lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Outdoor posters

Beter online drukken!
Product
Outdoor posters
Eigenschappen
Formaat 1188 x 841 mm Dubbel-A1
Staand
450 g/m² Dubbelwandige plaat (2,5 mm) golfstructuur
Druk
4/0 kleurig CMYK
Voorzijde Glanzend
Geen Accessoires
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 08./09.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Outdoor posters
 • 1188 x 841 mm Dubbel-A1 Staand
 • 4/0 kleurig CMYK
 • 450 g/m² Dubbelwandige plaat (2,5 mm) golfstructuur
 • Druk
 • 1 Stuk
 • Laminering
 • Voorzijde Glanzend
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 08./09.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

14,62 € | 17,69 €

Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Outdoor posters
  1188 x 841 mm Dubbel-A1 Staand, 4/0 kleurig CMYK, 450 g/m² Dubbelwandige plaat (2,5 mm) golfstructuur, Druk, 1 Stuk, Laminering, Voorzijde Glanzend, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 08./09.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  14,62 € | 17,69 €

  Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Drukproducten

  Poster

  Reclameproducten

  -10%

  Balpennen

  Textielproducten

  Poloshirt

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Outdoor posters laten drukken

  Ben je op zoek naar een betrouwbaar en bewezen reclamemedium voor buitenreclame? Wil je dat jouw posters weer en wind overleven? Dan zijn buitenposters de perfecte oplossing. Ze zijn zowel geschikt voor efficiënte verkiezingsreclame als voor het adverteren over een locatie of evenement. Ook kan je de posters gebruiken voor tijdelijke bewegwijzering bij buitenevenementen.


  Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens sportevenementen zoals marathons of fietscursussen. We drukken tot 10.000 buitenposters per bestelling. Jouw ontwerpen en belettering worden aangebracht op robuust en recyclebaar all-weather karton of polypropyleen Akylite. Zo blijft jouw boodschap buiten minimaal zes weken onbeschadigd, leesbaar en zichtbaar.

  Van handige A3 posters tot enorme dubbele A0 posters

  Wij drukken jouw ontwerpen in negen verschillende formaten. De A3 of A2 buitenposters zijn ideaal voor evenementenreclame in kleinere ruimtes. Wil je dat je berichten op grotere afstand opvallen en zichtbaar zijn, kies dan een groter formaat, binvoorbeeld A0 (841 x 1189 millimeter). Of kies voor het klassieke B1 posterformaat. Hier heb je 700 x 1000 millimeter aan ruimte voor je ontworpen boodschap.


  Wilt je jouw teksten en ontwerpen van twee kanten op een paal of lantaarnpaal zichtbaar maken, dan zijn onze dubbele formaten ideaal. Je kunt hier kiezen uit weerbestendige posters in dubbel A1 (1188 x 841 millimeter), dubbel B1 (1400 x 1000 millimeter) en het gigantische A0 dubbel formaat (1682 x 1189 millimeter).

  De dubbele formaten zijn trouwens bijzonder praktisch in één stuk bedrukt. Vouw de poster vervolgens dubbel en plaats deze bijvoorbeeld om een paal. Om hem te bevestigen trek je eenvoudig kabelbinders door de gaten. Dit bespaart kostbare tijd bij het ophangen van posters en zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw reclameboodschappen aan beide kanten zichtbaar zijn.

  Stevig materiaal voor maximale duurzaamheid

  Wij printen jouw buitenposters op all-weather karton of 2,5 millimeter dikke dubbelwandige vellen. Het all-weather board heeft een gewicht van 750 gsm en is voorzien van een PE-coating die het oppervlak beschermt tegen vocht. Het recyclebare materiaal kan minimaal zes weken worden gebruikt in buitenreclame. Genoeg tijd voor een verkiezingscampagne.


  Dubbelwandige platen van sterk polypropyleen zijn nog resistenter en scheurvast. De platen zijn bovendien 100 procent recyclebaar en voorzien van een versterkende Akylite-honingraatstructuur of een gegolfde structuur, afhankelijk van de keuze. De levensduur is drie tot vier maanden.

  Eenvoudig en snel te plaatsen

  Afhankelijk van hoe je de posters wilt bevestigen, kan je kiezen voor een perforatie op iedere hoek (4x) of 10x rondom geperforeerde gaten, met elk een diameter van 5 mm of 7 mm. Als toebehoren bieden wij bijpassende kabelbinders aan in verpakkingen van 100, 500 en 1.000 stuks. Met een breedte van 4,8 mm en een lengte van 370 mm zijn ze geschikt voor de meeste lantaarnpalen of dunnere bomen. Met de "natuurkleur” leiden ze niet af van de recalmeboodschap.

  • Honingraat: 4x hoekgaten 5mm, 10x rondom geperforeerde gaten 5 mm
  • Gegolfd: 10x rondom geperforeerde gaten 7 mm
  • All-weather board: 10x rondom geperforeerde gaten 7 mm

  Hoe we jouw buitenposters bedrukken

  Bij print24.com vertrouwen we op het beproefde 4/0 CMYK UV direct printproces. In dit proces wordt de inkt uitgehard door ultraviolet licht en vormt een vaste kleurlaag. De gedroogde inkt heeft dan een licht satijnachtige afwerking en geeft het een gelamineerd gevoel.

  Dit geeft de inkt meer stevigheid en een betere bescherming tegen vergeling. UV-direct printen vereist geen verdunners of oplosmiddelen en is daarom een milieuvriendelijkere printtechniek.