Icon/Greenline Created with Sketch.

Bierpullen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Bierpullen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Reclameproducten

  Flesopener

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Horecaproducten

  Menukaarten

  Betaalbaar bierpullen laten bedrukken

  Of het nu gaat om een gezellig samenzijn met vrienden in de tuin of een gecultiveerd drankje in de biertuin, alleen met keramische bierpullen wordt het genieten van bier pas echt hartig. Het zijn robuuste, nuchtere, knusse en echte klassiekers. Of het nu een pale, ale, bockbier, craft beer of shandy is, de hop en gerstsap smaakt nog lekkerder uit een echte bierpul.


  Bij print24.com kan je jouw bierpullen laten bedrukken met een eigen ontwerp. Zo kan je de bierpullen voor jouw biertuin ontwerpen met eigen huisstijl of de bierpullen personaliseren voor grote privéfeesten zoals bruiloften of jubilea. We printen al vanaf één stuk, maar kunnen gemakkelijk tot 100 gepersonaliseerde bierpullen per bestelling voor je maken.

  Robuust keramiek voor een lange levensduur

  Onze bierpullen zijn ontworpen om vele ronden bier te bevatten. Ze zijn gemaakt van stevig lichtgrijs keramiek. Tegelijkertijd kunnen ze hygiënisch in de vaatwasser worden gereinigd. De inhoud is 300 milliliter. Met een hoogte van 127 millimeter en een diameter van 94 millimeter liggen ze zeer goed in de hand.

  Hoge kwaliteit CMYK-afdrukken voor perfecte kleurdiepte

  Op een oppervlakte van 190 x 70 millimeter heb je ruimte voor je ontwerpen, slogans, bedrijfslogo of slogans. Jouw artwork wordt geprint met behulp van het CMYK-proces. Dit biedt een grote flexibiliteit in de keuze van jouw ontwerp. We kunnen zowel foto's als andere afbeeldingen op de bierpul afdrukken. Houd er bij het maken van de afdrukgegevens rekening mee dat het afdrukgebied zich op een afstand van 1,5 centimeter van de boven- en onderkant in het midden van de mok bevindt.