Icon/Greenline Created with Sketch.

Spiraalgebonden notitieblokken

Beter online drukken!
Geselecteerde productconfiguratie
  Spiraalgebonden notitieblokken

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Notitieboeken

  Drukproducten

  Notitieblokken

  Reclameproducten

  Balpennen

  Reclameproducten

  Potloden

  Drukproducten

  Stempels

  Laat spiraal gebonden notitieblokken drukken

  Zelfs in het tijdperk van smartphones, tablets en digitale hulpmiddelen is het spiraalgebonden notitieblok een onmisbaar hulpmiddel op kantoor, op de universiteit of op school. Spiraalgebonden notitieblokken zijn perfect voor handgeschreven notulen van vergaderingen, notities tijdens lezingen en seminars of voor het noteren van ideeën en schetsen. Een ander voordeel: de reeds geperforeerde pagina's kunnen gemakkelijk van het notitieblok worden losgemaakt en vervolgens netjes worden opgeborgen.


  Als u als wederverkoper, voor uw bedrijf of uw onderwijsinstelling uw eigen spiraalgebonden notitieblokken wilt ontwerpen en deze tegen een gunstige prijs wilt laten drukken, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak hier met een paar klikken uw drukopdracht aan en bestel tot 10.000 schrijfblokken per bestelling online.

  Laat spiraalgebonden notitieblokken maken van offset papier

  Onze Basic spiraalgebonden onderleggers zijn verkrijgbaar met 50 of 75 vellen. Kiest u voor de premium versie, dan zijn tot 100 vellen mogelijk. De blokken zijn beladen met 80 g/m² Soporset premium offset papier. Het papier is ideaal om te tekenen of te schrijven. Tegelijkertijd kunt u het papier ook verwerken in standaard printers.


  Voor de rugzijde van de Basic collegeblokken gebruiken we stevig grijs karton in een dikte van 320 g/m². De Premium blokken krijgen een rug van offsetpapier in een gramsgewicht van 300 g/m².


  Om uw spiraalgebonden notitieboeken de bescherming te geven die ze nodig hebben, is de omslag standaard voorzien van een matte krasbestendige cellofaancoating. Door de laminering blijven uw notitieboeken langer in ongerepte staat, zelfs bij veelvuldig gebruik.

  Geperforeerde inlegvellen en verfijning van de omslag

  Om uw spiraalgebonden notitieblokken nog hoogwaardiger en robuuster te maken, bieden wij verfijningen van het schutblad in de premium versie. De krasbestendige matte folielaminering maakt het premium spiraalgebonden notitieblok tot de ideale metgezel op kantoor of op de universiteit. De glanzende afwerking zorgt voor een visueel aantrekkelijk effect. Premium en Basic college notitieblokken zijn voorzien van een stevige metalen Wire-O binding. In de basisversie bestaat deze uit zilverkleurig binddraad.


  Als u kiest voor de premium pads, hebt u ook de keuze tussen een witte en zwarte ringband. Zo kan de binding perfect worden aangepast aan het motief of aan uw logo dat op het schutblad is gedrukt. De bladen in het blok kunnen gemakkelijk van elkaar worden gescheiden dankzij de perforatie en zijn voorzien van een viergaatsperforatie om ze gemakkelijk te kunnen klasseren.

  Maak geruite, gelijnde of blanco spiraalgebonden notitieblokken

  Als het gaat om het ontwerpen van uw schutbladen, hebben wij alle opties voor u open. U kunt zowel de voor- als de achterzijde laten bedrukken. Met het CMYK vierkleurenprocédé kunnen foto's, grafieken, logo's of belettering naar uw smaak en ontwerpwensen op het schutblad worden gedrukt. De bladen in het schrijfblok zijn blanco, geruit of gelijnd verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u ook uw eigen afbeeldingen, bijv. uw bedrijfslogo, in kleur drukken.

  In de Premium versie kunnen wij zowel de voor- als de achterzijde van de college notitieblaadjes voor u maken in CMYK vierkleurendruk. Als alternatief kunt u bij de Premium-versie ook kiezen voor een bedrukking in Pantone cool Gray 4U.