Icon/Greenline Created with Sketch.

Bureaukalenders in driehoeksverband

Geselecteerde productconfiguratie
  Bureaukalenders in driehoeksverband

  Driehoekskalenders laten drukken

  Ondanks internet, digitalisering, slimme horloges en dergelijke zijn kalenders onmisbare dagelijkse hulpjes in kantoren en huishoudens. Driehoekige kalenders zijn een heel bijzondere variant. Ze worden eenvoudigweg gevouwen en hebben dan de vorm van een prisma. Dit heeft als voordeel dat u de kalenders van twee kanten kunt lezen.

  Hier bij print24.com kunt u driehoekskalenders laten drukken als praktische bureaukalenders voor op kantoor of het bureau thuis. U hebt dan de keuze hoe u de persoonlijke pagina's van de kalender wilt vormgeven, bijvoorbeeld als kwartaal- of halfjaaroverzicht. Als u uw drukgegevens al bij de hand heeft, kunt u uw driehoekskalenders vanaf 25 en tot 50.000 exemplaren door ons laten drukken.

  Handige formaten voor uw driehoekskalenders

  Onze driehoekskalenders kunnen in drie verschillende formaten worden gedrukt. Het aangegeven formaat verwijst steeds naar de oppervlakte die na het vouwen aan elke zijde van de kalender beschikbaar is. Driehoekskalenders in staand formaat 148 x 105 millimeter zijn erg praktisch. Ze nemen weinig plaats in op tafel en geven tegelijkertijd een goed overzicht van het jaar.

  Hetzelfde formaat is ook liggend verkrijgbaar. Dan beschikt u over 105 x 148 millimeter in panoramaformaat. Heeft u meer ruimte nodig voor uw motieven of uw kalenderweergave, kies dan voor het formaat 105 x 210 millimeter voor uw driehoekskalenders.

  Verschillende papiervarianten voor uw kalenders

  Voor het drukken van uw driehoekskalenders gebruiken wij standaard hoogwaardig fotodrukpapier, dat verkrijgbaar is in gramgewichten van 250 g/m², 350 g/m² en een bijzonder stabiel fotodrukkarton in een dikte van 400 g/m². Om van de kalenders zowel haptisch als visueel iets bijzonders te maken, kunt u kiezen uit premium papier in roomwit, geribbeld, linnen of helder wit in gramgewichten van 300, 350, 350 of 340 g/m². Als u de in plano geleverde driehoekskalenders met een printer verder wilt personaliseren, kies dan voor offsetpapier in gramgewichten van 350 of 400 g/m². Als duurzaamheid uw focus is, kies dan voor ons 300 g/m² gerecyclede papier. Alle papiervarianten zijn verkrijgbaar in glanzend of mat.

  Bewezen drukproces ook mogelijk in combinatie met speciale kleuren

  Bij print24.com kunt u uw driehoekskalenders gewoon in het zwart laten drukken. Voor speciale visuele accenten kunt u jaarnummers of maanden afdrukken in goud, zilver, HKS of Pantone. Er zijn ook speciale kleuren beschikbaar als u de achtergrond in uw bedrijfskleuren wilt laten drukken.

  Als u kleurrijke motieven of foto's afdrukt, is offsetdruk in Euroschaal aan te bevelen. Het CMYK vierkleurenproces is alleen mogelijk, maar ook in combinatie met speciale kleuren zoals goud en zilver. Zo kunnen bijna alle motiefwensen voor uw driehoekskalenders worden gerealiseerd.

  Hoogwaardige verwerking met optionele afwerking van het kalenderoppervlak.

  Alle kalenders worden na het drukken gestanst. Om uw producten een speciaal haptisch en visueel effect te geven, zijn afwerkingen zoals cellofaneren of UV-spotvernis beschikbaar. Hier heeft u de keuze tussen een glanzende, matte of fluwelen buitenkant. Selecteer gewoon de gewenste afwerking in de configurator. Voor een preview van uw driehoekskalenders kunt u tegen een kleine meerprijs kiezen voor screenproof of paperproof. Bij een papieren proefdruk drukken we uw kalenders af op een DIN A3 vel, bij een schermproef maken we een digitale preview in een resolutie van 150 dpi. Laat nu driehoekskalenders drukken - hoge kwaliteit en lage prijzen bij print24.com!