lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Vloersticker

Beter online drukken!
Product
Vloersticker
Eigenschappen
PVC-folie
Formaat 210 x 297 mm A4
4/0 kleurig CMYK
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 14./17.10.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Vloersticker
 • 1 zijde
 • 210 x 297 mm A4 Staand
 • 4/0 kleurig CMYK
 • PVC-folie
 • Snijden
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 14./17.10.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

8,75 € | 10,59 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Vloersticker
  1 zijde , 210 x 297 mm A4 Staand, 4/0 kleurig CMYK, PVC-folie, Snijden, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 14./17.10.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  8,75 € | 10,59 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  -15%

  Roll-Up Banners

  Reclametechniek

  Beursbalies

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Drukproducten

  Visitekaartjes

  Vloerstickers laten drukken

  Vloerstickers zijn zeer efficiënte reclamemedia die flexibel kunnen worden gebruikt op gladde vloeren. Bij print24.com kunt u de vloerstickers naar eigen wens laten drukken. U kunt kiezen uit standaardformaten, gratis vormen of speciale formaten. Als u uw drukbestand al bij de hand hebt, kunt u het bestellen en laten drukken van uw vloerstickers met een paar klikken online configureren. Overigens kunt u de stickers van print24.com al vanaf één exemplaar bestellen.


  Er zijn vele manieren om uw diensten, bedrijf of aanbiedingen onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld met klantstoppers of reclamebanners. Maar geen enkele vorm van reclame is zo efficiënt als de vloersticker. Met deze reclamemedia kunt u in een winkelpassage klanten naar uw winkel leiden of bezoekers naar uw stand op beurzen begeleiden. De vloersticker is ook geschikt om de aandacht te vestigen op actuele aanbiedingen of om merkbereik te bereiken.

  Veel standaardformaten, vrije en speciale formaten mogelijk

  In onze drukkerij kunnen wij uw ontwerpen op vloerstickers in vele standaardformaten drukken. U kunt al beginnen met kleine formaten in DIN A4 of grote vloerstickers laten drukken in DIN B1. Om u maximale flexibiliteit te bieden, zijn ook speciale formaten mogelijk. U kunt de afmetingen vrij bepalen binnen de grenzen van 210 x 210 en 1.300 x 3.000 millimeter.


  U heeft nog meer ontwerpvrijheid dankzij de gratis vrije vormen, waarmee u gepersonaliseerde vloerstickers kunt bedrukken. U dient zich te houden aan de standaardafmetingen van 210 x 297 mm en een maximum van 1.300 x 3.000 mm. Het datasheet in het Gegevensblad biedt een selectie van vrij schaalbare PDF-sjablonen met verschillende motieven (schoenafdruk, cirkel, pijl, tekstballon, ster, wolk).


  Flexibele vloerstickers voor alle gladde vloeren


  Bij print24.com drukken wij uw motieven op hoogwaardige vloerstickers van 0,2 mm dikke PVC-folie. Het materiaal is brandwerend gecertificeerd volgens DIN EN 13501-1 en is ideaal voor uw vloerreclame. De verlijmde gebieden zijn puntvormig aangebracht. Zo kunt u uw vloerstickers zonder luchtbellen leggen. Een herpositionering is ook zonder problemen mogelijk. Deze reclametechniek is dus perfect geschikt voor kortdurende en spontane acties. Bovendien bent u vrij in de keuze van het vloeroppervlak voor uw reclamestickers, omdat deze producten op alle gladde vloeren blijven plakken. U kunt uw reclame dus zowel op tegels en marmer als op pvc plakken.

  Het slipvaste oppervlak volgens DIN 51130, evaluatiegroep R 9/V IFA zorgt ook voor de veiligheid van uw bezoekers. Bovendien heeft u bij het schoonmaken geen problemen met de robuuste PVC-vloerstickers, omdat deze producten gemakkelijk afwasbaar zijn.


  Als u vragen heeft over vloerstickers, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar aan de telefoon!

  Vloerstickers in UV direct print

  Wij printen de vloerstickers volgens CMYK in UV-druk. Je bent dus heel vrij in de keuze van het motief. Of het nu gaat om afbeeldingen, foto's, slogans of logo's. Hierbij wordt de inkt uitgehard door ultraviolet licht en vormt een vaste kleurlaag. De gedroogde inkt lijkt dan licht gesatineerd en doet denken aan gelamineerd materiaal. Dit geeft de inkt een hogere sterkte en een betere bescherming tegen vergeling. Voor UV-drukwerk zijn geen verdunners of oplosmiddelen nodig en daarom is het een milieuvriendelijkere druktechniek.

  Bij het maken van uw drukbestand voor uw vloerstickers is het belangrijk dat u lettertypes en afbeeldingen minstens 1,5 millimeter van de rand plaatst en rekening houdt met een afloop van drie millimeter aan elke zijde. Voor extra informatie kunt u een vectorpad in uw afdrukbestand aanmaken. Dit vertegenwoordigt de snijlijn. Alle andere specificaties vindt u terug in het desbetreffende Gegevensblad. U vindt deze direct in de productkeuze in het configuratiemenu naast de productnaam "Vloersticker".