Icon/Greenline Created with Sketch.

L-Banners

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  L-Banners

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  -25%

  Roll-Up Banners

  Reclametechniek

  Beursbalies

  Reclametechniek

  Beurswanden

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Reclametechniek

  Vloersticker

  L-Banners laten drukken

  L-Banners en X-Banners zijn geschikte instrumenten voor een eenvoudige en efficiënte doelgroepbenadering. Deze printproducten zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen worden gebruikt voor bezoekers- en klantinformatie binnenshuis en voor effectieve buitenreclame. Om ervoor te zorgen dat het door u gekozen drukmotief een langdurig effect heeft, zijn de drukkwaliteit en het gebruikte materiaal voor uw reclame- en presentatiebanners van bijzonder belang. Daarom kunt u de creatie van L-/X-banners het beste overlaten aan de professionals van print24.com, omdat wij uw drukorders professioneel, voordelig en snel afhandelen.


  U bent vaak met uw bedrijf aanwezig op kleinere beurzen en wilt effectief de aandacht vestigen op uzelf en uw producten of diensten? Dan zijn L-Banners en X-Banners een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing! Ze kunnen zonder veel moeite getransporteerd worden en geplaatst worden waar ze nodig zijn. Door het gebruik van hoogwaardige drukmaterialen kunt u zonder problemen meerdere malen gebruik maken van onze L-Banners en X-Banners. Hier bij print24 kunt u direct het juiste montagesysteem voor uw beursbanners bestellen. Trouwens: Naast banners kunt u ook uw beursoptreden optimaliseren met complete balies, roll-up displays of beursmuren van print24.com!

  Van handig tot groot: onze formaten

  Met print24 kunt u L-banners en X-banners printen die opvallen. Stelt u zich uw bedrijfslogo voor op een beursbanner van 1.000 x 2.000 millimeter (L- en X-banners)! Of denk aan wat er op uw 800 x 1.800 (X-banner) of 800 x 2.000 (L-banner) millimeter PVC-banner wordt gedrukt om de aandacht van potentiële klanten op uw werkplaats te vestigen! Welk formaat u ook kiest, u kunt de L- en X-banners door ons laten drukken, en wel in de beste kwaliteit!

  Scheurvast, krasvast of waterdicht - het materiaal

  Met het scheur-, trek- en krasvaste PVC-zeil in een dikte van 510 g/m² maakt u gebruik van een robuust materiaal dat geschikt is voor alle weersomstandigheden. Deze vinylstof is niet alleen weerbestendig maar ook UV-stabiel. Ongeacht de productkeuze voldoen de hier aangeboden banners aan de criteria van brandveiligheidsklasse B1. U kunt uw L- en X-banners dus zonder problemen gebruiken op openbare evenementen en zo voldoen aan de brandbeveiligingsvoorschriften.

  Op aanvraag met bevestigingssysteem

  Als u uw banners meteen wilt gebruiken, bieden wij u een uiterst praktische oplossing. Bij print24.com kunt u niet alleen uw banners laten drukken, maar ook het juiste montagesysteem bestellen. U kunt kiezen tussen twee verschillende montagesystemen. Bij de L-banners bestaat dit uit aluminium klemprofielen die op de banner worden geklemd. Een stang die achter de print is bevestigd, rekt het uit. Om het transport te vergemakkelijken kan de stang in drie delen worden gedemonteerd. Voor de X-banners wordt een dwarsbalksysteem gebruikt. Door middel van oogjes in alle vier de hoeken van het vaandel kan het motief op elk moment eenvoudig worden verwisseld. 

  Het extreem lichte systeem kan worden opgevouwen om ruimte te besparen, gemakkelijk te vervoeren en overal in een handomdraai op te zetten. Vanaf een bannerformaat van 800 x 1800 millimeter ontvangt u een beschermende rol om te printen en een handige polybag. De print24 bevestigingssystemen zijn geschikt voor materialen met een dikte tot 0,5 millimeter. Natuurlijk kunt u het systeem en het zeildoek of de bannerafdruk ook individueel online bij ons bestellen.

  In welke drukkleuren kunnen we uw banners maken?

  In onze drukkerij gebruiken wij CMYK-vierkleurendruk voor uw reclame- en presentatiebanners, waarbij de voorzijde van het drukwerk wordt verwerkt. Voor een perfect drukresultaat gebruiken we alleen kwaliteitskleuren.

  Neem bij het aanmaken van het printbestand de specificaties in ons Gegevensblad in acht. Zo vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken en kunnen we alle taken vlot en snel voor u uitvoeren.