24h-Service

Papieren Draagtasjes

Gepersonaliseerde papieren draagtassen

Stijlvolle papieren draagtasjes van gerenommeerde winkels worden vandaag meer dan eens gebruikt door liefhebbers. Want het zou zonde zijn om mooie tassen weg te gooien. Op deze manier worden klanten uiteindelijk reclamemedia. Boots deze cultwinkels na en laat papieren draagtassen voor uw bedrijf door print24.com bedrukken. U profiteert van een groot aantal formaten en veredelingsmogelijkheden, en niet te vergeten van een uitstekend drukproduct.


Wij bieden onze service aan voor oplagen vanaf 250 stuks. Maar wij kunnen evengoed 10.000 draagtassen in één keer voor u maken. Configureer uw draagtassen handig op uw scherm en bestel snel en probleemloos online!


Plastic draagtassen hebben de laatste decennia geleid tot een echt afvalprobleem. Dus waarom zou u uw klanten geen milieuvriendelijke versie geven met papieren draagtassen? Naast dit ecologisch aspect, zijn onze papieren draagtassen ook zeer stijlvol. Met de handvaten in touw en bedrukt met uw gepersonaliseerd ontwerp, combineert u uw tas met een bewustzijn van het gebruik van duurzame hulpbronnen. Dit straalt ook positief af op uw merk.