lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Plastic insteekhoezen

Beter online printen!
Plastic insteekhoezen
 • Voor
 • Voor A4, 220 x 307 mm Staand
 • Folie helder
 • 1/0 kleurig zwart
 • Zichtmappen
 • links gevouwen, beneden gelast
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Vrijdag, 08.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

44,15 € | 53,42 €

| 4,92 € | 5,95 €

Plastic insteekhoezen
Voor , Voor A4, 220 x 307 mm Staand, Folie helder, 1/0 kleurig zwart, Zichtmappen, links gevouwen, beneden gelast, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Vrijdag, 08.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

44,15 € | 53,42 €

| 4,92 € | 5,95 €

Drukproducten

-10%

Sticky notes

Drukproducten

Ordners

Reclameproducten

-10%

Balpennen

Drukproducten

Notitieblokken

Drukproducten

Bureaukalenders

Gepersonaliseerde plastic insteekhoezen

Plastic insteekhoezen zijn voor veel mensen een essentieel onderdeel van het dagelijkse werk. Of het nu gaat om praktische, veelzijdige houders voor documenten of brochures, of om robuuste foliebeschermers voor het archiveren, deze insteekhoezen van sterke pvc-folie worden gebruikt door artsen, zakenmensen, docenten en studenten. Hier bij print24.com kunt u uw insteekhoezen laten bedrukken met uw eigen persoonlijke tekst of ontwerp, zodat u niet alleen verzekerd bent van de beste productkwaliteit, maar ook van de beste drukresultaten aan lage online prijzen. Als één van Europa's grootste online drukkerijen worden uw bestellingen van plastic insteekhoezen professioneel afgehandeld, ongeacht of u er één of 1000 koopt. Er is geen sluitend bewijs voor wie de eenvoudige plastic insteekhoes voor het opslaan van documenten heeft uitgevonden. Wat we wel weten is dat deze uitvinding kantoor- en bedrijfstaken een stuk eenvoudiger heeft gemaakt. Deze veelzijdige, van oorsprong transparante artikelen kunnen worden gebruikt om een verschillende inhouden te bewaren, van rekeningen en belangrijke documenten zoals contracten of certificaten tot leveringslijsten, bulletins of uittreksels. Waarvoor gebruikt u uw insteekhoezen? Hier bij print24.com kunt u dit praktische product personaliseren, bijvoorbeeld met uw eigen corporate huisstijl.

Ideaal voor A4-vellen

Onze transparante insteekhoezen zijn perfect ontworpen voor papier in DIN A4 formaat. De vellenbeschermers in het formaat 232 x 305 mm kunnen gemakkelijk in een map worden gearchiveerd. Naast DIN A4-vellen kunnen natuurlijk ook papier met kleinere marges worden ingevoegd.


Deze bedrukte transparante insteekmappen werken ook het best met DIN A4-vellen, die dankzij de afmetingen van 220 x 307 mm optimaal kunnen worden opgeborgen en getransporteerd. Kleinere formaten kunnen daar natuurlijk ook worden opgeslagen.

Hoogwaardige folie in verschillende kleuren

Wij bieden plastic insteekhoezen aan in zes verschillende kleuren, die u online kunt laten bedrukken en bestellen. Alle insteekhoezen zijn gemaakt van hoogwaardige folie, die uw documenten perfect beschermen tegen vuil en vlekken.


Heldere film: Deze versie is ideaal voor wanneer u de documenten binnenin wilt kopiëren zonder ze uit de omslag te halen. Gematteerde witte film: Deze optie is ideaal als u niet meteen wilt dat iedereen de documenten in de hoes ziet.


Opties mogelijk:Blauwe, gele, groene en rode folie: U kunt de inhoud met verschillende kleuren markeren, bijvoorbeeld rood voor "bijzonder belangrijk" of groen voor "actie". Maar het is natuurlijk aan u hoe u uw op kleur gebaseerde categorieën samenstelt.

Vellenbeschermers of doorzichtige mappen laten drukken?

Bij print24.com kunt u kiezen uit twee verschillende soorten plastic insteekhoezen. De klassieke versie is perfect geschikt om documenten netjes en veilig in mappen op te bergen. Deze hoezen hebben aan de linkerkant een verstevigde band met vier perforatiegaten, waardoor ze gemakkelijk in ringmappen kunnen worden gebruikt.


Onze niet gestanste, transparante insteekmappen zijn ideaal voor het snel verzamelen van documenten om mee te nemen naar een korte vergadering. Onze transparante insteekmappen zijn links voorgevouwd en zijn rechts en boven open. Een stevig gelaste naad aan de onderkant houdt de documenten veilig en proper.

Uw drukmogelijkheden voor plastic insteekhoezen.

Wij kunnen uw plastic insteekmappen of voorgeponste insteekhoezen aan één of twee zijden bedrukken. Kies uit twee klassieke, standaard kleuren in zwart en wit. Of als u wat kleur wilt toevoegen, maken we gebruik van het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé.


Eenzijdig bedrukt:


1/0-kleurig zwart

1/0-kleurig Wit

4/0-kleurige CMYK

Houd echter bij de keuze van uw drukinkten rekening met uw achtergrondkleur. Onze servicemedewerkers helpen u graag telefonisch bij de keuze van de juiste kleur. Hieronder vindt u nog een overzicht van alle kleuropties die beschikbaar zijn bij het bedrukken van kunststof insteekhoezen of insteekmappen:


Voor en achter:


1/1-kleurig Zwart

1/1-kleurig Wit

4/4-kleurige CMYK