lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Etiketten voor flessen

Online laten drukken is beter!
Product
Stickers en etiketten
Etiketten voor flessen
Eigenschappen
Formaat 60 x 80 mm
Natuurpapier met viltmarkering, wit, permanent klevend
4/0 kleurig CMYK
Smalle kant naar voren
Geen Afwerking
Geen drukproef
Hoeveelheid
100 Stuks
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 16./19.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Etiketten voor flessen
 • 60 x 80 mm Staand
 • Natuurpapier met viltmarkering, wit, permanent klevend
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Smalle kant naar voren
 • 100 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 16./19.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

32,82 € | 39,71 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Etiketten voor flessen
  60 x 80 mm Staand, Natuurpapier met viltmarkering, wit, permanent klevend, 4/0 kleurig CMYK, Smalle kant naar voren, 100 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 16./19.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  32,82 € | 39,71 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Etiketten voor flessen voordelig drukken

  Voor uw zelfgemaakte olie of een eigen professioneel gemaakte limonade, voor uw wijngoed of uw parfumerie, de etiketten voor de flessen die u zelf hebt ontworpen, kunt u bij print24.com in een uitstekende kwaliteit laten drukken. Daarbij hebt u de keuze tussen plakfolie of zelfklevend papier. Voor het formaat hebt u de keuze uit de beproefde standaardformaten of speciale en vrije vormen voor de druk van uw flessenetiketten. Configureer hier online uw drukgegevens met een paar keer klikken en start meteen het drukken van de etiketten!


  De etiketten op flessen vervullen een praktische dubbele functie. Enerzijds bieden zij de consumenten informatie over de inhoud van de fles, anderzijds horen etiketten bij de marketing. Vooral bij wijn en sterke dranken is het etiket van grote invloed op de keuze die de klant maakt. In de professionele sector moet het design van etiketten beslist aan vakmensen worden overgelaten. Zo kunt er, bijvoorbeeld, zeker van zijn dat uw corporate design goed op de fles komt. Natuurlijk zijn de etiketten die wij drukken ook geschikt voor gebruik door particulieren die hun sappen of likeuren op een aantrekkelijke manier willen etiketteren. Voorzien van een eigen etiket doet het product het uitstekend als persoonlijk cadeau.

  Hoogwaardig materiaal in verschillende varianten

  Voor de druk van uw flessenetiketten kunt u kiezen tussen zelfklevend papier in wit of in ondoorzichtig wit. Daarnaast kunnen de etiketten ook op plakfolie in wit of transparant worden gedrukt. Als u de voorkeur geeft aan een klassieke uitvoering, moet u de flessenetiketten op viltgemarkeerd natuurlijk papier laten drukken. Wij helpen u graag verder als u nog vragen hebt over het materiaal. Bel ons gewoon even op.

  Vele mogelijkheden voor de druk

  Om etiketten voor flessen te drukken maken wij standaard gebruik van CMYK-vierkleurendruk. Daarmee staat u vrij welke motieven u op de etiketten wilt laten drukken. Zelfs foto's kunnen heel goed met CMYK worden uitgevoerd. Als alternatief is er de eenvoudige druk in zwart. In combinatie met het witte zelfklevende papier kan zo'n etiket er heel elegant uitzien.

  Een ruime keuze aan vormen en formaten

  Voor uw etiketten voor flessen is er een grote keuze aan formaten. Zo kunt u de etiketten helemaal afstemmen op de maten van het product. De keuze aan formaten reikt van heel kleine etiketten van 60 x 80 millimeter tot etiketten van 280 x 500 millimeter. Dit zeer grote formaat kunt u, bijvoorbeeld, op metalen vaten plakken. Vrije vormen en speciale formaten zijn geknipt voor individualisten. Binnen de minimale en maximale afmetingen hebt u de vrije keuze voor de grootte van uw etiketten. Ook stervormige of ronde etiketten voor flessen horen tot de mogelijkheden. De gewenste vorm legt u gewoon vast in het drukbestand.

  Belangrijk: Wie heel veel flessen wil etiketteren en daarvoor een machine wil gebruiken, moet van tevoren bedenken hoe hij de etiketten op de plakfolie wil laten drukken. In het configuratiemenu kunt u aangeven of de druk met de smalle of brede kant naar voren moet worden uitgevoerd.