24h-Service

Briefhoofd DIN A5

Laat uw gepersonaliseerd briefpapier in DIN A5 drukken

Met het juiste briefpapier maakt u altijd een goede indruk. Dat geldt zowel voor particuliere als zakelijke correspondentie. Bij print24.com kunt u uw gepersionaliseerd briefhoofd laten drukken, bijvoorbeeld met uw logo op het briefhoofd of met designelementen in uw huisstijl. Wij drukken briefpapier in standaard DIN A5-formaat (148 x 210 millimeter) in staand of liggend formaat. Zo is uw briefpapier perfect geschikt voor verzending met standaard enveloppen.

U kunt kiezen uit veel verschillende papiervarianten. Kies bijvoorbeeld voor het klassieke offsetpapier van 80 g/m² tot 170 g/m². Ons duurzame papier omvat 80 grams of 100 grams premium gerecycled papier en 120 grams graspapier. Zoekt u iets meer luxe, dan kunt u kiezen voor het 130 grams premium papier met linnenstructuur. Hier blijven geen wensen onvervuld. Ook voor het 100 grams offsetpapier bieden wij een watermerkoptie. Het drukken van uw briefpapier is al mogelijk vanaf 1 exemplaar. Maar wij kunnen ook zonder problemen tot een half miljoen exemplaren voor u drukken. Kies gewoon uw gewenste hoeveelheid.

Dankzij de hoge papier- en drukkwaliteit is ons aanbod ook geschikt voor wederverkopers die zelfontworpen briefpapier willen verkopen.