Icon/Greenline Created with Sketch.

Afstudeerscripties en proefschriften

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Afstudeerscripties en proefschriften

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Bladwijzers

  Drukproducten

  Brochures

  Drukproducten

  Plastic Chip Cards

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Professioneel drukken en inbinden van afstudeerscripties

  Het afstudeerproject is eindelijk af en dat is een heel bijzonder moment. Het is de uitkomst van talloze uren wetenschappelijk werk en onderzoek. U hebt talloze uren besteed aan literatuuronderzoek, typen, corrigeren, nog eens corrigeren en aanvullen. Tenslotte moet het proefschrift, bachelorscriptie, dissertatie of masterscriptie het hoogtepunt zijn van uw wetenschappelijke opleiding. Des te belangrijker is dat u de druk van uw afstudeerscriptie overlaat aan professionals. Bij print24.com gaan wij bij het drukken bijzonder nauwkeurig te werk en drukken uw dissertatie met de modernste drukprocedé's en met de grootst mogelijke exactheid op hoogwaardig kunstdrukpapier. Deze hoge drukkwaliteit geldt niet alleen voor uw teksten, maar ook voor het grafische materiaal in kleur waarmee u uw wetenschappelijke verhandeling nader verklaart en aanvult.


  U kunt de drukkosten heel gemakkelijk online calculeren en met een paar keer klikken start u onmiddellijk de druk. Onze drukkerij verwerkt uw afstudeerscriptie of masterscriptie op een professionele wijze. Zo gemakkelijk gaat het drukken van afstudeer- en masterscripties. Profiteer van onze voordelige prijzen en onze knowhow al vanaf één exemplaat van uw werk.

  Verdere opties voor de druk van uw afstudeerscriptie

  Als formaten voor uw afstudeerscriptie hebt u de keuze uit de klassieke A4- en A5-formaten. Dan hebt u bij de omslag de keuze tussen een softcover of hardcover. Als het boek is ingenaaid, kunnen wij de omslagen mat of glanzend plastificeren voor extra bescherming van uw scriptie.


  Als u in uw scriptie werkt met afbeeldingen in kleur, kunt u kiezen voor CMYK-4/0-vierkleurendruk voor een perfecte weergave van foto's en grafische afbeeldingen in kleur. Standaard drukken wij scripties in 1/1-kleurig zwart. Onze standaarddruk voor de omslag is het 4/0-CMYK-procedé. Voor een optimale weergave moet u een resolutie van minimaal 300 dpi kiezen. Afbeeldingen moeten worden aangelegd als PDF-, JPEG- of TIFF-bestanden in de CMYK-kleurenmodus en in het kleurprofiel ISO Coated v2 (Fogra 39 L).

  Waar u op moet letten als u de drukgegevens aanlegt

  Als u uw scriptie wilt laten drukken, moet u eerst het paginaformaat in millimeters aangeven. Teksten en afbeedlingen legt u bij voorkeur op een afstand van minimaal vijf millimeter tot de zijkant aan. Voor de binding geldt een minimale afstand van vijf millimeter vanaf de vouw van de boekrug. Let er ook op dat u drie millimeter rekent voor het snijden.


  Let ook op een eenduidige pagina-aanduiding en de correcte paginavolgorde van uw drukgegevens. De paginavolgorde moet een lopende volgorde in het PDF-bestand zijn. De titelpagina is steeds de eerste pagina. Het aantal pagina's dat verschijnt in de configurator heeft betrekking op de gedrukte en afgesloten scriptie. De omslag van 4 pagina's wordt extra geteld.