Icon/Greenline Created with Sketch.

Inkombandjes

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Inkombandjes

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Tickets

  Fotoproducten

  Fotoposters

  Textielproducten

  T-shirts

  Reclametechniek

  Beachflags

  Reclametechniek

  Banners/dekzeilen

  Laat inkombandjes bedrukken

  Toelatingspolsbandjes, ook wel festivalpolsbandjes, controlepolsbandjes of toegangspolsbandjes genoemd, zijn meer dan alleen een kaartje. Bij evenementen, in fitnessstudio's of bij concerten kunnen ze bij binnenkomst gemakkelijk worden gecontroleerd. Tegelijkertijd geven ze de houders meestal toegang tot andere diensten of voordelen. Bij print24.com kunt u toegangspolsbandjes laten bedrukken, goedkoop en in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn niet alleen drie verschillende materialen en kleuren om uit te kiezen, maar ook talrijke drukmogelijkheden.


  Een groot nadeel van conventionele tickets is dat ze gemakkelijk kunnen verdwalen. En wie wil er nu voortdurend zijn papieren kaartje uit zijn zak halen om het te laten zien bij de ingang of bij etenskraampjes op festivals? In dit geval is een entreeband als controleband de perfecte en eigentijdse oplossing. Het wordt gewoon op de arm gedragen en kan desgewenst snel worden getoond. Als de producten ook in aantrekkelijke kleuren, dessins en met mooie bedrukking of reliëf worden geleverd, zijn festival- of beurspolsbandjes populaire souvenirs van bewogen momenten. Het ligt daarom des te meer voor de hand om het drukken van de toelatingspolsbandjes in professionele handen te geven. In de drukkerij print24.com heeft u de ideale dienstverlener gevonden. Wij printen uw entreepolsbandjes snel, betrouwbaar en in uitstekende kwaliteit.

  Formaten voor toegangsbandjes

  Tyvek® -inkombanden kunnen worden bedrukt in het gebied van 200 x 15 mm, maar belangrijke elementen zoals logo's en belettering moeten in het veilige gebied van 150 x 15 mm worden geplaatst. Het te bedrukken polyester heeft een oppervlakte van 300 x 15 mm, maar belangrijke elementen moeten op 1,5 mm van de rand worden geplaatst. Het geweven polyester biedt ruimte op 350 x 11 mm.

  Met de siliconen armbanden heeft u de keuze tussen verschillende armmaten en dus verschillende drukbereiken van: 

  110 x 8 mm (kinderen tot 6 jaar), 140 x 8 mm (kinderen vanaf 6 jaar), 160 x 8 mm (tieners), 180 x 8 mm (vrouwen), 180 x 8 mm (standaard).

  Drie materialen om uit te kiezen voor je inkombandjes

  Als u uw controlebandjes op print24.com laat afdrukken, zijn er drie verschillende ontwerpen beschikbaar. Met ingangsbanden van siliconen kiest u voor een zeer duurzame, duurzame en huidvriendelijke oplossing. Zo kunnen de tapes bijvoorbeeld bij festivals nat worden en volledig intact blijven. Ze zijn hier op print24.com verkrijgbaar in vijf verschillende maten voor volwassenen, tieners of kinderen. Bedrukte stoffen toelatingspolsbandjes zijn gemaakt van polyester. Dit materiaal maakt van uw entreepolsbandjes zeer hoogwaardige producten die zowel veerkrachtig als robuust zijn. 

  De polyester banden kunnen worden gesloten met een aluminium seal of een plastic sluiting in wit of zwart.


  Met festivallinten van Tyvek® kiest u voor een goedkoop alternatief. Het scheurvaste en recyclebare materiaal voelt aan als papier, maar is veel robuuster. Een zelfklevende sluiting zorgt ervoor dat de linten tijdens het evenement niet van uw pols vallen.

  Toegangsbanden in verschillende kleuren

  Met Tyvek® -tapes hebt u de grootste keuze aan kleuren. Wij kunnen linten voor u printen in appelgroen, blauw, geel, goud, groen, lichtblauw, neongeel, neongroen, neonoranje, neonroze, oranje, rood, zilver of wit.


  De geweven inlaatbanden zijn te bestellen in 16 kleuren: blauw, bordeaux, donkergrijs, geel, groen,

  Lichtblauw, lichtgrijs, lichtgroen, donkerblauw, goud, oranje, roze, rood, zwart, zilver of wit. De bedrukte polyester inlaatbanden zijn alleen verkrijgbaar in het wit. 


  Als u siliconenbanden selecteert, zijn deze kleuropties beschikbaar: Bordeaux, donkerblauw, donkergrijs, geel, groen, lichtblauw, lichtgrijs, lichtgroen, blauw, oranje, roze, rood, zwart of wit. Combineer ze met kleurrijke linten om uw festival- of entreebanden verder te personaliseren.

  Uw printopties zijn afhankelijk van de materiaalkeuze

  De meeste bedrukkings- en ontwerpopties zijn beschikbaar met siliconen entreebanden. U kunt motieven of teksten laten drukken in CMYK-vierkleurendruk of met Pantone-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen tussen diepe reliëfafwerking met of zonder kleurvulling. 


  Polyester festivalbanden kunnen worden bedrukt of geweven met uw belettering. Voor het drukken gebruiken we het CMYK vierkleurendrukprocédé, voor het weven in, monochroom zwart of pantone zijn als optie verkrijgbaar. Tyvek® -invoerbanden kunnen alleen in het zwart worden bedrukt.