Icon/Greenline Created with Sketch.

Cadeauverpakkingspapier

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Cadeauverpakkingspapier

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Cadeaulabels

  Verpakkingen

  Kussendoosjes

  Verpakkingen

  Wijnverpakkingen

  Drukproducten

  Gevouwen kaarten

  Reclameproducten

  Ballonnen

  Cadeauverpakkingspapier drukken

  Laat bij print24.com cadeaupapier bedrukken met uw eigen motieven, afbeeldingen of bedrijfsontwerp. Wij bieden u zowel hoogwaardig papier als vijf verschillende formaten. Het bedrukken van uw eigen cadeaupapier voor Kerstmis, verjaardagen of jubilea is al mogelijk vanaf één vel. U kunt uw drukopdracht hier direct online configureren.


  Wat zou een cadeau zijn zonder de opwinding om het uit te pakken en te ontdekken wat er in de verpakking zit? Cadeaupapier wordt van oudsher gebruikt om van elk cadeau iets heel bijzonders te maken, nog voordat het is uitgepakt. Bij print24.com hebt u nu de mogelijkheid om cadeaupapier exact volgens uw eigen wensen te ontwerpen en professioneel te laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld papier in uw huisstijl laten maken en het gebruiken om de aankopen van uw klanten in te pakken. Zo biedt u uw klanten een extra service en vestigt u tegelijkertijd op een stijlvolle manier de aandacht op de herkomst van het cadeau. U maakt dus gebruik van een uitstekende gelegenheid om uw merk discreet aanwezig te laten zijn op verjaardagen, jubilea en bruiloften.

  Gepersonaliseerd papier voor Kerstmis, bruiloften of verjaardagen

  Wat dacht je van het inpakken van de kerstcadeaus voor je naasten met je eigen gepersonaliseerde inpakpapier? Foto's van je laatste vakantie kunnen geschikt zijn, of je kunt de schilderijen van je kinderen fotograferen en ze vervolgens op het inpakpapier laten drukken. U kunt ook uw eigen ontwerpen maken met behulp van een grafisch programma.

  Bedrukt inpakpapier werkt ook goed voor huwelijkscadeaus. Zo kunt u uw cadeaus nog meer personaliseren en verfraaien. Dat geldt natuurlijk ook voor belangrijke verjaardagen of jubilea. Dankzij onze flexibele oplagegroottes kan onze productie van cadeaupapier op elke schaal worden uitgevoerd.

  Verschillende formaten voor uw cadeauverpakkingspapier

  Voor het bedrukken van uw vellen cadeaupapier bieden wij een assortiment van vijf verschillende beproefde formaten aan. De standaardformaten A3, A2, A1, A0, B1 en B2 kunnen zowel staand als liggend worden afgedrukt.

  Verschillende papieropties

  Uw geschenkverpakkingspapier is gemaakt van hoogwaardig gecoat, gestreken papier dat verkrijgbaar is in drie verschillende diktes, van 115 g/m² tot 170 g/m², elk in matte of glanzende uitvoering.


  Ze worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, zijn houtvrij en dubbel gelakt. Om deze reden kunnen we niet garanderen dat ze achteraf geschreven of bedrukt kunnen worden.

  Combineer een breed scala aan drukmogelijkheden met goud en zilver

  De bedrukking wordt uitgevoerd met het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé. Dit biedt de grootst mogelijke flexibiliteit bij de keuze van het ontwerp. Naast foto's kunnen ook slogans, teksten of grote kleurvlakken in uitstekende kwaliteit worden gedrukt. Vanwege het grote formaat van het cadeauverpakkingspapier moet u ervoor zorgen dat uw afbeeldingen een voldoende hoge resolutie hebben. Dit voorkomt pixelachtige drukresultaten.

  Om afzonderlijke elementen op het inpakpapier te accentueren, kunnen we ook in goud of zilver drukken. Een combinatie van CMYK met Pantone, Goud of Zilver is ook mogelijk. Selecteer gewoon de gewenste variant in de configurator en maak de kleuren in uw drukbestand aan.