lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Complimentenkaarten

Beter online printen!

Complimentenkaarten

Complimentenkaarten
 • 1 zijde
 • 100 x 210 mm Staand
 • 80 g/m² Offset (geschikt voor printen)
 • 1/0 kleurig zwart
 • Snijden
 • Geen bundeling
 • 25 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Vrijdag, 01.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

47,62 € | 57,62 €

| 4,92 € | 5,95 €

Complimentenkaarten
1 zijde , 100 x 210 mm Staand, 80 g/m² Offset (geschikt voor printen), 1/0 kleurig zwart, Snijden, Geen bundeling, 25 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Vrijdag, 01.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

47,62 € | 57,62 €

| 4,92 € | 5,95 €

Drukproducten

-20%

Enveloppen

Drukproducten

Briefpapier

Drukproducten

Visitekaartjes

Reclameproducten

-10%

Balpennen

Drukproducten

Stempels

Complimentenkaarten drukken

Complimentenkaarten zijn meer dan alleen afgekorte DIN A4-vellen; ze kunnen worden gebruikt om flyers, uitnodigingen, promotionele mailings of kleine menu's te printen. Met zijn vele verschillende druk-, papier- en verfijningsopties biedt print24.com u vele manieren om uw kaarten volgens uw persoonlijke wensen te personaliseren. Met onze drukinkten alleen al kunt u 25 speciale kleuren, incl. zilver en goud, combineren met de gebruikelijke vierkleurendruk of zwart-witdruk. En met een minimumvolume van slechts 25 zijn onze complimentenkaarten geschikt voor zowel zakelijke als particuliere klanten, die professioneel bedrukte uitnodigingen als complimenten willen versturen.

Een derde A4 - het klassieke complimentenkaart formaat

Het is geweten dat complimentenkaarten over het algemeen een derde van de lengte van een DIN A4 vel zijn, d.w.z. 100 x 210 formaat. Dit betekent dat ze ook perfect kunnen passen in een standaard DIN-lange enveloppe.

Tegelijkertijd zorgt het formaat ervoor dat deze verkorte brieven ook voor vele andere doeleinden kunnen worden gebruikt, als flyers of foldertjes. Wij drukken uw complimentenkaarten in liggend of staand formaat.

Haal meer uit uw complimentenkaarten - vele soorten papier

Bij print24.com kunt u kiezen uit veel verschillende soorten papier voor uw complimentenkaarten in verschillende grammages, zodat u voor elke taak het juiste materiaal heeft.

Wij bieden u het hele palet van een moderne drukkerij, van de bijzonder gunstige variant voor flyers of reclamemailings tot exclusieve papieren voor uitnodigingen voor banketten of bruiloften. 


De Premium papieren zijn ideaal voor speciale evenementen of promotionele mailings waarbij details van cruciaal belang zijn. Als het gaat om hoogwaardige papieren, kunt u kiezen uit het volgende:

Het houtvrije offsetpapier onderscheidt zich door een zeer hoge witheid en een gelijkmatig oppervlak. Het kan gemakkelijk worden gebruikt in alle standaard inkjet- en laserprinters. Het helderwitte premium kringlooppapier is FSC-gecertificeerd en draagt het milieukeurmerk "Blauwe Engel".

Kies uit de volgende standaard papiersoorten:


80 gsm Offset

90 gsm Offset

100 gsm Offset

170 gsm Offset

350 gsm Offset

400 gsm Offset

80 gsm Recycling wit

170 g/m² Recycling wit

300 g/m² Recycling wit

Uw drukopties - van eenvoudig tot exclusief

Wij kunnen voor u zeer eenvoudige complimentenkaarten in het zwart drukken of we kunnen ook complexe kleurencombinaties voor u verzorgen. Met behulp van Pantone kleuren kunt u kiezen uit veel speciale kleuren. Ze kunnen ook worden gecombineerd met de gebruikelijke CMYK-vierkleurendruk, maar ook met zilver en goud. In combinatie met hoogwaardig papier kunt u bijzonder aantrekkelijke en exclusieve complimentenkaarten maken voor uw post naar klanten of bijvoorbeeld voor een bruiloftsfeest of dergelijke! Met print24.com kunt u één- of tweezijdig laten drukken. U kunt kiezen uit deze combinaties:


Zwart

Zwart + Pantone

Zwart + Goud

Zwart + Zilver

Als bijzonder hoogtepunt bieden wij twee opties voor het drukken van goud- of zilverinkten - offsetdruk en digitale druk. Bij de laatste is het ook mogelijk om kleine oplages te bestellen. Het drukken van Gold Digital/zilver Digital gebeurt met metallic toner met speciale pigmenten die voor een reflectie zorgen. Het resultaat is dat het op geen enkele manier onderdoet voor offsetdruk en zelfs in gradaties metallic effecten mogelijk maakt. Met de optie "Goud/Zilver Digitaal" kan de vierkleurendruk tegelijkertijd met goud en zilver worden verbeterd! De luxueuze zilver- en gouddecoraties maken uw professionele uitstraling stijlvol compleet. 


CMYK

CMYK/Zwart

CMYK + Pantone

CMYK + Goud

CMYK + Goud Digitaal

CMYK + Zilver

CMYK + Zilver Digitaal

CMYK + Goud/Zilver Digitaal