Icon/Greenline Created with Sketch.

Stoffen tassen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Stoffen tassen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Draagtassen met koord

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Textielproducten

  Sporttassen

  Textielproducten

  Poloshirt

  Drukproducten

  Flyer DIN A4

  Bedrukken van stoffen tassen

  Wat dacht u ervan om uw klanten te verrassen met een chique boodschappentas van stof, bedrukt met een pittige slogan, uw logo en een aantrekkelijk motief? Want stoffen tassen zijn weer in de mode, voor jong en oud, in de stad of op het platteland. Laat uw klanten niet alleen uw reclame meenemen, maar bied ze ook een praktisch nut! Profiteer van het grote reclamepotentieel met stoffen tassen of geef individueel bedrukte stoffen tassen weg aan uw vrienden. Bij ons combineert u een uitstekende printkwaliteit met topprijzen.


  Wie had dat gedacht? De stoffen tas is weer in de mode. In de jaren '70 en '80 was de stoffen zak eerder een teken van bijzonder milieubewustzijn. De slogan "Jute in plaats van plastic" werd in het collectieve geheugen gegrift. Vandaag de dag zijn gevarieerde stoffen tassen meer een modieus accessoire. De eenvoudige katoenen tas, die aantrekkelijk is vormgegeven, domineert nu het straatbeeld.

  Stoffen tassen in uitstekende kwaliteit

  Kies tussen zakken met een kort of een lang handvat! Alle stoffen tassen die wij bedrukken onderscheiden zich niet alleen door hun uitstekende bedrukking, maar ook door de kwaliteit van het materiaal. Zo bieden deze tassen een elastisch en zacht aanvoelend textiel handvat en zijn daarom bijzonder handig. Tegelijkertijd is het materiaal bijzonder stabiel met een gramgewicht van 150 g/m². 

  Alle stoffen tassen zijn gemaakt van 100 procent katoen. De zakken kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen op 40°C. De stoffen zakken mogen echter niet worden gebleekt, gedroogd in de droger of warm gestreken.

  Praktisch formaat

  Met een afmeting van 380 x 420 millimeter bieden onze stoffen tassen veel ruimte om te winkelen of zelfs een of twee vijlen. Zelfs een schoenendoos kan er gemakkelijk in vervoerd worden. Laat ons uw reclametassen voor u drukken, bied uw klanten een product aan dat hen trouw zal dienen bij het winkelen, tijdens hun dagelijkse boodschappen of op de universiteit en kan ook een chique accessoire zijn! 

  Door het lage gewicht (natuurzakje 65 gram, kleurzakje 51,25 gram) zijn de zakken zeer eenvoudig op te bergen.

  7 verschillende basistonen

  Al bij de keuze van de kleur van de tas kunt u een eerste accent leggen. Hoe wilt u dat uw reclameboodschap wordt ontdekt op een felrode kleur? Of werkt u met complementaire kleuren en laat u uw tekst in oranje op een lichtgroene zak drukken?

  Naast deze twee kleuren kunt u ook kiezen voor wit, zwart, blauw, rood of geel. U kunt een bijzonder natuurlijke indruk achterlaten als u de tas in de natuur kiest.

  Onze drukprocessen voor zakformaat

  Met onze draagtassen heeft u de keuze tussen digitale bedrukking en zeefdruk. Draagtassen met korte handvatten worden gezeefdrukt, terwijl draagtassen met lange handvatten ook digitaal kunnen worden bedrukt.

  Zeefdruk

  Het zeefdrukproces is een echte allrounder onder de drukprocessen. Hier wordt de drukinkt met behulp van een rubberen rakel door een fijnmazig weefsel op het betreffende textiel gedrukt. De gebieden die niet moeten worden gekleurd in het uiteindelijke afdrukbeeld worden ondoordringbaar gemaakt voor de inkt met behulp van een sjabloon op de corresponderende maasopening. Door de directe overdracht op de stof is het gevoel zeer neutraal en voelt, in tegenstelling tot alternatieve drukmethoden, minder rubberachtig aan. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort, dat ook na herhaaldelijk wassen en strijken geen afbreuk doet aan het gevoel van de stof. Door het zeefdrukproces, dat wordt gekenmerkt door een lange duurzaamheid en weerstand, worden rijke kleuren met een hoge opaciteit ook toegepast op donker textiel. Vooral bij grote oplagen bereikt dit proces een topdruk tegen relatief lage kosten. Naast het drukken met conventionele inkten kan natuurlijk ook worden gekozen voor zogenaamde effen of steunkleuren. Metaalinkten, zoals bijvoorbeeld goud, zilver en brons, zijn exclusieve steunkleuren met een bijzonder hoge herkenningswaarde. Metaalkleuren worden niet in CMYK gemaakt, maar zijn pure Pantone-kleuren. U moet de volgende Pantone-kleuren gebruiken om deze elementen weer te geven: Pantone 871 C (goud), Pantone 877 C (zilver) en Pantone 876 C (brons). Natuurlijk zijn alle andere metallic kleuren van de standaard Pantone fan (Formula Guide) en Metallic Formula Guide van Pantone ook mogelijk.

  Belangrijk: Zorg er bij het afdrukken van uw opdracht voor dat de lijndikte ten minste 0,5 millimeter is om optimale printresultaten te garanderen. Als u een lettertype selecteert, moet het minstens lettergrootte 11 hebben. Kleinere lettertypes kunnen niet op de stof worden gedrukt.

  Digitaal drukwerk

  Met moderne digitale bedrukking kunnen relatief grote vlakken op textiel worden geprint. Bij dit vormloze proces worden de motieven direct op het textiel gedrukt met behulp van inkjetprinters. Het proces maakt individuele afdrukken mogelijk, zelfs voor enkele stuks. Bovendien kunnen veel kleuren en kleurverlopen worden weergegeven, omdat de druktechniek gebaseerd is op de zogenaamde subtractieve kleurmenging van CMYK. Wij kunnen uw tassen aan één of beide zijden bedrukken. Hier heeft u een drukoppervlak van 260 x 320 millimeter tot uw beschikking. Voordat we de zakken kunnen bedrukken, moet het textieloppervlak zodanig worden bewerkt dat de kleur zich er aan vasthecht. Hiervoor wordt een spray met de naam "Odorless Fixation Agent" gebruikt. De zakken worden vervolgens twee keer gedroogd bij 160°C gedurende 6,5 minuten. Hiervoor gebruiken we een speciale droger. Voor het drukken wordt een Kornit Avalanche Hexa 1000 drukmachine gebruikt, die gebaseerd is op het inktjetproces. Met deze methode bereiken we niet alleen uitstekende details en heldere kleuren, maar gebruiken we ook een bijzonder milieuvriendelijk proces.

  Motieven op de voor- en achterzijde afdrukken

  Afhankelijk van de geselecteerde afdrukmethode, hebt u verschillende groottegebieden die u kunt laten afdrukken

  Zeefdruk 

  Midden voor en achter: 300 x 320 mm


  Digitaal drukwerk

  Midden voor en achter: 260 x 320 mm