lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Cadeaulabels

Beter online printen!

Cadeaulabels

Cadeaulabels
 • 1 zijde
 • 85 x 55 mm Staand
 • 350 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • In het midden ponsen
 • Geen bundeling
 • 100 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Maandag, 04.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

18,44 € | 22,31 €

| 4,92 € | 5,95 €

Cadeaulabels
1 zijde , 85 x 55 mm Staand, 350 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, 4/0 kleurig CMYK, Snijden, In het midden ponsen, Geen bundeling, 100 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Maandag, 04.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

18,44 € | 22,31 €

| 4,92 € | 5,95 €

Drukproducten

Cadeauverpakkingspapier

Verpakkingen

Kussendoosjes

Verpakkingen

Wijnverpakkingen

Drukproducten

Gevouwen kaarten

Drukproducten

-20%

Enveloppen

Cadeaulabels laten drukken

Bij print24.com kunt u al vanaf 1 stuk cadeaulabels met geperforeerde gaten laten drukken - aan lage prijzen, snel en in een uitstekende kwaliteit. Onze bedrukte producten zijn daarom net zo geschikt voor particuliere klanten als voor zakelijke klanten. Bij onze drukkerij profiteert u ook van de talrijke beschikbare afwerkingen, evenals de bedrukking in aangepaste kleuren zoals Pantone. Als u meteen aan de slag wilt, start dan hier uw drukopdracht en configureer uw drukbestand eenvoudig en snel online in slechts enkele muisklikken. Wat dacht u ervan om naast het verpakken van uw cadeaus in feestelijk papier ook een kleine begroeting op een cadeaulabeltje te plaatsen? Met dit kleine label kun je je cadeau vervolledigen en een boodschap naar keuze toevoegen. Gebruik de tag bijvoorbeeld om uw klanten te bedanken voor hun loyaliteit of om ze een vrolijk kerstfeest te wensen. Voor doopfeesten of huwelijksrecepties zijn cadeaulabels perfect als een kleine bedanking voor de gasten die aan de gastgeschenken kan worden bevestigd. Ongeacht voor welke gelegenheid u onze cadeaulabels ook gebruikt, u kan deze gedrukte producten naar eigen inzicht ontwerpen en door ons laten drukken. Mocht u vragen hebben over het maken van het drukbestand of het selecteren van het ontwerp, dan helpen wij u graag verder op een één-op-één basis per e-mail of via de telefoon.

Labels beschikbaar in vier formaten

Er zijn vier verschillende formaten beschikbaar voor het bedrukken van uw cadeaulabels. Onze klassieke formaten zijn A7 en A7 lang, waardoor u een afdrukoppervlak heeft van 74 x 105 mm of 52 x 148 mm in staand formaat. Nog handiger zijn de formaten 98 x 98 mm en 85 x 55 mm. De vierkante tag, in 98 x 98 mm, kan aan één of beide zijden worden bedrukt; voor alle andere formaten is vierzijdige oppervlakte bedrukking mogelijk. 

Pas je labels aan aan de gelegenheid - je papieropties

Haal het beste uit uw labels door een speciaal papier te kiezen! U kan kiezen tussen gestreken papier (maco), premium karton, luxe papier met verschillende oppervlakken (zeem, geribbeld, hoog wit, linnen), offsetpapier, gerecycled papier en chromo-karton in verschillende grammages.


Offsetpapieren hebben het voordeel dat ze door conventionele kopieerapparaten of laserprinters kunnen worden verwerkt en met een balpen kunnen worden beschreven. Namen of korte berichten kunnen ook individueel worden gedrukt en/of gerild. Overigens dragen alle gerecycleerde papieren het "Blauwe Engel"-zegel.

Verwerkingsmogelijkheden

Houd er bovendien rekening mee dat de opties voor bijsnijden en rillen afhankelijk zijn van het aantal geselecteerde zijden. Bij het trimmen met of zonder afgeronde hoeken is bijvoorbeeld alleen enkel- of dubbelzijdig printen mogelijk.


Kiest u voor premium papier, dan kunnen de hoeken niet worden afgerond. Om de cadeaulabels met een lint aan cadeautjes te bevestigen, kunt u het geperforeerde gat linksboven, midden of rechts positioneren.

Voor net dat ietsje meer - uw afwerkingsopties voor cadeaulabels

Om uw geschenklabels nog indrukwekkender te maken, kunnen we op verzoek een afwerking toevoegen. Met behulp van een laminaat coating kunnen uw labels worden gelamineerd in mat, glanzend, linnen of zacht aanvoelend (soft-touch). Dit geeft ze niet alleen een prettig aanvoelend oppervlak, maar maakt ze ook visueel aantrekkelijker en tegelijkertijd steviger en beschermder.


Als verdere verfijning kunt u UV-oppervlaktevernis voor de hele tag selecteren of afzonderlijke gebieden markeren met UV-spotvernis.

Bedrukking van cadeaulabels ook mogelijk in aangepaste kleuren

Wij bedrukken uw cadeaulabels standaard met het CMYK-vierkleurenproces. Hierdoor kunt u zeer vrij zijn in uw ontwerpkeuze, die dankzij dit moderne drukproces optimaal wordt gereproduceerd. Als de tags in uw huisstijl komen of bedrukt worden met een vlak kleurvlak, kunt u deze elementen desgewenst ook in de juiste Pantone-kleur toevoegen.

Daarnaast kunnen prachtige effecten worden bereikt met goud of zilver. Een combinatie van zwarte bedrukking met Pantone, goud of zilver is ook mogelijk.