lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Door gebruik te maken van onze diensten sta je het gebruik van cookies toe.

Adventskalenders

Beter online printen!
Product
Adventskalenders
Eigenschappen
Uitvoering Wand-/ bureaukalender
Melkchocolade
Formaat 208 x 146 mm
Liggend
4/0 kleurig CMYK
Zwart + Calendarium zwart
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 12./13.10.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Adventskalenders
 • 208 x 146 mm Liggend
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Melkchocolade
 • Wand-/ bureaukalender
 • Zwart + Calendarium zwart
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 12./13.10.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

17,95 € | 21,72 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Adventskalenders
  208 x 146 mm Liggend, 4/0 kleurig CMYK, Melkchocolade, Wand-/ bureaukalender, Zwart + Calendarium zwart, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 12./13.10.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  17,95 € | 21,72 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Postkaarten

  Drukproducten

  Gevouwen kaarten

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Fotoproducten

  -30%

  Fotomokken

  Laat een adventskalender afdrukken

  Als u vrienden en familie een persoonlijke adventskalender cadeau wilt geven of op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk voor Kerstmis, dan bent u bij print24.com aan het juiste adres. Hier kunt u adventskalenders laten drukken in A5-formaat met uw motieven, grafieken of foto's. De kalender is gevuld met heerlijke Fairtrade gecertificeerde melkchocolade van het traditionele bedrijf Gubor. Begin hier met de configuratie van uw afdrukgegevens voor de A5 Adventskalender.


  Kunt u zich een pre-kerstperiode herinneren zonder adventskalender? Zeker niet. En precies daarom zijn de bedrukbare DIN A5 adventskalenders van print24.com een perfect relatiegeschenk voor klanten of medewerkers. U kunt tot 250 van deze hoogwaardige kalenders per bestelling laten drukken. Met een minimale afname van één stuk is ons aanbod ook perfect voor particuliere klanten die vrienden of familieleden een persoonlijk vormgegeven kerstkalender cadeau willen doen. Het enige wat u nodig hebt voor de afdruktaak is een afdrukbestand. De configuratie gebeurt eenvoudig online op een PC of notebook.

  Kan worden gebruikt als bureau- of wandkalender

  De hier verkrijgbare adventskalenders zijn gemaakt van hoogwaardig karton en hebben een stabiel diepgetrokken deel. De adventskalenders in het handige DIN A5 liggend formaat met de afmetingen 208 x 146 x 10 millimeter kunnen flexibel worden gebruikt als bureau- of wandkalenders. De stand aan de achterzijde zorgt voor een stabiele stand. 

  Tegelijkertijd heeft de kalender een perforatie die het mogelijk maakt om snel en gemakkelijk op te hangen. Uw persoonlijk gedrukte kerstkalender is daarom perfect voor het kantoor of uw huis.

  Heerlijke Fairtrade gecertificeerde volle melkchocolade van Gubor

  Wat zou een adventskalender zijn zonder een heerlijke vulling? Voor deze producten vertrouwen we op chocolade van het traditionele huis Gubor uit Dettingen unter Teck. De fijne Fairtrade gecertificeerde melkchocolade heeft een cacaogehalte van minstens 30 procent en is zacht smeltend.


  De ontvanger kan ook de tijd nemen met de chocoladetraktatie en hoeft deze niet meteen te pakken. Indien goed bewaard, koel en droog, is de chocolade bijna 18 maanden houdbaar.

  Flexibele keuze van het gewenste drukmotief

  Wij gebruiken het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé om uw ontwerpen op de drievoudige kalender af te drukken. Zo kunnen foto's, grafieken, logo's of andere motieven in de beste kwaliteit worden afgedrukt. Voor de kalender kunt u kiezen tussen zwart of wit met witte of zwarte contouren als letterkleur.

  Verplichte informatie over de ingrediënten, de distributeur en de minimale houdbaarheid zijn standaard in het zwart op de achterkant gedrukt. De toelichtingen en de kalender hoeven niet afzonderlijk in de afdrukgegevens te worden aangemaakt. We voegen deze gegevens automatisch toe.