Icon/Greenline Created with Sketch.

Borden dubbelwandige plaat

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Borden dubbelwandige plaat

  Borden op dubbelwandige plaat laten drukken

  Als u op zoek bent naar bedrukbare borden die stevig zijn, tegen een stootje kunnen en lang mooi blijven, zijn dubbelwandige platen een goede optie. Deze worden gewoonlijk voor verkiezingsposters gebruikt, maar kunnen ook voor nog een groot aantal andere doelen worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld uw borden op dubbelwandige platen laten drukken als u outdoor reclame maakt voor een evenement of als u een parcours voor een loopevenement wilt voorzien van borden.


  De stevige posters van polypropyleen zijn niet alleen geschikt voor een eenvoudige bewegwijzering op grote parkeerterreinen maar ook op beurzen. Bij ons kunt u de dubbelwandige platen met een paar klikken en uw drukgegevens configureren en in een uitstekende kwaliteit laten drukken. U kunt de dubbelwandige platen al vanaf één exemplaar laten bedrukken, maar onze drukkerij heeft voldoende capaciteit om duizenden borden in een keer te maken, bijv. voor grote reclamecmpagnes.

  Stevige borden voor alle weersomstandigheden

  Wij drukken uw boodschap, waarschuwing of reclame op een dubbelwandige plaat van 2,5 mm. U heeft de keuze uit meer dan 20 verschillende formaten. Ook speciale formaten en vrije vormen zijn mogelijk. U kunt bijvoorbeeld reusachtige borden in B1-formaat laten drukken, maar ook kleien polypropyleen-bordjes van 100 x 200 mm. U kunt gewoon het gewenste formaat in de configurator uitkiezen.


  Bij het gebruikte materiaal gaat het om zogenaamd 'Akylite'. Dat is polypropyleen dat voor 100% kan worden gerecycled. Het voordeel van dubbelwandige platen is, dat ze ondanks hun afmetingen heel licht zijn. Tegelijkertijd is polypropyleen heel stevig en scheurvast. U kunt de posters daarom meerdere malen gebruiken.

  Op wens zorgen wij voor vier boorgaatjes op de hoeken zodat u de platen met kabelbinders of andere materialen kunt bevestigen. U heeft ook de optie om zuignappen te gebruiken. Dan kiest u gewoon tijdens de configuratie 'Zuignappen'.


  Voor het bedrukken gebruiken wij het CMYK-drukproces. Hiermee kunnen foto's, afbeeldingen, teksten of slogans op de borden worden gedrukt.