Icon/Greenline Created with Sketch.

Klantstopper

Drucken Sie besser online!
Geselecteerde productconfiguratie
  Klantstopper

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  Bannerframes

  Drukproducten

  Poster

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Reclametechniek

  Beachflags

  Reclametechniek

  Vloersticker

  Klantstopper bestellen

  Heeft u geweldige producten of diensten waarvan u wilt dat iedereen om u heen ze kent? Dan kunt u de aandacht van uw klanten bijzonder efficiënt trekken met een poster-display. De poster-displays zijn snel op te stellen en kunnen bijvoorbeeld op beurzen, in voetgangerszones of in verkoopruimtes worden gebruikt. Afhankelijk van uw locatie kunt u bij print24.com kiezen tussen displays voor binnen en voor buiten. Wij leveren uw poster-displays in topkwaliteit! Als het snel moet, kunt u ook gebruik maken van onze Express-Service of de nog snellere Priority-Service. Start uw printopdracht nu!


  Wilt u de poster display buiten of binnen gebruiken? Afhankelijk van wat uw antwoord is, kunt u bij ons de juiste posterweergave vinden. Het weerbestendige buitenmodel is robuuster, kan op trottoirs worden geplaatst en is bestand tegen weer en wind. Ons binnenmodel is meer geschikt voor binnen- of buitengebruik op windstille dagen.

  Welke formaten zijn beschikbaar?

  Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor de indoor-stand, kunt u uit vier DIN-formaten de gewenste maat kiezen. Het DIN B2-formaat is het kleinste formaat met 500 x 700 millimeter. Als u meer ruimte nodig heeft voor uw bericht, is het DIN B1-formaat beschikbaar. Deze display kan worden uitgerust met posters van 700 x 1000 millimeter. Als de vorige maten nog steeds niet voldoende voor u zijn, dan kan het zijn dat de formaten DIN A1 of DIN A0 voor u de juiste maat zijn. 

  Met onze grootste binnenpostervertoning in DIN A0-formaat kunt u vooral op beurzen of tentoonstellingen pronken! Als u het buitendisplay heeft gekozen, kunt u kiezen tussen de twee formaten DIN A1 en DIN A0.

  Hoogwaardige materialen voor meer stabiliteit

  De posters van print24.com bestaan uit een hoogwaardig aluminium frame. Dit maakt de stand licht en biedt toch veel stabiliteit. Bij beide display-varianten zorgt een anti-reflecterende folie ervoor dat uw posters niet vervagen en dat ze geen storende lichtreflecties hebben op uw klanten. Om te voorkomen dat nattigheid zich ophoopt in het frame van de poster display, kan regen of spatwater weglopen door overeenkomstige gaten aan de onderzijde van het profiel.


  Wij gebruiken gecoat/gestreken papier met een gramgewicht van 135 g/m² voor de bedrukking van uw klantenstoppers. Dit is een hoogwaardig en dubbel gecoat merkpapier. Afhankelijk van de machineproductie kan het papier dan worden afgewerkt met een dispersielak. Daarom garanderen wij geen latere schrijfbaarheid of bedrukbaarheid.

  Zeer eenvoudige bediening

  Omdat we voor onze displays gebruik maken van aluminium, is het opvouwbare frame van de poster-display gemakkelijk te hanteren en verplaatsbaar. Het praktische snap-on frame maakt het mogelijk om de posters snel en zonder veel gepruts om te wisselen. Het enige wat je hoeft te doen is de lijst te openen, de poster in te voegen en dan de grendel weer dicht te laten. Zowel binnen- als buitendisplays kunnen aan één of twee zijden worden gemonteerd. Als u zowel de voor- als de achterkant van de stand wilt gebruiken, kunt u kiezen of u hetzelfde motief wilt afdrukken of twee verschillende motieven!

  Bij stormachtig weer zorgt een watertank met een maximale inhoud van 37 liter ervoor dat de buitenposter-display de nodige stabiliteit heeft. De tank is ook voorzien van veren die aan het frame zijn bevestigd, zodat de affiches flexibel kunnen worden weergegeven bij windvlagen. Maar maak je geen zorgen, deze posterstand kan moeiteloos worden verplaatst, zelfs met een volle tank, dankzij de geïntegreerde wieltjes.

  Hoe we uw klantstoppers bedrukken

  Hoe we uw klantstoppers bedrukken Zo kunt u het hele kleurenspectrum gebruiken en ook foto's of afbeeldingen laten afdrukken op uw klantenstoppers. De bedrukking wordt aan één zijde uitgevoerd en u heeft de keuze of u de stop aan beide zijden met hetzelfde motief of met twee verschillende motieven wilt hebben.

  Let er bij de keuze van uw motieven op dat de resolutie hoog genoeg is. Vooral bij de grootformaat klantenstoppers kan het totaalbeeld anders zeer pixelachtig overkomen. U kunt de minimale resolutie die uw beelden moeten hebben in het Gegevensblad terugvinden.