Icon/Greenline Created with Sketch.

Voetbalsokken

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Voetbalsokken

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Functionele shirts

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Textielproducten

  Sporttassen

  Textielproducten

  Sportbroek

  Textielproducten

  Jassen

  Bijpassende sokken bij je kleding kopen

  Als u uw bedrijfskleding of teamkleding laat bedrukken of borduren bij print24.com, kunt u de bijpassende sokken ook online bij ons kopen aan lage prijzen. U kunt kiezen tussen hoogwaardige sokken of kousen die al door veel sportteams worden gebruikt. Met een paar klikken kunt u tot 100 sokken per bestelling online bestellen.


  Ons doel is om voetbalteams en andere sportteams te voorzien van hoogwaardig materiaal aan de beste prijzen. Zo vindt u in ons assortiment producten zoals functionele overhemden, die u naar eigen inzicht kunt laten bedrukken of borduren.

  Voor welke sporten zijn de sokken geschikt?

  De sokken die print24.com aanbiedt zijn geschikt voor teams van zeer uiteenlopende sporten. U kunt bijvoorbeeld sportsokken voor voetbal, rugby, voetbal of honkbalteams online bestellen. Tot onze klanten behoren ook hockeyclubs en basketbalclubs.

  Natuurlijk is ons assortiment ideaal voor sponsors die hun team of club willen voorzien van een complete uitrusting voor het veld of de training. Let op: de sokken worden bij ons onbedrukt geleverd. Wij accepteren ook bulkbestellingen, zodat u per bestelling tot 100 sportsokken in de gewenste maat kunt bestellen.

  Sokken met steunband of als kous

  Er zijn twee verschillende versies van de sokken beschikbaar. De klassieke sokken worden al jaren door voetbalteams gebruikt. Deze sokken zijn gemaakt van 100 procent robuust polyester. Ze bieden voldoende ruimte voor scheenbeschermers en kunnen worden geselecteerd in de bijpassende tricotkleur.

  Sokken bieden nog meer ondersteuning tijdens het spel en zijn praktisch omdat ze ook zonder extra sokken gedragen kunnen worden. Sokken in de vorm van kousen kunnen visueel aantrekkelijker zijn omdat de elastische strip is weggelaten.

  Flexibele maten voor kinderen en volwassenen

  De voetbalsokken zijn verkrijgbaar in twee maten voor kinderen en volwassenen. De voetbalsokken kunnen worden besteld in de twee variabele maten 39-42 en 43-46. Een maatbereik wordt gegeven omdat het materiaal flexibel genoeg is om zich aan te passen aan de voet.

  keuze van de kleuren, passend bij de clubtrui

  Beide varianten zijn verkrijgbaar in geel, groen, lichtblauw, marineblauw, rood, zwart en wit en passen daardoor bij de gebruikelijke clubkleuren. Op deze manier kunt u uw jerseys perfect aanvullen met print24.com en complete jersey sets bestellen voor uw clubteams of scheidsrechtersteams.