Icon/Greenline Created with Sketch.

Brochures gelijmde binding PUR Classic

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Brochures gelijmde binding PUR Classic

  Brochures drukken met gelijmde inbinding

  Brochures met een gelijmde binding bieden vele voordelen. Enerzijds zijn de drukproducten zeer stabiel en duurzaam dankzij de robuuste PUR-lijm. Anderzijds kunnen brochures tot 500 pagina's met dit procédé worden ingebonden. Dat maakt brochures met gelijmde binding ideaal voor het drukken van publicaties met een groot aantal pagina's, zoals prijslijsten, jaarverslagen of uitgebreide productcatalogi.


  Bovendien kunnen ook wetenschappelijke publicaties als brochures worden gedrukt. De drukkerij van print24.com biedt verschillende papiervarianten, drukmogelijkheden en afwerkingsopties om uw brochures met gelijmde binding te personaliseren. Hier kunt u direct online beginnen met het configureren van uw drukgegevens!

  Brochure drukken in 9 standaardformaten of in speciaal formaat

  Als u uw brochure met gelijmde binding wilt maken, kunt u kiezen uit negen verschillende standaardformaten. DIN A4 brochures zijn een klassieker voor het drukken van wetenschappelijke verhandelingen of rapporten. Voor tentoonstellingscatalogi of andere beeldrijke publicaties zijn de vierkante formaten 148 x 148 of 210 x 210 millimeter echter ideaal. Naast DIN A6, DIN-Lang en DIN A5 kunnen wij uw brochures ook drukken als CD-boekjes in 120 x 120 millimeter. Alle rechthoekige formaten kunnen zowel liggend als staand worden gedrukt. Wilt u met een speciaal formaat indruk maken op lezers of klanten? Dan kunt u uw speciale formaat eenvoudig online configureren!

  Wat is het verschil tussen PUR Eco en PUR Classic?

  Beide versies zijn verwerkt met een hoogwaardige PUR-lijmbinding, die een langere levensduur en een grotere robuustheid biedt. Het enige verschil zit in de toegepaste druktechniek: terwijl de PUR Classic versie geproduceerd wordt door middel van het klassieke offset drukproces voor orders van 500 stuks of meer, wordt de PUR Eco versie geproduceerd met behulp van de digitale inkjet druktechnologie. Dit maakt PUR Eco-brochures geschikt voor kleinere, meer kosteneffectieve oplagen.

  Gecoat papier, offset of recycling - uw papieropties

  Bij de keuze van het papier voor uw brochure met gelijmde binding speelt het een belangrijke rol hoe omvangrijk het drukwerk is. Brochures van enkele honderden pagina's kunnen bijvoorbeeld worden gedrukt op dunner papier met gramgewichten van 80 tot 135 g/m². Wilt u afzonderlijke pagina's van de brochure verder laten verwerken in een printer, dan raden wij offsetpapier aan. Milieubewuste klanten vertrouwen daarentegen op een helderwit kringlooppapier dat is gecertificeerd met de " Blauwe Engel ".

  Voor de omslag kunt u kiezen uit drie soorten gecoat gestreken papier in diktes van 170, 250 en 350 g/m². Wij kunnen tot zes omslagpagina's drukken. Alle gestreken papiersoorten zijn zowel in mat als in glans verkrijgbaar. Selecteer gewoon de gewenste variant in het configuratiemenu. De kracht van brochures met gelijmde binding ligt in de paginanummers. U kunt brochures bestellen met 48 pagina's. Het aantal pagina's kan vervolgens in stappen van vier pagina's telkens worden verhoogd. Tot 500 inhoudelijke pagina's kunnen door ons worden gedrukt.

  PUR-binding - een kosteneffectief alternatief voor nieten

  De PUR-lijmverbinding maakt gebruik van hotmelt-polyurethaanlijm, die bij ongeveer 130 °C wordt verwerkt en in gesmolten toestand op de rug wordt aangebracht. Na afkoeling aan de lucht wordt de binding hard en is dan niet meer gevoelig voor warmte en vocht. Omdat voor het verlijmen een rug nodig is, is deze binding pas geschikt vanaf 40 pagina's.

  It is particularly suitable for gluing large runs and heavy papers. This adhesive binding is an inexpensive alternative to staple binding and is of higher quality than other PUR adhesive bindings on the market. Both binding technologies have advantages and disadvantages. Which one to use depends primarily on the later application.

  Cellofaan coating

  Bij lamineren wordt een flinterdunne film op uw drukwerk aangebracht. Dit geeft het product een hogere kwaliteit en maakt het tegelijkertijd steviger.

  Rekenvoorbeeld
  Cellofaan coating

  Blinddruk

  Met blinddruk kunt u een motief levendig accentueren. Als u kiest voor een hoge preeg, wordt uw motief verhoogd weergegeven, als u kiest voor een diepe preeg, wordt het motief als een diepte in uw drukwerk gedrukt.

  Rekenvoorbeeld
  Blinddruk

  Hot foil stempeling

  Hot foil stamping gebruikt druk en hitte om coatings van een draagfolie op uw drukwerk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw drukwerk verfraaien met bijvoorbeeld metaaleffecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil stempeling

  Hot foil reliëf stempeling

  Hot foil reliëfstempelen is een combinatie van reliëfstempelen en hot foil stamping en combineert visuele en tactiele effecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil reliëf stempeling

  UV-oppervlaktevernis

  Met UV-lak op het oppervlak wordt een extra vernislaag op uw drukwerk aangebracht, waardoor het extra wordt beschermd en er nog hoogwaardiger uitziet.

  Rekenvoorbeeld
  UV-oppervlaktevernis

  UV-spotvernis

  Bij UV-spotlak wordt de lak slechts gedeeltelijk aangebracht. Hierdoor kunt u bepaalde delen van uw product zowel visueel als haptisch accentueren.

  Rekenvoorbeeld
  UV-spotvernis

  Uitgerust met een verfijnde cover voor een nog professioneler effect

  U kunt de omslag van uw brochures laten verfraaien. Zo kan bijvoorbeeld bij herdenkingsuitgaven of speciaal drukwerk de titel worden veredeld met een hot foil embossing. Met UV-spotlak daarentegen kunnen specifieke motieven op de omslag worden geaccentueerd. Cellofaanfolie heeft daarentegen een dubbele werking, want het beschermt de kaft tegen krassen en geeft uw brochure tegelijkertijd een aantrekkelijk uiterlijk.

  CMYK, zwart, Pantone en meer

  Wij drukken uw inhoud in het flexibele CMYK-proces of in zwartdruk. Voor uw omslag heeft u nog meer mogelijkheden om uit te kiezen. Naast steunkleuren zoals Pantone kunt u ook goud en zilver kiezen om bijvoorbeeld titels of belettering te benadrukken. Na het drukken worden de vellen gevouwen, samengevoegd en op de rug geruwd. Vervolgens brengen we PUR-lijm aan op de rug en verlijmen we de vellen in de omslag.