lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Plafondhangers

Beter online printen!

Plafondhangers

Plafondhangers
 • 1 zijde
 • 1000 x 1414 mm B0
 • 4/0 kleurig CMYK
 • 500 g/m² PVC-doek
 • Klemrails boven en beneden
 • Druk incl. systeem
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Vrijdag, 01.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

50,75 € | 61,41 €

| 4,92 € | 5,95 €

Plafondhangers
1 zijde , 1000 x 1414 mm B0, 4/0 kleurig CMYK, 500 g/m² PVC-doek, Klemrails boven en beneden, Druk incl. systeem, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Vrijdag, 01.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

50,75 € | 61,41 €

| 4,92 € | 5,95 €

Reclametechniek

Zelfklevende folies

Drukproducten

Bureau onderleggers

Drukproducten

Flyer/Folders

Drukproducten

Waardebonflyers

Reclametechniek

Stoffen banners

Plafondhangers drukken

Plafondhangers of decoratieve banners zijn onmisbaar op beurzen en op verkooppunten. In onze print24.com drukkerij kunt u plafondhangers laten drukken in vele verschillende formaten. De banners kunnen direct daarna worden gebruikt, omdat de levering inclusief klembanden en hangers is. Heeft u uw drukgegevens al klaar? Dan kunt u hier beginnen met de opstelling voor de plafondhangerorder!


Plafondbanners zijn perfecte presentatiesystemen voor evenementen, verkoopruimtes of beurzen. Enerzijds nemen de plafondhangers geen ruimte in beslag op de vloer door hun bevestiging aan het plafond. Aan de andere kant kunnen de decoratieve banners op deze manier zeer aanwezig worden geplaatst, zodat uw reclameboodschappen of informatie zeker de aandacht trekken. Op beurzen en evenementen zijn plafondhangers ideaal om de aandacht van de bezoekers te vestigen op promoties of om de huisstijl van de beurs te versterken. Voor verkoopruimtes kunnen ruimtebesparende plafondhangers op vele manieren worden gebruikt. Of het nu gaat om het presenteren van prijzen en productinformatie op een bezoekersvriendelijke manier of om het optimaliseren van de uitstraling van uw verkooppunt met uw slogans en logo's.

Verschillende formaten, afgestemd op uw wensen

Wij drukken decoratieve plafondbanners in tien verschillende formaten. Deze omvatten zeven gangbare DIN-formaten. Zo is het drukken van handige DIN A3 plafondbanners net zo goed mogelijk als het drukken van doeken op DIN A0 van DIN B2. U kunt ook vierkante plafondhangers laten drukken in 1.000 x 1.000 millimeter of kiezen voor grote rechthoekige formaten in 1.000 x 2.000 en 1.000 x 3.000 millimeter.

Het maakt niet uit welke bannergrootte u kiest: Klemlijsten voor boven- en onderkant en een hanger zijn al bij de levering inbegrepen. U kunt dan direct uw bedrukte plafondbanners gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de klemrails op de banners te monteren.

Drie verschillende, hoogwaardige materialen voor uw plafondbanners

Voor het drukken van plafondbanners kunt u kiezen uit drie verschillende, beproefde materialen bij print24.com. Alle materialen zijn B1-gecertificeerd en voldoen dus aan de hoge eisen op het vlak van brandbeveiliging voor gebouwen die gebruikt worden door het publiek of voor evenementen.

Als u kiest voor de mesh stof, printen wij uw decoratieve plafondbanners op een zeer lichte, scheurvaste en luchtdoorlatende vinyl stof. Het materiaal met zijn dichtheid van 300g/m² is niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook voor gebruik buitenshuis, omdat het weerbestendig en UV-bestendig is. Uw ontwerpen en teksten blijven dus intact, zelfs in het zonlicht, en verbleken niet.

Als alternatief kunnen wij uw plafondbanners bedrukken op 500 g/m² dik PVC-zeildoek. Het scheurvaste materiaal is zowel spannings- als krasbestendig. Deze robuuste plafondbanners kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Met het 800 g/m² dikke block-out dekzeil krijgt u zeer duurzame plafondbanners. Het weerbestendige en scheurvaste materiaal bestaat uit polyester dat aan beide zijden is gecoat met PVC. Tussen de voor- en achterzijde is een zwarte barrièrelaag aangebracht, die voorkomt dat bedrukte motieven doorschijnen. U kunt dus beide kanten gebruiken voor uw ontwerpen en teksten.

Klassiek CMYK-afdrukken

Wij gebruiken het beproefde CMYK-proces voor het bedrukken van uw decoratieve banners. Hierdoor kunnen afbeeldingen, grafieken of teksten in zeer hoge kwaliteit worden weergegeven. Bij het aanmaken van de drukgegevens is een beeldresolutie van 70 tot 150 dpi vereist voor grote formaten en 300 dpi voor kleine formaten. Alle lettertypes moeten worden omgezet in patronen. Het mesh en PVC-zeil kan aan één zijde bedrukt worden. Alleen de block-out banner kan aan beide zijden worden bedrukt.

Als u een digitaal voorbeeld van uw plafondbannerprint wilt, kunt u tijdens de configuratie tegen een kleine meerprijs een schermproef selecteren. Wij slaan de preview dan op in uw klantaccount. Uw voordeel: Als u nog niet tevreden bent met het resultaat, kunt u de bestelling eenvoudig online herzien. Als u akkoord gaat, kunt u uw plafondhangers met één klik in bestelling zetten.