Icon/Greenline Created with Sketch.

Reclametechniek

Drukt u eenvoudig online

Opvallende producten, praktisch verpakt

Of u nu bij conferenties, beurzen of op een verkooppunt bent, met op maat bedrukte banners en rollups van print24 vestigt u de aandacht op u. Handzaam verpakt in een praktische transporttas, snel en eenvoudig in opbouw en in een lichtgewicht, zijn deze ideaal voor mobiel gebruik.

Robuust grootformaat voor een gunstige prijs

Steigerdoeken van robuust PVC, luchtdoorlatend Mesh of Blockoutdoeken behoren tot de klassieke grootformaatartikelen. Optioneel uitgerust met ogen, versterkte rand of tunnelzoom, zijn dit de ideale, weersbestendige reclameartikelen geschikt voor buitengebruik. 


Door de accessoires zoals klemogen en spanlussen, zijn de doeken eenvoudig vast te zetten.  Door de veiligheidscertificering kunnen de doeken in openbare gebouwen of bij evenementen gebruikt worden.

Indrukwekkende buitenreclame van formaat

Op het strand, als blikvanger voor uw winkel of als buitenreclame in grootformaat voor uw bedrijf, bedrukte beachflags en vlaggen van print 24 zijn goed inzetbare producten voor aantrekkelijke buitenreclame.


De beachflags zijn met bodemkruis of met de stevigere, maar zwaardere bodemplaat uitgerust en daarmee zowel geschikt voor binnen als buiten. 

De beachflags en vlaggen zijn veiligheidsgecertificeerd en voldoen daarmee aan de brandveiligheidsvoorschriften voor gebruik in openbare gebouwen of bij evenementen.

Uw indrukwekkende verschijning

Counters en pop-up stands voor uw mobiele beurststand, bedrukt u eenvoudig bij print24. 


Recht, gebogen of rond, uit robuust PVC of edel Textiel of met belichting, bij print24 vind u de ideale counter of pop-up stand voor een overtuigend optreden bij beurzen, promoties of verkooppunten. Handig verpakt in een handige tas en snel en eenvoudig op te bouwen, zijn deze producten ideaal voor mobiel gebruik.

Vele vormen & materialen voor elk doel

Of u nu een reclameplaat, standupplaat, kentekenplaatinlegger of muurversiering wilt drukken, bij print24 bedrukt u uw platen voor elk gebruiksdoel.


Beschikbare materialen zoals lichtschuim, hardschuim, channel board, aludibond en plexiglas, vele formaten en vrije vormen zo ook optionele bijproducten zoals afstandhouders, plaathouders, zuignappen en standvoeten maken print24 de ideale partner om uw platen op maat te drukken.