Icon/Greenline Created with Sketch.

Wandkalender

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Wandkalender

  Wandkalender drukken

  Ook in het digitale tijdperk heeft de goede oude wandkalender nog niets van zijn populariteit verloren. Eén blik is voldoende om snel een overzicht van de lopende maand te krijgen - zonder kabels of WLAN. Bovendien biedt de wandkalender elke maand de aanblik van een nieuwe aansprekende afbeelding, een foto of een motiverende quote. Niet voor niets zijn wandkalenders populaire give-aways of kerstgeschenken voor klanten in apotheken of andere bedrijven. Bij print24.com kunt u uw wandkalenders laten drukken als wederverkoper voor de verkoop, als bedrijf en detailhandelaar voor klantenbinding of als particulier als persoonlijk fotogeschenk.


  In onze drukkerij kunnen wij tot 50.000 wandkalenders per opdracht voor u produceren. Dit betekent dat wij voldoende capaciteit hebben voor grote marketingcampagnes, bijvoorbeeld voor Kerstmis. Uiteraard is bedrukking al mogelijk vanaf één kalender. Dat maakt ons aanbod ook geschikt voor particulieren die een gepersonaliseerde fotowandkalender cadeau willen doen.

  Wandkalenders in verschillende formaten

  Bij ons kunt u wandkalenders in 14 verschillende formaten maken, waaronder zes DIN-formaten en vier vierkante formaten. DIN-muurkalenders in A4 of A3 behoren tot de klassiekers. Kiest u voor een DIN lange wandkalender, dan kunt u deze perfect met een conventionele enveloppe naar klanten of zakenpartners sturen. De "maxi" is DIN A3 of DIN A2. Hier heeft u veel ruimte voor uw motieven. Let er bij de keuze van de foto's op dat ze een voldoende hoge resolutie hebben om pixelvorming te vermijden. Vierkante wandkalenders zijn iets speciaals omdat ze afwijken van de standaard. Ze zijn ook geschikt als fotokalenders.

  Alle rechthoekige formaten kunnen zowel in liggend als in staand formaat worden afgedrukt. Het liggende formaat is ideaal voor het gebruik van panoramische beelden voor de kalender, bijvoorbeeld van skylines, landschappen of de beroepsbevolking. Onze wandkalenders zijn verkrijgbaar met 13, 14 of 15 vellen. De extra vellen zijn geschikt om ofwel met het voorgaande jaar te beginnen, zodat de kalender aan het eind van het jaar al kan worden opgehangen. Of u kunt een overzicht van alle maanden op één vel afdrukken of het 14e en 15e vel gebruiken om de eerste maand van het volgende jaar af te drukken. Uiteindelijk bent u vrij in het ontwerp en kunt u de bladen gebruiken voor uw creatieve ideeën.

  DIN A6

  DIN lang

  105 x 297 mm

  105 x 420 mm

  118 x 443 mm

  148 x 148 mm

  DIN A5

  148 x 420 mm

  210 x 210 mm

  DIN A4

  297 x 297 mm

  DIN A3

  420 x 420 mm

  DIN A2

  Hoogwaardig papier voor kalenderpagina's en achteromslag

  Bij print24.com kunt u voor de vormgeving van uw wandkalenders kiezen uit elf verschillende papiervarianten. Klassiek is het gestreken kunstpapier, dat in 4 gramgewichten van 135 tot 250 g/m² verkrijgbaar is.


  Als u uw kalender iets luxueuzer wilt, kiest u fijn papier in de uitvoering linnen" of "geribd". Net als de voordelige offsetpapieren in gramgewichten van 130 en 250 g/m² zijn onze fijne papiersoorten ook geschikt voor de drukker.

  Als duurzaamheid uw prioriteit is, zijn graspapier en gerecycled papier de eerste keuze voor uw wandkalenders. Alle papiersoorten kunnen zowel in glanzende als matte uitvoering worden geleverd. Voor het rugkarton kunt u kiezen uit stevig grijs karton of elegant 300 grams chromokarton. Indien u dat wenst, kunnen wij het oppervlak van uw kalenderpagina's afwerken met UV-lak. Als u de achterkant van een speciaal ontwerp wilt voorzien, kunnen beide zijden uiteraard worden bedrukt.

  CMYK en speciale kleuren voor het drukken van uw kalenders

  U hebt de grootst mogelijke flexibiliteit bij het ontwerpen en afdrukken met het CMYK vierkleurenproces. Hiermee kunt u zowel foto's als eenvoudige grafische afbeeldingen met een hoge helderheid en kleurdiepte afdrukken. U kunt CMYK combineren met speciale kleuren zoals HKS of Pantone. Deze kleuren zijn ideaal als u bijvoorbeeld een bepaalde kleurcodering hebt voor uw bedrijfsontwerp. Dan kunt u uw logo's of bedrijfskleuren in ware kleuren op de wandkalender afdrukken. Zilver en goud zijn ideaal om belettering op een bijzonder elegante manier te accentueren.

  Alle wandkalenders worden geleverd met een metalen Wire-O binding. Kies in de configurator eenvoudig of de binding wit, zwart of zilverkleurig moet zijn. U kunt het beste de kleur kiezen die past bij het motief van uw kalenderpagina.