lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Poster

Beter online drukken!
Product
Poster
Productvarianten
Eigenschappen
1 zijde
Formaat 841 x 1189 mm A0
Staand
135 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
4/0 kleurig CMYK
Geen Afwerking
Geen Fotolijst toevoegen
Geen drukproef
Opgerold
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 12./13.10.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Poster
 • 1 zijde
 • 841 x 1189 mm A0 Staand
 • 135 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 12./13.10.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

10,52 € | 12,73 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Poster
  1 zijde , 841 x 1189 mm A0 Staand, 135 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, 4/0 kleurig CMYK, Snijden, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 12./13.10.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  10,52 € | 12,73 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Waardebonflyers

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Drukproducten

  Outdoor posters

  Reclameproducten

  Inkombandjes

  Textielproducten

  T-shirts

  Posters drukken

  Posters zijn veelzijdige advertentieproducten die je voor binnen- of buitenreclame kunt gebruiken. Bij ons kun je reclameposters afdrukken, evenals grootformaat posters voor campagnes, kunststof kanaalplaten voor verkiezingsevenementen of handige A4- en A3-posters voor universiteiten of openbare gebouwen. Bij ons profiteer je niet alleen van een enorme selectie aan formaten maar kun je ook kiezen uit veel verschillende papiervarianten, printkleuren en verfijnde afwerkingen.

  Druk posters in veel verschillende formaten af

  We drukken posters voor je af in 12 verschillende standaardformaten, van DIN A4 (210 x 297 mm) tot het 18/1 billboard van 2,520 x 3,560 mm. Voor kleinere oppervlakken bieden de maten DIN A0 (841 x 1,189 mm) tot DIN A4 (210 x 297 mm) de perfecte maten. Als je wil adverteren middels advertentiezuilen, kunnen we je posters ook afdrukken in het juiste 6/1 (1,190 x 2,520 mm) of 8/1 (1,680 x 2,380 mm) formaat.

  Natuurlijk kunnen we je posters ook op afwijkende formaten produceren. Het afdrukken van je posters is tevens al mogelijk vanaf slechts één exemplaar. Als drukpartner voor grote campagnes, zijn we ook geschikt om tot 50,000 posters per opdracht voor je te maken. Als je kiest voor kanaalplaat posters, bestaan de beschikbare formaten, horizontaal of verticaal, uit DIN A2, DIN A1 en DIN A0.

  DIN A4

  DIN A3

  DIN A2

  DIN A1

  DIN A0

  DIN B2

  DIN B1

  840 x 2380 4/1

  1190 x 1680 4/1

  1190 x 2520 6/1

  3560 x 2520 18/1

  Geschikt papier voor jouw posters

  Een zeer goedkope, maar tegelijkertijd opvallende affiche/poster kan ook worden vervaardigd met fluopapier in 80 g/m² dikte in de kleuren rood, geel of groen. Posters/affiches van offset- en kringlooppapier zijn ook verkrijgbaar in het budgetassortiment. Deze papieren hebben het voordeel dat u ze zelf nog kunt nabewerken met behulp van een laser- of inkjetprinter.


  Als u een optimale reproductie van beeldmotieven met meer diepte en glans wilt, moet u uw posters of affiches laten drukken op gecoat/gestreken papier. Dit premium papier is verkrijgbaar in vijf verschillende diktes van 115 tot 350 g/m² en in glanzende of matte uitvoering. Als u uw posters iets robuuster wilt hebben, raden wij u het 400 g/m² premium papier in mat aan.

  Alleen het Affiche-papier is geschikt voor buiten en natte verlijming. 

  Er is geen speciale papierselectie voor kanaalplaten, omdat uw ontwerpen op een kanaalplaat van 450 g/m² worden gedrukt.

  Gecoat/gestreken papier

  Speciale papieren / Premium papieren

  Affiche papier

  Verfijn posters tijdens het afdrukken

  Met plastificering kun je jouw posters een verfijnde afwerking geven. Deze extra laag is gelamineerd aan het oppervlak van de achter- of voorkant en biedt krasvrije stevigheid aan je posters. Je kunt dan ook meteen de juiste weergave kiezen in glans of mat.

  Op jouw verzoek kunnen we je posters ook behandelen met een UV-oppervlakte lak, om een glanzend effect te bereiken. Als alternatief kunnen bijvoorbeeld alleen individuele ontwerp elementen of letters met een UV-spotlak of reliëflak worden gedrukt. Je kunt de UV-spotlak ook combineren met de plastificering!

  Verschillende afdrukopties, ook met speciale kleuren

  We kunnen posters afdrukken op kunstdruk- of offset papier, in full-color CMYK of zwart, in mogelijke combinatie met Pantone, goud of zilver. Vooral in volledige of grote gebieden van kleurtoepassingen met grotere formaten, wordt het aanbevolen om speciale Pantone kleuren te kiezen. Deze speciale kleuren garanderen een gelijkmatig kleurbeeld, zonder grote afwijkingen. Met goud of zilver kun je stijlvol individuele elementen van je poster benadrukken. Dit geldt bijvoorbeeld voor concertaankondigingen, wanneer de artiestennaam in goud of zilver gerealiseerd moet worden. Zowel voor posterpapier als kanaalplaten van kunststof, is bedrukking aan beide zijden mogelijk.

  Als een speciale afdrukoptie, bieden we ook de mogelijkheid af te drukken met de kleuren goud en zilver. De druk van Gold / Silver Digital is gemaakt met metallic pigmenten die een reflectie creëren. Met de 'Gold / Silver Digital' optie kun je een full-color afdruk gelijktijdig van goud en zilver voorzien! De nobele zilveren en gouden decoratie maken je professionele uitstraling in stijl compleet. Zilver- en goudkleuren kunnen het verschil maken tussen een poster alleen maar willen zien en een poster ook daadwerkelijk willen bewaren.