Kies uit drie verschillende speciale papiersoorten uit de GreenLine. Als je naast duurzaamheid ook geïnteresseerd bent in een bijzondere uitstraling, dan is het semi-matte premium papier ideaal. Het is verkrijgbaar in twee gram en wordt ook gebruikt voor de hoes.


  Als afzonderlijke pagina's na het afdrukken verder moeten worden verwerkt, kies je Circleoffset White of Premium White. Omslagen voor jouw brochures kunnen worden omgezet in vier of zes pagina's. Op verzoek kunnen we de hoes verfijnen met cellofaan of UV-spotlak. Het spreekt voor zich dat jouw milieuvriendelijke brochures in kleur (CMYK) of zwart bedrukt kunnen worden.