lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Steigerbanners & spandoeken

Beter online printen!
Steigerbanners & spandoeken
 • 1 zijde
 • 2050 x 2050 mm (steigerdoek)
 • 4/0 kleurig CMYK
 • 500 g/m² PVC-doek
 • Snijden, met versterkte rand, 12 mm ogen boven en beneden
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Vrijdag, 08.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

31,53 € | 38,15 €

| 27,23 € | 32,95 €

Steigerbanners & spandoeken
1 zijde , 2050 x 2050 mm (steigerdoek), 4/0 kleurig CMYK, 500 g/m² PVC-doek, Snijden, met versterkte rand, 12 mm ogen boven en beneden, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Vrijdag, 08.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

31,53 € | 38,15 €

| 27,23 € | 32,95 €

Grootformaat

Bouwborden

Grootformaat

XXL-Banners/BlowUps

Textielproducten

Werkbroeken

Reclameproducten

Vouwmeters

Textielproducten

Werkjassen

Steigerbanners & spandoeken drukken

Steigers en stellingen bedekken meestal een complete huisgevel en staan voor enkele weken en maanden. Met PVC-banners als steiger-/spandoeken hebben bedrijven de perfecte mogelijkheid om op grote schaal te adverteren. Op print24.com kunt u steigerbanners laten drukken om uw reclameboodschap aan het publiek te presenteren. U kunt kiezen uit verschillende formaten voor het drukken van je spandoeken, maar je kunt ook veilige bevestigingssystemen krijgen voor dit doel.


Toegegeven, er zijn mooiere uitzichten dan die van een grote steiger of stelling. Des te beter als deze steiger effectief en opvallend "gesluierd" is. Op deze manier zorgen de exploitanten van de bouwplaats voor een visuele verbetering. Tegelijkertijd zijn voorbijgangers en passerende auto's veilig voor vuil van de bouwlocatie. Bovendien kunnen alle betrokkenen bij de bouw ongestoord achter het dekzeil werken. Een win-win situatie voor iedereen! Als u uw steigerbanners ook in de print24.com-drukkerij laat produceren, kunt u rekenen op gunstige prijzen - en bespaart u op uw reclamebudget.

Het perfecte formaat voor uw steigerreclame


Wij adviseren het formaat 2.000 x 2.050 millimeter voor uw spandoeken. Het komt overeen met de standaardhoogte tussen de afzonderlijke steigerniveaus. Uiteraard heeft u in het configuratiemenu de mogelijkheid om uw PVC-banners tot een grootte van drie bij tien meter te bestellen.

Vrij gekozen speciale formaten zijn ook mogelijk. Een bijkomend voordeel met print24.com: Op verzoek kunnen wij uw bedrukte steigerbanners voorzien van klemogen en spanlussen. Na levering zijn uw banners direct klaar voor gebruik en kunnen ze op de steiger worden gemonteerd.

Weerbestendig PVC-zeildoek voor een blijvend reclame-effect


Regen, sterk zonlicht, wind, deze weersomstandigheden hebben geen invloed op uw reclamebanners. Dit wordt gewaarborgd door het uiterst duurzame materiaal dat we gebruiken voor het drukken van de steigerbanners. Dit is PVC-zeildoek met een dikte van 500 g/m². De top eigenschappen van het vinylmateriaal zijn onder andere scheurvastheid, krasvastheid en haar sterkte.

Bovendien is het materiaal UV-bestendig en wordt het niet fragiel, bijvoorbeeld in de zomer bij sterk zonlicht. Dankzij de B1-certificering voldoet het PVC-steigerdoek aan de geldende brandbeveiligingsvoorschriften.

Welke accessoires zijn beschikbaar voor steigerbanners?

Om uw steigerbanners perfect en veilig te kunnen bevestigen, bieden wij u natuurlijk de juiste accessoires aan. U kunt kiezen tussen klemogen en treklussen. Voor een zo lang mogelijke duurzaamheid raden wij u aan om de banners na het drukken door ons te laten verwerken. Hiervoor kunt u in het configuratiemenu kiezen of u uw banners met oogjes of met stiksels wilt ontvangen. Als u kiest voor de oogjes-variant, worden deze rondom de rand van het spandoek bevestigd en kunt u de spandoeken met kabelbinders, spanlussen of zelfs touwen aan het bouwhek bevestigen.

De zoomsteekvariant is geschikt als u een stang of touw door de zoom wilt halen om de banners direct aan de steiger te bevestigen.


Onze tip: De juiste ophanging met oogjes vereist dat u het vaandel echt aan elk oogje vastmaakt en niet volgens het motto "op goed geluk" te werk gaat. Anders neemt de kans toe dat het spandoek op stormachtige dagen loskomt van het hek door de toegenomen windbelasting.

Bewezen CMYK-drukproces

Wij maken uw steigerbanners in het beproefde CMYK-proces. Deze druktechniek heeft als voordeel dat u volledig vrij bent in de keuze van uw ontwerp. Het afdrukken van fotografische afbeeldingen is bijvoorbeeld ook mogelijk. Voor een optimale beeldweergave dient u echter absoluut rekening te houden met de specificaties in het printsheet in het Gegevensblad. U kunt een digitale preview krijgen als u de optie "Screenproof" in de configurator kiest voor een kleine meerprijs.