Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotoboeken

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Fotoboeken

  Fotoboeken laten drukken

  Voor veel mensen is er niets fijner dan door een fotoboek te bladeren en daarna herinneringen op te halen aan vakanties en bijzondere momenten. Met de digitalisering van de fotografie verdwijnen echter veel opnames al te snel op de harde schijf of in de cloud. Fotoboeken bieden de mogelijkheid om deze digitale herinneringen op een haptische manier weer tot leven te brengen.


  Tegelijkertijd heb je veel creatieve mogelijkheden met een fotoboek, zodat het een echt persoonlijk en creatief fotocadeau kan worden voor kerst of een verjaardag. Hier kun je voor een lage prijs je fotoboeken laten drukken op fotopapier of hoogwaardig digitaal papier.

  Klassiek fotoboek of op Premium Photo?

  Bij ons kun je kiezen tussen twee verschillende papiersoorten voor je fotoboeken. De inhoud van het Classic fotoboek is gedrukt op Digipaper. Dit papier is bijzonder geschikt voor het afdrukken van digitale inhoud, dus ook voor uw smartphonefoto's in combinatie met andere afbeeldingen en motieven. Het voordeel is ook dat het papier dunner is, zodat je klassieke fotoboeken kunt maken met maximaal 300 pagina's.

  Als de focus van je fotoboek voornamelijk ligt op aantrekkelijke foto's met een hoge resolutie die professioneel zijn gemaakt van je bruiloft of ander evenement, dan is echt fotopapier een goede keuze. We gebruiken Fujicolor Crystal Archive Album HD-papier. Het biedt geweldige kleurdiepte en helderheid en is perfect voor digitale fotografie met hoge resolutie. Het hoogglanzende oppervlak laat fotoboeken met echt fotopapier er nog beter uitzien en roept herinneringen op aan het goede oude fotoalbum.

  Vierkante of rechthoekige fotoboeken laten maken

  Kies je voor een Classic fotoboek, dan heb je de beschikking over drie verschillende formaten, twee vierkante formaten in 205 x 205 en 300 x 300 millimeter en een rechthoekig formaat in 195 x 285 millimeter. Het volledige oppervlak kan worden gebruikt om te printen.

  Fotoboeken met echt fotopapier kunnen zowel in de formaten 195 x 195, 220 x 280, 195 x 285 als 300 x 300 millimeter worden gedrukt. Alle rechthoekige formaten kunnen zowel in staand als liggend formaat bedrukt en gemaakt worden.

  Ontwerp tot 300 pagina's met uw foto's

  Kies je voor het klassieke fotoboek, dan heb je tot 156 pagina's in vierkante formaten tot je beschikking. De minimale grootte is 24 pagina's en kan in stappen van vier worden vergroot. Kies je voor een Classic fotoboek van 205 x 280 millimeter, dan zijn tot 300 pagina's mogelijk.


  Door het speciale fotopapier kunnen de Premium fotoboeken in stappen van twee worden geconfigureerd van 26 tot 98 pagina's.

  Voor het printen van de Classic fotoboeken gebruiken we 200 gsm DigiPaper. Het voelt niet alleen goed aan, maar biedt ook een zeer goede kleur- en diepteweergave van digitale fotobestanden.


  Het fotopapier is 170 grams Fuji CA Album HD, naar keuze mat of glanzend. Voor de omslag van je fotoboeken gebruiken we 170 gsm DigiPaper voor Classic en Premium en 1220 gsm karton, dat glanzend gelamineerd is.

  Hoge kwaliteit binding voor kwalitatieve fotoboeken

  Nadat je pagina's zijn afgedrukt, worden ze op maat gesneden en, in het geval van klassieke fotoboeken, perfect gebonden. Premium fotoboeken zijn gebonden met een platliggende binding. De afzonderlijke pagina's van het boek zijn gedrukt op fotopapier en vervolgens op de rug aan elkaar gelijmd. Dit elimineert de vervelende vouw in het midden en je kunt panoramafoto's of foto's ook in liggend formaat op twee pagina's weergeven.


  De omslag van je fotoboeken is van cellofaan. Hierbij wordt een flinterdunne film op het oppervlak van het papier aangebracht. Deze folie beschermt het fotoboek en zorgt tegelijkertijd voor een mooie uitstraling.