Icon/Greenline Created with Sketch.

Tabbladen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Tabbladen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Plastic insteekhoezen

  Drukproducten

  Ordners

  Reclameproducten

  Balpennen

  Drukproducten

  Notitieblokken

  Drukproducten

  Bureau onderleggers

  Gepersonaliseerde tabbladen

  Tabbladen of bestandsverdelers hoeven er niet altijd hetzelfde uit te zien! Bij print24.com kunt u uw gepersonaliseerde verdelers laten drukken met uw eigen ontwerp. Of het nu voor uw winkel, uw kantoor of gewoon voor uw privé-mappen is, onze online drukkerij staat te allen tijde klaar om uw bestelling op te nemen. Kies hoeveel tabbladen, hoe u ze wilt laten ponsen en welk type laminaat u wenst. Vervolgens uploadt u uw bestand, plaatst u het afgewerkte artikel in het winkelwagentje en start u uw bestelling. Zelfs tijdens de configuratie kunt u zien wanneer u uw bedrukte tabbladen op het door u gewenste adres kunt verwachten. Geniet van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding met print24.com en bestel eenvoudig online hoogwaardige dividers.


  Mappen zijn vaak niet genoeg om bij het sorteren en archiveren de nodige orde te scheppen. Daar komen de tabbladen in beeld, zodat u al uw documenten snel weer kunt terugvinden nadat ze zijn gearchiveerd. Als u gebruik maakt van een standaard ontwerp voor uw kantoorapparatuur, kunnen wij dit voor u op de verdelers afdrukken. Met de mogelijkheid om tot 10.000 vellen per order te gaan, bieden we ook voldoende afdrukcapaciteit voor grote bedrijven. Door de uitstekende druk- en materiaalkwaliteit kunt u onze drukkerij zelfs gebruiken om tabbladen te maken wanneer u deze als maatwerkproducten wilt verkopen, zodat veel kleine kantoorboekhandels van onze service kunnen profiteren!

  Tabbladen voor DIN A4 formaat

  print24.com produceert uw tabbladen die geschikt zijn voor DIN A4 formaat, als 230 x 297 mm, waardoor ze geschikt zijn in ringbandmappen van hetzelfde formaat.

  Uw bedrukking op sterk, hoogwaardig karton

  Bij print24.com gebruiken we mat gecoat/gestreken papier van hoge kwaliteit voor de tabbladen. Het heeft een stevige grammage van 300 g/m². De dikte van het papier is perfect voor hiervoor omdat het een hoge sterkte heeft en omdat het zo stijf is dat het het omslaan van de pagina's vergemakkelijkt.


  Afhankelijk van het type map dat wordt gebruikt, kunt u uw verdelers bestellen met dubbele of vierdubbele ponsen.

  Wil je dat je tabbladen ook krasvast zijn?

  Om uw tabbladen de nodige bescherming te geven, wordt het papier standaard gelamineerd. U kunt dan zelf beslissen over de specifieke eigenschappen van het lamineren. De matte stijl is eenvoudig terwijl de glanzende versie het meest populair is. Klik op krasvast lamineren in het configuratiemenu.


  • Mat: Het verstrekken van elegante, stijlvolle understatement in uw dagelijkse kantooractiviteiten.
  • Mat krasvast: Deze verfijning maakt de verdelers harder en robuuster. 

  Dit geeft u extra kracht en robuustheid en maakt dat uw verdelers steeds vlekkeloos blijven, zelfs als de map voortdurend in gebruik is. Als u een unieke touch en feel wilt, laat uw tabbladen dan lamineren met een linnen afwerking.


  • Glanzend: Laat uw verdelers toe om uw kantoor visueel te verbeteren.
  • Linnen afwerking: De klassieke linnen afwerking ziet er gevarieerd uit en is ook praktisch.

  Tot een maximum van 12 tabbladen per set, afzonderlijk bedrukt

  U kunt meerdere tabbladen in sets bestellen, met als voordeel dat elk tabblad met verschillende motieven kan worden bedrukt. Met de optie "12-delig" kunt u bijvoorbeeld elk vel met de naam van de maand en een bijpassende afbeelding maken. 

  Afhankelijk van welke configuratie voor u het beste is, kiest u snel en eenvoudig het bijbehorende aantal tabbladen in het configuratiemenu. De opties variëren van 4 tot 12 vel per set.

  CMYK - Een beproefd drukproces met eindeloze mogelijkheden voor uw ontwerpen

  Wij gebruiken het beproefde vierkleurendruk procedé van CMYK voor uw verdelers. Dit geeft u maximale flexibiliteit bij de keuze van uw ontwerp en tekst. Met de vier basiskleuren kunt u tijdens het drukken direct elke gewenste kleur samenstellen, terwijl de hoge kwaliteit van onze inkten ervoor zorgt dat uw foto's of grafieken in hoge resolutie tot in de kleinste details blijven met een mooie kleurdiepte.

  Let er echter op dat we slechts één zijde van de tabbladen kunnen bedrukken. Heeft u meer vragen over uw drukmogelijkheden of wilt u meer weten over andere drukwerkproducten die verkrijgbaar zijn in onze online drukkerij? Aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen! Ons vriendelijke serviceteam beantwoordt al uw vragen over onze producten!