lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Rolmaten

Beter online printen!

Rolmaten

Rolmaten
Bedrukt
Uitvoering Meetlint 1,5 meter
Kunststof
Kleur Wit
Drukbereik 35 mm Rond
1 zijde Achter
1/0-kleurig volle kleur zwart
Geen drukproef
Geen
50 Stuks
1 Motief
Standaard tot 31.01.
Drukgegevens later verzenden
undefined
Rolmaten
 • 1 zijde Achter
 • 35 mm Rond
 • 1/0 kleurig zwart 1/0-kleurig volle kleur zwart
 • Kunststof
 • Meetlint 1,5 meter
 • Wit
 • Bedrukt
 • 50 Stuks
 • 1 Motief
 • Verzending naar België
 • Naar verwachting op Maandag, 31.01.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

215,75 € | 261,06 €

| 4,92 € | 5,95 €

Rolmaten
1 zijde Achter, 35 mm Rond, 1/0 kleurig zwart 1/0-kleurig volle kleur zwart, Kunststof, Meetlint 1,5 meter, Wit, Bedrukt, 50 Stuks, 1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Maandag, 31.01.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

215,75 € | 261,06 €

| 4,92 € | 5,95 €

Reclameproducten

Vouwmeters

Textielproducten

Baseballpetten

Textielproducten

Werkbroeken

Textielproducten

T-shirts

Textielproducten

Mouwloze vesten

Bedrukken van rolmaten

Het snel opmeten van een stof of een meubelstuk is geen probleem met een kleermakers- of zaklintmaat. Bij print24.com kunt u meetlinten laten bedrukken met uw persoonlijke reclameboodschappen of eenvoudigweg in uw bedrijfsontwerp. U profiteert van een uitstekende afdrukkwaliteit, een eenvoudige configuratie van de opdracht en lage prijzen. Begin hier met het online afdrukken van uw meetlint!


Als u thuis graag op maat werkt, zult u blij zijn met een praktische kleermakersmeter. Maar ook voor binnenhuisarchitecten, tegelzetters of doe-het-zelvers zijn meetlinten uiterst praktisch. Als ze worden opgerold, passen ze in uw broekzak en kunnen ze met één enkele beweging worden gebruikt. Daarom zijn meetlinten zeer geschikt als reclamemedium om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Of u kunt de gepersonaliseerde meetlinten gebruiken om uw team uit te rusten. Op deze manier versterkt u uw huisstijl op de lange termijn.

Verschillende drukbereiken voor nog meer varianten

We kunnen de klassieke kleermakersmaat op de voor- of achterkant printen. Aan de voorkant heb je 20 x 12 millimeter en aan de achterkant ⌀35 millimeter in diameter om te bedrukken. De voor- en achterzijde kunnen afzonderlijk worden bedrukt. Het meetlint kan aan één zijde in een full-tone kleur worden uitgevoerd.

Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige verwikkelingen tijdens het drukken en kunnen we alle taken vlot en snel voor u uitvoeren.

Aanpasbaar ontwerp als kleermakersbandmaat

Voor uw drukopdracht kunt u bij print24.com kiezen uit verschillende ontwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke 1,5 meter lange maaibandmaat in het wit. Dit is een automatische rolbandmeter met centimeterverdeling aan de voorzijde en inchverdeling aan de achterzijde. 

Daarom kan dit reclamecadeau ook in het Angelsaksische gebied zonder problemen worden gebruikt. De afmetingen zijn ⌀53 millimeter in diameter en 15 millimeter in breedte.

Sterke kleuren in full tone print

Voor het aanbrengen van de inkt wordt de beproefde tampon of zeefdruk gebruikt. Dit betekent dat u kunt kiezen uit vele sterke en kleurrijke tinten. Het is belangrijk dat de kleurenselectie voor de printopdracht duidelijk is gedefinieerd en dat de tonale waarde 100 procent is.

Heeft u nog vragen over het maken van drukgegevens of de keuze van geschikte motieven? Dan bent u welkom om contact met ons op te nemen. Ons serviceteam is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.