Icon/Greenline Created with Sketch.

Borden Aludibond

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Borden Aludibond

  Borden op Aludibond laten drukken

  U bent op zoek naar een elegante mogelijkheid om een bedrijfsbord aan te brengen bij de ingang? Of hebt een bord nodig voor herbruikbare bewegwijzering? Dan zijn borden van Aludibond een heel goede keuze. Deze stootvaste producten zijn weerbestendig en u kunt ze binnen en buiten gebruiken.


  Aludibond borden zijn geschikt voor bewegwijzering op beurzen, maar ook om consumenten bij verkooppunten van informatie te voorzien. U kunt de borden ook heel goed gebruiken in de winkel of bij evenementen. Wij drukken uw motieven voordelig en in een uitstekende kwaliteit op borden van aluminium-dibond. Wij produceren losse borden, maar ook enkele honderden per opdracht.

  Aludibond borden met een exclusieve uitstraling

  Een Aludibond paneel is opgebouwd uit een composiet materiaal. De kern van het paneel wordt gemaakt van polyetheen en vervolgens komt er een aluminium laag overheen. Deze laag kan met een bepaalde techniek worden bedrukt. Motieven en beletteringen krijgen een matte en elegante uitstraling. Wij bedrukken aluminium-dibond borden met een dikte van drie millimeter en in meer dan 20 formaten van 100 x 200 tot 700 x 1.000 millimeter (B1-formaat). Ook speciale formaten of vrije vormen zijn mogelijk. Het materiaal heeft een dichtheid van 3.500 g/m2 en is weerbestendig.

  Desgewenst kunnen wij de panelen aan weerszijden bedrukken. U kunt dan de borden met een aluminium standaard opstellen zodat ze aan beide kanten leesbaar zijn. Maar wij kunnen ook boorgaten op de hoeken aanbrengen, zodat u het bord met schroeven op een vaste plek kunt ophangen. Met zuignappen hebt u alle vrijheid en u kunt de borden met een paar handgrepen op een gladde ondergrond aanbrengen en weer verwijderen. Met CMYK-druk volgens Euroscale kunt u vele verschillende motieven op de borden laten drukken. Wij produceren Aludibond borden voor uw bedrijf of evenement al vanaf één stuk.