lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Bladwijzers

Beter online printen!
Product
Bladwijzers
Eigenschappen
1 zijde
Formaat 75 x 210 mm
Staand
250 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
4/0 kleurig CMYK
Snijden
Geen Afwerking
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 14./15.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Bladwijzers
 • 1 zijde
 • 75 x 210 mm Staand
 • 250 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 14./15.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

7,72 € | 9,35 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Bladwijzers
  1 zijde , 75 x 210 mm Staand, 250 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, 4/0 kleurig CMYK, Snijden, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 14./15.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  7,72 € | 9,35 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Boeken

  Drukproducten

  Brochures

  Drukproducten

  Plastic Chip Cards

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Gepersonaliseerde bladwijzers drukken

  De bladwijzer blijft enorm populair, ook in een tijdperk van e-boeken. Want de wens om traditionele boeken te lezen is onverminderd aanwezig. Maak daarom gebruik van de charmante advertentie-appeal van persoonlijk gedrukte bladwijzers en laat print24.com deze producten in topkwaliteit en tegen eerlijke prijzen voor u maken. U kunt niet alleen kiezen uit veel verschillende soorten papier of drukinkten, maar u kunt ook uw eigen speciale formaten voor uw bladwijzers definiëren. De configuratie is supergemakkelijk online op uw PC. Start nu met uw bestelling en profiteer van de expertise en service van één van de grootste onlinedrukkerijen in Europa! Print24.com drukt uw bladwijzers snel en in betrouwbare hoge kwaliteit!


  Of u het nu een bladwijzer of een paginamarker noemt, het gemeenschappelijke doel van dit product is om ons te laten zien waar we gebleven waren bij het lezen. Ze helpen ook om boeken te beschermen, want hoeken hoeven niet te worden omgevouwen om te laten zien waar u bent gestopt met lezen. Bladwijzers zijn natuurlijk perfect als relatiegeschenk voor de boekhandel. Maar dit praktische papiertje kan ook uitstekende promotiemogelijkheden bieden voor andere soorten bedrijven, scholen of instanties. Maak gebruik van de impact van uw persoonlijke bladwijzers die print24.com produceert in de beste druk- en materiaalkwaliteit!

  Twee formaten, enkel- of dubbelzijdig bedrukt

  Wij kunnen uw bladwijzers enkelzijdig of dubbelzijdig afdrukken op het papier van uw keuze. Je hebt twee verschillende formaatopties, die zowel in portret- als in landschapsstijl (staand of liggend) kunnen worden afgedrukt:

  74 x 105 mm (A7)

  75 x 210 mm

  Maar als je liever een speciaal formaat hebt, is dat ook geen probleem. Want op print24.com kan dat! Selecteer deze optie in het configuratiemenu en voer je gewenste formaat in.

  Wat voor soort papier wilt u voor uw bladwijzer?

  U kunt kiezen uit 11 verschillende papiersoorten voor uw bladwijzer. Het is aan u of u het eindproduct een stijlvolle uitstraling wilt geven, of u de grootste nadruk legt op sterkte, of dat u wilt dat de bladwijzer compatibel is met conventionele printers voor verdere verwerking. Kies uit twee klassieke gecoate/gestreken papiersoorten met gramgewichten van 250 en 350 g/m², of kies voor een bijzonder stijlvol premium karton.


  Als u uw bladwijzer extra speciaal wilt maken met uw papierkeuze, ga dan voor één van de vier premium papieren:

  300 g/m² premium Chamois

  350 gsm Premium Ribbed

  340 gsm Premium Helder wit

  350 g/m² Premium Linnen 

  Ons hoogwaardig offsetpapier is ook beschikbaar voor het drukken van uw bladwijzer:

  350 g/m² Offset

  400 gsm Offset


  Milieubewuste klanten gebruiken het 300 grams witte gerecycleerde papier, dat niet alleen zorgt voor een uitstekende kleurweergave, maar ook het "Blauwe Engel"-zegel draagt. Wij kunnen ook het hoogwaardige 300 grams chromo karton (achterzijde ongestreken) aanbevelen als een andere papieroptie. Heeft u advies nodig bij de keuze van het juiste papier? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze competente servicemedewerkers.

  Meer dan een stuk papier: Verfijningsopties voor uw bladwijzers

  Wil je dat je bladwijzers er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen? Dan raden we aan het oppervlak te verfijnen. Wij bieden een lamineringsoptie aan, waarbij wij een extra coating toevoegen. Kies uit het volgende:


  Glans: Deze verfijningsoptie voegt een bijzondere glans toe.

  Matte: Deze optie geeft het oppervlak een zeer elegante, discrete, matte uitstraling.

  U kunt ook UV-lak toevoegen aan uw bladwijzers. Dit geeft gedrukte motieven meer diepte, terwijl een extra vernislaag voor een betere bescherming zorgt.


  Linnen afwerking: De klassieke linnen afwerking ziet er bijzonder stijlvol uit.

  Zacht aanvoelend: Bladwijzers die op deze manier verfijnd zijn, voelen bijzonder aangenaam aan.

  Uw afdrukmogelijkheden voor boekmerken van hoge kwaliteit

  Accentueer uw bladwijzers door een verscheidenheid aan drukinkten te selecteren! Op print24.com kunt u genieten van het volledige aanbod van modern drukwerk. U kunt bijvoorbeeld gewoon zwart combineren met speciale Pantone-inkten of zilveren elementen toevoegen aan de klassieke vierkleurendruk. Natuurlijk kunnen we ook foto's, logo's of tekst in staand of liggend formaat op de bladwijzers drukken. De volgende combinatiemogelijkheden zijn beschikbaar, zowel voor enkelzijdig als dubbelzijdig drukken:

  Als bijzonder hoogtepunt bieden wij twee opties voor het drukken van goud- of zilverinkten - offsetdruk en digitale druk. Bij de laatste is het ook mogelijk om kleine oplages te produceren. Het drukken van Gold Digital/zilver Digital gebeurt met metallic toner met speciale pigmenten die voor een reflectie zorgen. Het resultaat is dat het op geen enkele manier onderdoet voor offsetdruk en zelfs in gradaties metallic effecten mogelijk maakt. Met de optie "Goud/Zilver Digitaal" kan de vierkleurendruk tegelijkertijd met goud en zilver worden verbeterd! De luxueuze zilver- en gouddecoraties maken uw professionele uitstraling stijlvol compleet. 


  CMYK

  CMYK + Pantone

  CMYK + Goud

  CMYK + Goud Digitaal

  CMYK + Zilver

  CMYK + Zilver Digitaal

  CMYK + Goud/Zilver Digitaal

  Verwerking na het drukken

  Na het drukken worden uw bladwijzers in het door u gewenste formaat gesneden voordat uw bestelling wordt verzonden. Stuur de drukgegevens in de opgegeven afmetingen op en gebruik geen snijtekens of eindformaatkaders.

  U dient uw teksten en foto's op een afstand van 1,5 mm van de rand te plaatsen om te voorkomen dat er tijdens de verwerking in het gewenste formaat worden gesneden.