Icon/Greenline Created with Sketch.

Briefkaarten Luxecore

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Briefkaarten Luxecore

  Exclusieve briefkaarten op Luxecore-papier laten drukken

  Briefkaarten kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. In het bedrijfsleven kunt u bij uw klanten enthousiasme wekken voor reclamecampagnes of evenmenten. Voor particuliere ontvangers kunt u de briefkaarten gebruiken als aankondiging van een bruiloft of voor een heel persoonlijke boodschap. Maar om te zorgen dat uw kaarten zich onderscheiden van de standaard briefkaarten en iets bijzonders zijn, adviseren wij briefkaarten van Luxecore-papier.


  Het stevige, kartonachtige, luxe papier heeft niet alleen een bijzondere optische uitstraling maar ook haptische rafinesse. Bij ons kunt u briefkaarten op Luxecore-papier laten drukken. U kunt al vanaf één exemplaar laten drukken, maar het aantal kan probleemloos worden opgevoerd tot 7.000 exemplaren per opdracht.

  Luxecore-papier voor briefkaarten is vanzelfsprekend

  Als u uw Luxecore-briefkaarten laat drukken, heeft bij ons de beschikking over het standaard A6-formaat. Daardoor kunnen wij uw motieven tot wel 105 x 148 mm met aftrek van de snijmarge in liggend of staand formaat op Luxecore-papier verwezenlijken. Zowel enkel- als dubbelzijdige druk is mogelijk. Als drukprocedé bieden wij u CMYK. Hierdoor bent u zeer flexibel bij het kiezen van uw motieven en kunt u kaarten met spreuken, logo's of fotomotieven laten uitvoeren.


  U heeft de keuze uit Luxecore-papier in vier varianten. Chamois met een gewicht van 700 g/m² overtuigt met een licht crèmekleurige tint, de variant helderwit is met 725 g/m² nog iets steviger. Moeten uw briefkaarten ook nog bijzonder aanvoelen, adviseren wij Luxecore geribd of linnen. Het mooie hieraan is dat u geen veredeling meer nodig heeft als u uw briefkaarten op Luxecore-papier laat drukken want de papierkeuze spreekt voor zich.

  Nadat ze gedrukt zijn, worden uw briefkaarten gesneden. Naar wens maken we een paperproof van uw producten. U ontvangt dan een drukproef van uw kaarten op papier via de post. U kunt ook kiezen voor een screenproof die wij digitaal als screenproof in uw klantaccount opslaan.


  Vanaf 25 stuks leveren wij uw Luxecore-briefkaarten gebundeld. Onze drukkerij kan per opdracht maximaal 7.000 stuks in 10 verschillende versies voor u produceren.