lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Flesopener

Beter online printen!

Flesopener

Flesopener
Bedrukt
Uitvoering Flessenopener en -sluiter
1 Motief
Kunststof
Kleur Wit
Drukbereik 90 x 37 mm
4/0 kleurig CMYK
Geen drukproef
Geen
50 Stuks
Standaard tot 31.01.
Drukgegevens later verzenden
undefined
Flesopener
 • 1 zijde
 • 90 x 37 mm
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Kunststof
 • Flessenopener en -sluiter
 • Wit
 • Bedrukt
 • 50 Stuks
 • 1 Motief
 • Verzending naar België
 • Naar verwachting op Maandag, 31.01.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

260,44 € | 315,13 €

| 4,92 € | 5,95 €

Flesopener
1 zijde , 90 x 37 mm, 4/0 kleurig CMYK, Kunststof, Flessenopener en -sluiter, Wit, Bedrukt, 50 Stuks, 1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Maandag, 31.01.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

260,44 € | 315,13 €

| 4,92 € | 5,95 €

Drukproducten

Deurhangers

Horecaproducten

Tafeldisplays

Horecaproducten

Flessenlabels

Horecaproducten

Onderzetters

Flesopener bedrukken

Of het nu gaat om het volgende feestje of om een flesje bier aan het eind van de dag, de flesopeners zijn altijd een praktisch gebruiksvoorwerp. Hier bij print24.com kunt u de flesopeners laten bedrukken met uw eigen motieven als relatiegeschenk. U hebt de keuze tussen verschillende opties en u kunt de drukopdracht hier online starten.


Plop! De fles is al geopend. Kroonkurken kunnen snel en schoon worden verwijderd met de juiste opener. Van limonade tot mineraalwater in kleine flesjes in de gastronomische sector tot klassieke bierflessen, uw klanten kunnen alle kroonkurken verwijderen met één flesopener. De flesopener is zeer geschikt als reclamemedium, omdat het een praktisch gebruiksvoorwerp is voor dagelijks gebruik voor vele doelgroepen. Met de juiste opdruk kunt u uw klanten dagelijks bereiken met uw boodschappen of uw bedrijfslogo en blijft u in het beste geheugen gegrift.

Uw reclameboodschap op maximaal 90 x 37 millimeter

Op meer dan 3300 vierkante millimeter kunt u uw bedrijfslogo's, uw adres of internetadressen laten afdrukken. Met de steunkleuren kunt u uw motieven en boodschappen laten drukken op een oppervlakte van 50 x 30 mm. Bij het drukken met het CMYK-proces (alleen witte flesopeners) is een drukoppervlak van 90 x 37 mm beschikbaar.

Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in onze datasheet in het Gegevensblad in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige verwikkelingen tijdens het drukken en kunnen we alle taken vlot en snel voor u uitvoeren.

Hoogwaardige kwaliteit en zeer praktisch ontwerp

Voor het bedrukken heeft u de keuze uit hoogwaardige flesopeners, die ook gebruikt kunnen worden om een fles te sluiten. Een fles hoeft bijvoorbeeld niet meteen te worden opgedronken, omdat hij met één hand kan worden gesloten. 


De hoogwaardige kunststof behuizing ligt goed in de hand, is stabiel en breukvast. U kunt kiezen tussen blauw, rood of wit.

Uw ontwerpen in CMYK of steunkleuren

Als u kiest voor het CMYK-vierkleurenproces, is de keuze van de patronen bijzonder flexibel, omdat bijna alle kleuren kunnen worden gereproduceerd met moderne druktechnieken. Let er bij het gebruik van uw afbeeldingen echter op dat de resolutie voldoende is, zodat de motieven ook op de flesopener scherp worden weergegeven. Het is ook mogelijk om te drukken in zwart of in steunkleuren.

Als u bijvoorbeeld de kleurcode van uw huisstijl heeft, kunt u deze specificeren als u wilt zodat wij uw bedrijfsnaam of logo ook zo kunnen drukken. Houd bij de keuze van de kleur ook rekening met de basiskleur van de opener, die u ook in de configurator kunt selecteren.