Icon/Greenline Created with Sketch.

Wandkalenders met nietjesbinding

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
    Wandkalenders met nietjesbinding

    Kalenders laten bedrukken met nietjesbinding

    Kalenders met nietjesbinding en geperforeerde gaten zijn praktisch. Ze kunnen met slechts een spijker of een speld aan de muur worden opgehangen en bieden een snel overzicht van alle dagen in een maand. Dankzij het handige formaat passen deze maandkalenders in elk kantoor, keuken of gang en zijn ze met hun grote afbeeldingsmotief een echte blikvanger.


    Een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven of individueel en gepersonaliseerd een heel mooi fotocadeau voor kerst en speciale gelegenheden zoals bruiloften en jubilea. Bij print24.com kan je kalenders voordelig in gangbare formaten in uitstekende kwaliteit per stuk of in grote oplagen tot 500 laten bedrukken. Daarbij profiteert je ook van de talrijke afwerkingsmogelijkheden.

    Waarom wandkalenders met nietjesbinding laten bedrukken?

    Deze wandkalenders kenmerken zich door hun bijzonder compacte afmetingen. Dit maakt ze veelzijdig, b.v. als fotokalenders voor vrienden en familie, maar ook voor promotionele kalenders. Tegelijkertijd zijn de afmetingen zeer geschikt om de kalenders per post naar klanten, zakenpartners of vrienden te sturen.

    Dankzij de gunstige prijs zijn wandkalenders met nietjesbinding ideaal voor reclamecampagnes met grote oplagen. Zelfs grote hoeveelheden kunnen worden gerealiseerd met een beheersbaar budget. Nog een pluspunt: de dubbele pagina's geven je nog meer ruimte voor je foto's of je reclameboodschap.

    Handige formaten voor wandkalenders met nietjesbinding

    Wij drukken geniete kalenders in drie verschillende formaten, in groot formaat DIN A4 (210 x 297 millimeter) en DIN A5 (148 x 210 millimeter) en vierkante kalenders in 210 x 210 millimeter. Beide DIN-formaten kunnen zowel in liggend als staand formaat worden afgedrukt. Dit betekent dat bijvoorbeeld panoramische foto's perfect kunnen worden gebruikt als blikvangers voor de betreffende maand.


    Je hebt de keuze om kalenders met of zonder omslag of voorblad te laten produceren. Met een omslag heb je vier extra pagina's om te ontwerpen, telkens de voor- en achterkant van de omslagpagina's. De inhoud van de kalender is 24 of 28 pagina's. Alle pagina's kunnen volledig volgens jouw specificaties worden bedrukt. Houd bij het plaatsen van de motieven echter rekening met twee millimeter uitloop aan alle kanten.

    Hoogwaardige papierselectie voor jouw kalenders

    Als je kalenders met omslagen wilt maken, kun je kiezen uit acht verschillende papiersoorten. We raden papier aan met een gramgewicht van 170 g/m² of meer voor het voorblad en de achterkant. Hier kan je kiezen tussen premium gecoat kunstpapier in 170 en 250 g/m². Wil je de kalenderpagina's later zelf met een printer aanpassen, kies dan voor offsetpapier. Voor klanten die duurzaam denken hebben we ook wit gerecycled papier geschikt voor printers en graspapier in ons assortiment.


    We kunnen kalenderpagina's ook afdrukken op premium gecoat kunstpapier, offset, gerecycled of graspapier. Hier kan je kiezen uit grammaten van 120 tot 170 g/m², afhankelijk van uw papierkeuze. Alle papiersoorten kunnen in een glanzende of matte uitvoering worden gerealiseerd.

    Bewezen printproces voor hoge kleurdiepte en helderheid

    Voor het bedrukken van kalenders gebruiken wij het CMYK vierkleurenprocédé. Dit geeft je de maximale flexibiliteit bij de keuze van ontwerpen. Teksten, foto's of grafieken kunnen probleemloos en in hoge kleurdiepte en helderheid worden gerealiseerd. Op verzoek kunnen wij na het bedrukken en snijden tot vier perforatielijnen toevoegen. Zo kunnen bijvoorbeeld de afbeeldingsmotieven van de kalenderpagina worden gescheiden en als wanddecoratie worden gebruikt. Met de perforatie kunnen vouchers ook in de kalenderpagina's worden ingevoegd om ze los te maken.

    Hoogwaardige afwerkingen maken kalenders nog aantrekkelijker

    Om je omslag de finishing-touch te geven, bieden we vier verschillende afwerkingsopties aan. Om de kalender robuuster en in het algemeen nog aantrekkelijker te maken, raden we aan om toch een beschermende lak aan te brengen. Je kan de look optimaliseren met UV-oppervlaktevernis. Een cellofaancoating met soft-touch folie zorgt voor een extra voelbaar effect. De afwerkingen kunnen voor binnen en buiten verschillend gecombineerd worden. Alle combinatiemogelijkheden zijn gemakkelijk in de configurator selecteren.