lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Maandkalenders

Beter online printen!
Product
Kalender
Maandkalenders
Eigenschappen
Model Eenbladskalender (3 maanden)
Formaat 300 x 490 mm Basis (bedrukbaar gebied 300 x 150 mm)
4/0 kleurig CMYK
Kartonnen dragermateriaal eenzijdig glanzend gecoat.
Datumschuif rood, stansing op op te hangen
2023, calendarium, 3-talig (D/GB/F)
Geen Afwerking
Geen drukproef
Hoeveelheid
25 Stuks
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 22./23.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Maandkalenders
 • 300 x 490 mm Basis (bedrukbaar gebied 300 x 150 mm)
 • Kartonnen dragermateriaal eenzijdig glanzend gecoat.
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Eenbladskalender (3 maanden)
 • Datumschuif rood, stansing op op te hangen
 • 2023, calendarium, 3-talig (D/GB/F)
 • 25 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 22./23.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

58,99 € | 71,38 €

Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Maandkalenders
  300 x 490 mm Basis (bedrukbaar gebied 300 x 150 mm), Kartonnen dragermateriaal eenzijdig glanzend gecoat., 4/0 kleurig CMYK, Eenbladskalender (3 maanden), Datumschuif rood, stansing op op te hangen, 2023, calendarium, 3-talig (D/GB/F), 25 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 22./23.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  58,99 € | 71,38 €

  Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Laat 3- en 4-maandskalenders drukken

  De meeste van onze afspraken worden tegenwoordig vastgelegd in een smartphone of een virtuele kalender. Maar om snel een datum op te zoeken, zijn bureaukalenders als een driemaandskalender of een viermaandskalender op kantoor of thuis nog steeds gewoon onbetaalbaar. Want daarmee hebben we een heel kwartaal voor ogen en kunnen we vakanties plannen, navigeren bij klant- of medische afspraken of gewoon op zoek naar de volgende vakantie. Niet voor niets zijn deze wandkalenders populaire giveaways voor drie of vier maanden en perfect om uw merk of huisstijl te versterken.


  3- en 4-maandskalenders in uw corporate design zijn ideale reclamegeschenken en maken ook perfect kantoormateriaal. Bij print24.com kunt u online 3-maandskalenders en 4-maandskalenders in verschillende designs en tegen redelijke prijzen laten drukken. Profiteer van een hoogwaardige verwerking, de beste materialen en een uitstekende drukkwaliteit: begin uw drukwerkopdracht hier online.

  Driemaandelijkse kalender en viermaandelijkse kalender in verschillende formaten

  Er zijn twee verschillende formaten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van of u kiest voor een kalender op één vel of voor een kalender met meerdere blokken voor drie of vier maanden. Bij kalenders voor één vel zijn formaten van 300 x 490 millimeter of 300 x 530 millimeter mogelijk. Het afdrukgebied voor deze kalenderformaten is 300 x 150 millimeter.


  Kalenders met meerdere blokken bieden een groter afdrukgebied. Voor deze kalenders is het afdrukgebied het kalenderformaat van 330 x 700 millimeter voor de driemaands weergave en 330 x 900 millimeter voor de viermaands weergave.

  3- en 4-maandelijkse kalender met verschillende kalenders

  Druk 3-maandelijkse en 4-maandelijkse kalenders voor volgend jaar. Er is een optie voor verschillende, meertalige kalenders. Dit maakt onze 3- en 4-maandskalenders perfect voor de internationale markt. De basisversie biedt een kalender in het Duits, Engels en Frans. Afhankelijk van de marktoriëntatie kunt u kiezen voor Nederlands, Spaans of Italiaans als vierde taal. De afkortingen voor de dagen van de week en de maanden worden dan in de gekozen talen op de kalender afgedrukt. Bovendien worden feestdagen aangegeven met een landcode waar ze worden gevierd.

  Kalender op één vel of op meerdere pagina's

  Bij print24.com kunt u driemaandskalenders en viermaandskalenders naar keuze als enkel- of meervoudige kalenders configureren. De driemaandskalender heeft een geperforeerde kalender met gegroefde achterwand. Zo kan de kalender worden gevouwen tot B4-formaat (grote brief). Een jaarkalender is ook gedrukt op de overlappende achterwand aan de voet.


  De multi-blokkalender met drie of vier maanden is afzonderlijk geperforeerd en heeft een perforatie in de vorm van een blokhouder. De achterwand is driemaal gegroefd om te kunnen vouwen. Net als bij alle andere kalenders zijn de feestdagen voorzien van de desbetreffende landcode. Bovendien heeft de multiblokkalender een ophanglus van metaal.


  Onze mini driemaandskalender voor plaatsing op tafels of dressoirs heeft het formaat 95 x 198 millimeter. Het kalenderblok is op de achterkant gelijmd. U kunt uw reclameboodschappen, slogans of bedrijfsinformatie zowel op de achterflap als op de boven- en onderkant van de staande kalender afdrukken.

  Hoogwaardige materialen en handige functies

  Voor het drukken van uw 3-maandskalender of 4-maandskalender gebruiken wij éénzijdig glanzend rugpapier. De chromo karton wordt verwerkt als een driehoekig dakdisplay, waarin een rode datumschuif van kunststof is verwerkt. Hiermee kunt u handmatig de huidige datum markeren. Met de praktische ophanging kunnen de 3- of 4-maandskalenders gemakkelijk aan de muur worden gehangen. De kalenders worden als vlakke, verwerkte print geleverd en zijn daardoor perfect geschikt voor verzending per post.

  Kalender drukken in CMYK voor maximale flexibiliteit

  Wij drukken uw drie- of viermaandelijkse kalender volgens het beproefde CMYK vierkleurenprocédé. Dit geeft u maximale flexibiliteit bij het drukken, omdat u gemakkelijk afbeeldingen, foto's of logo's op het chromokarton met dubbele coating kunt drukken. Let bij het maken van het drukbestand op de minimale resolutie, zodat de afbeeldingen niet korrelig zijn. Wij helpen u graag met al uw vragen over uw bestelling. Bel ons.