lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Sportshirts

Beter online printen!
Product
Sportshirts
Eigenschappen
Uitvoering Spelersshirt
Kleur Rood/wit
Flockfoliedruk
Plaatsing spelersnummer/-naam Spelersnummer op de borst links + rug
Plaatsing eigen motief Zonder plaatsing motief
Geen Kleur Eigen motief
Grootte Medium
Geen Accessoires
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 14./15.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Sportshirts
 • Polyester
 • Spelersshirt
 • Rood/wit
 • Medium
 • Flockfoliedruk
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 14./15.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

22,49 € | 27,22 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Sportshirts
  Polyester, Spelersshirt, Rood/wit, Medium, Flockfoliedruk, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 14./15.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  22,49 € | 27,22 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Sportbroek

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Textielproducten

  Sporttassen

  Textielproducten

  Functionele shirts

  Textielproducten

  Voetbalsokken

  Sportshirts bedrukken

  Hoogwaardige speler en goalkeeper shirts dragen bij aan de professionele uitstraling van een sportteam. De spelers vertegenwoordigen dus perfect hun club thuis of op het veld van de tegenpartij. Bij print24.com kunt u sportshirts laten bedrukken in een uitstekende kwaliteit en kiezen tussen verschillende kleuren en maten. U kunt de bestelmogelijkheden voor de sportshirts eenvoudig en gemakkelijk online configureren. Wij zorgen voor het drukwerk!


  Een team zonder sportshirts is moeilijk te herkennen als een team van buitenaf. Daarom zijn shirts voor handbalteams, voetbalteams of hockeyclubs onmisbaar voor de uitrusting van clubs. Met print24.com heeft u een ideale service provider gevonden waar u niet alleen shirts in uitstekende kwaliteit kunt bestellen, maar deze ook professioneel kunt laten bedrukken.

  Speler of Goalkeeper shirts

  De sportshirts zijn gemaakt van robuust polyester en beloven, dankzij de beste kwaliteit, maximaal ademend vermogen en optimaal vochttransport. De shirts met korte mouwen zijn verkrijgbaar in de maten XXS tot XXL. Als u de speler shirt laat bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende kleurencombinaties, bijvoorbeeld wit-blauw, wit-zwart, rood-wit en nog veel meer.


  Speler shirt:

  Maten: XX-Small, X-Small, Small, Medium, Large/X-Large, XX-Large

  Kleuren: Blauw/wit, geel/blauw, groen/zwart, lichtblauw/wit,

  Marineblauw/wit, rood/wit, wijnrood/lichtblauw, wit/blauw, wit/zwart

  Als je besluit om een goalkeepers shirt te bedrukken, is het ook een product van 100 procent polyester. De jersey heeft vulling aan de ellebogen en mesh inzetstukken voor een optimaal ademend vermogen. Het shirt met lange mouwen is bedrukbaar in de maten XXS tot XXL. Voor shirts met lange mouwen kunt u kiezen en bestellen tussen de kleuren rood, geel en grijs.


  Goalkeeper shirt:

  Maten: XX-Small, X-Small, Small, Medium, Large/X-Large, XX-Large

  Goalkeeper shirts: Kleuren: geel, grijs, rood

  Shirts kunnen individueel worden bedrukt in flock-foliebedrukking of flexfolie-bedrukking

  De sportshirts kunnen individueel worden bedrukt met behulp van zowel flock- als flexfolie. Beide methoden hebben betrekking op een transferprintproces waarbij het drukmotief met behulp van een dragermateriaal op het textiel wordt "overgedragen". De flexfolie die in flexfolie druk bedrukt wordt, bestaat uit een draagfolie, een gekleurde folie-laag en een laag smeltlijm. Bij flock transfer printen wordt een speciale flock transfer folie gebruikt, die de print een typisch pluizig, fluweelachtig gevoel geeft.


  Het gewenste motief wordt uit de voorgeverfde folies gesneden en door middel van warmte aan het textiel "gelast". Met flexfolie bedrukking en flockfolie bedrukking is een breed scala aan kleuren mogelijk en het gebruikte transferproces zorgt voor een absolute kleurdekking. Een ander voordeel is de lange levensduur van deze slijtvaste en scheurvaste print.

  Laat spelersnummers en/of -motief op de shirts drukken.

  U kunt de hier aangeboden shirts laten bedrukken met spelersnummers of uw eigen motieven. Kleurselectie, aanduiding van het spelersnummer (1 tot 99) en aanduiding van de spelernaam gebeurt in het winkelwagentje. In de datasheet vindt u ook een overzicht met spelersnummers en beschikbare kleuren. Voor de naam van de speler wordt standaard het lettertype Arial bold gebruikt.


  Uw individuele drukmotief, bijvoorbeeld de clubnaam of het clubembleem of -logo, kan door ons op de onderborst of op de rug worden gedrukt. Natuurlijk kunnen we ook de spelersnummers op de borst en/of de rug printen.

  Spelersnummer en naam van de speler:

  Spelersnummer borstkas links

  Spelersnummer Achterkant

  Spelersnummer borst links + rug

  Spelersnaam achterkant + spelersnummer achterkant: 280 x 360 mm

  Spelersnaam rug + spelersnummer borstkas links + rug


  Eigen motieven:

  Voorkant - midden: 250 x 140 mm

  Bestel praktische toebehoren

  Bij print24.com kunt u uw shirts aanvullen met praktische hemdjes in rood, blauw, groen, geel of oranje.

  Praktische veldspelershandschoenen voor wedstrijden of trainingen in de winter zijn ook bij ons verkrijgbaar. Houd er rekening mee dat deze producten worden geleverd zonder bedrukking.