Icon/Greenline Created with Sketch.

Notitieboeken

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Notitieboeken

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclameproducten

  Linialen

  Reclameproducten

  Balpennen

  Reclameproducten

  Potloden

  Fotoproducten

  Fotomokken

  Drukproducten

  Spiraalgebonden notitieblokken

  Gepersonaliseerde notitieboeken


  Wat zouden beroemde schrijvers als Hemingway of Balzac hebben gedaan zonder hun notitieboekje? Hoeveel romans zijn de producten van vluchtige notities die tientallen jaren lang zijn opgeschreven door auteurs over de hele wereld? En het is niet alleen in de kunst; notitieboeken spelen ook een belangrijke rol in het dagelijks leven. Maak aantekeningen, noteer afspraken en schrijf ideeën op. Hier bij print24.com kunt u uw notitieboeken in verschillende formaten professioneel en betaalbaar laten drukken in topkwaliteit met uw persoonlijke motieven. Als één van de grootste onlinedrukkerijen van Europa maken wij gebruik van de nieuwste druktechnologie om volumes van 1 tot 1.000 stuks te produceren.


  Het is moeilijk om een drukproduct te bedenken dat veelzijdiger is dan het notitieboekje. Hun blanco, gelinieerde of geruite vellen worden gebruikt door studenten, door artsen voor medische dossiers, door kunstenaars als schetsboeken, door docenten als manuscriptboeken, door psychologen als patiëntenlogboeken en door notarissen als dagboeken of adresboeken. Ze zijn populair onder CEO's, stagiairs en professoren, misschien omdat ze gemakkelijk voorhanden zijn, zelfs in een digitaal tijdperk. Want het enige wat je hoeft te doen om creatieve ideeën op te schrijven, schetsen te maken of gewoon een afspraak vast te leggen is een pen of potlood te pakken - geen elektriciteit of internetverbinding nodig.

  Notitieboeken in verschillende uitvoeringen en formaten

  Bij print24.com kunt u notitieboeken in verschillende formaten met maximaal 192 pagina's afdrukken, afhankelijk van het ontwerp. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen een DIN A5-schrift (148 x 210 millimeter), een DIN A4-schrift (210 x 297 millimeter), een vierkant schrift (210 x 210 millimeter) of een schrift in het formaat 225 x 297 millimeter.

  De pagina's van de derde versie, eens verwijderd bij de microperforatielijn, hebben een formaat van DIN A4 en zijn daarom bijzonder geschikt voor archivering.

  Verschillende formaten en extra's voor uw persoonlijke notitieboeken

  De notitieboeken zijn verkrijgbaar in de versies Basic, Classic, Premium, Exclusive en Wire-O. Bij de Basic-versie heeft u de keuze tussen blanco, gelinieerd of ruitjespapier, terwijl de overige versies voorzien zijn van grijze rasterlijnen. Elke pagina heeft een kop voor data, projectnamen of namen van deelnemers aan vergaderingen.


  De versies Basic, Classic, Premium en Exclusive zijn gebonden met genaaide band en voorzien van een lintmarker. De hoogwaardige hardcover met ongepolijst omhulsel bestaat in alle versies van vier pagina's en is gelamineerd met een glanzende afwerking. Bij het lamineren wordt een ultrafijne folie bovenop het oppervlak van de omslag aangebracht, waardoor de buitenkant van uw notitieboeken robuuster en beter beschermd worden.

  Notitieboeken in de versie Exclusief bevatten extra's zoals een elastische sluiting en een pennenlus. De elastieken zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Daarnaast heeft u de keuze tussen een matte of glanzende laminering van de omslag.


  De Wire-O versie wordt geleverd met een eenvoudige titelpagina en een kartonnen achterkant of met een hoogwaardige hardcover die gelamineerd kan worden. De Wire-O is altijd wit.

  Optimale bescherming door laminering

  Om uw notitieboeken de nodige bescherming te geven, is de cover standaard glanzend gelamineerd. Bij de Exclusieve versie kunt u kiezen tussen twee lamineringen. De matte afwerking is vrij eenvoudig.


  De meest gekozen variant is de glanzende. De laminering houdt je notitieboeken langer in perfecte staat, zelfs na veelvuldig gebruik. 

  Uiterst praktisch: Geperforeerde pagina's en etuis

  Alle bladzijdes van notitieboeken met grijze rasterlijnen zijn voorzien van een fijne microperforatie, waardoor de afzonderlijke vellen in de lengte kunnen worden verwijderd. Dit kan handig zijn als de inhoud niet meer relevant is of als er notities moeten worden gekopieerd. Omdat we voor de notitiepagina's 90 g/m² felwit offsetpapier gebruiken, kunnen ze na verwijdering uit het boek ook verder worden verwerkt in printers. 


  Op de op één na laatste pagina van de Premium- en Exclusive-versies kan een praktisch etui worden toegevoegd, dat nog meer functionaliteit biedt. Afhankelijk van het gekozen formaat kan het formaat DIN A5 of DIN A4 zijn en kan het gebruikt worden om zaken als visitekaartjes, afsprakenkaarten, dvd's of een liniaal mee te nemen.

  Hoge kwaliteit drukinkten

  We gebruiken premium kwaliteitsinkten voor het drukken van je notitieboeken en deze kunnen worden gecombineerd met het CMYK-drukproces, zodat je afbeeldingen of foto's van topkwaliteit op de omslag van het boek kunt afdrukken. 

  U hoeft alleen maar het drukbestand te uploaden tijdens het configuratieproces van uw notitieboekje.